Isyerin de patronum yapiyor zaman zamanKızlar aranızda hiç tek besin diyeti yapan oldu mu detoks gibi yani 2-3. Günlük
Bende bir kaç yıl önce denemiştim 3 günde 2 buck kilo veriyordum yine yapmayı düşünüyorum ya yoksa bunalıma giricem tekrarIsyerin de patronum yapiyor zaman zaman
Ilk gun haslanmis patates 2 havuc 3 salata 4 haslanmis yumurta 5 haslanmis tavuk
Boyle 5 gun uyguluyor 2 hafta sonra tekrar yapiyor yada 1 hafta arayla yapiyor kendisi ayarliyor bunlarindisinda baska birsey yemiyor onlarda 1 kilo yada 2 fazlasi yok icinde yiyor yapa bilen icin guzel 10 kilo verdi kendisi
Ben yapmıştım canım. Hurma diyeti ve yeşil elma diyeti yapmıştım. Pek faydalı olduğunu düşünmüyorum.Kızlar aranızda hiç tek besin diyeti yapan oldu mu detoks gibi yani 2-3. Günlük
Nasıl yaptın ne yedin haftasonu kaçamağı bana +600 olarak döndüBende bir kaç yıl önce denemiştim 3 günde 2 buck kilo veriyordum yine yapmayı düşünüyorum ya yoksa bunalıma giricem tekrar
Yaz dı o zaman 3 gün karpuz detoksu yapmıstım 3 kilo vermiştim daha sonra elma ve yeşil çay yaptım iki gün tabi araya zaman koyarak cok zor geçiyor günler ama bende bilmiyorum suan ne yapacagımı sebze diyeti var denemedim onu hiç bir gün patates ( çok mantıklı gelmiyor) bir gün tavuk et balık bir gün meyve bir gün de sebze sabahtan aksama kadar aynı şeyi yiyeceksin ama hangi meyveyi sebzeyi seçersen onunla bitireceksin günü tabi muz üzüm gibi yasak olan sebze meyvelerde var. Kalorisi düşük olan yiyecekleri biliyoruz zatenNasıl yaptın ne yedin haftasonu kaçamağı bana +600 olarak döndü
Yapa bilirsen tavsiye ederim cnmBende bir kaç yıl önce denemiştim 3 günde 2 buck kilo veriyordum yine yapmayı düşünüyorum ya yoksa bunalıma giricem tekrar
@Phoenix_32 Canım bu arada bende zıplarım bugün baslayacak mı yarış
Şu an baska secenegim yok canım yapmak zorundayım yani kendimi şartlandırırsam daha kolay olur umarımYapa bilirsen tavsiye ederim cnm
Ödem de vardırNasıl yaptın ne yedin haftasonu kaçamağı bana +600 olarak döndü
Yanlış hatırlamıyorsam yeni başladın takıma .Şu an baska secenegim yok canım yapmak zorundayım yani kendimi şartlandırırsam daha kolay olur umarım
Canım listede nickinin karşısında yazıyor. Bildirim yapmadığın ve takım kurallarına uymadığın için diskalifiye olmuşsun. Ama dediğim gibi arada bize takılmak istersen sakıncası yok.peki neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?