Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar aranızda hiç tek besin diyeti yapan oldu mu detoks gibi yani 2-3. Günlük
Isyerin de patronum yapiyor zaman zaman
Ilk gun haslanmis patates 2 havuc 3 salata 4 haslanmis yumurta 5 haslanmis tavuk
Boyle 5 gun uyguluyor 2 hafta sonra tekrar yapiyor yada 1 hafta arayla yapiyor kendisi ayarliyor bunlarindisinda baska birsey yemiyor onlarda 1 kilo yada 2 fazlasi yok icinde yiyor yapa bilen icin guzel 10 kilo verdi kendisi

Bende bir kaç yıl önce denemiştim 3 günde 2 buck kilo veriyordum yine yapmayı düşünüyorum ya yoksa bunalıma giricem tekrar

Nasıl yaptın ne yedin haftasonu kaçamağı bana +600 olarak döndü
Yaz dı o zaman 3 gün karpuz detoksu yapmıstım 3 kilo vermiştim daha sonra elma ve yeşil çay yaptım iki gün tabi araya zaman koyarak cok zor geçiyor günler ama bende bilmiyorum suan ne yapacagımı sebze diyeti var denemedim onu hiç bir gün patates ( çok mantıklı gelmiyor) bir gün tavuk et balık bir gün meyve bir gün de sebze sabahtan aksama kadar aynı şeyi yiyeceksin ama hangi meyveyi sebzeyi seçersen onunla bitireceksin günü tabi muz üzüm gibi yasak olan sebze meyvelerde var. Kalorisi düşük olan yiyecekleri biliyoruz zaten

Nasıl yaptın ne yedin haftasonu kaçamağı bana +600 olarak döndü
Ödem de vardır
Bol su iç canım hareket et geçer Cuma'ya var daha
Şu an baska secenegim yok canım yapmak zorundayım yani kendimi şartlandırırsam daha kolay olur umarım
Yanlış hatırlamıyorsam yeni başladın takıma .
Hayatımızın hiç bi döneminde tek besinle beslenemeyiz değil mi , onun için şimdi başlarken de şok diyetler yapmak normal değil canım .

Herşeyden kendini mahrum bırakacaksın kilo vereceksin ama
O gidenler ya su dan ya kastan olacak
Yağ gitmeyecek .
Ve o 3-4 günde yemediğin yiyeceklere vücudun ihtiyacı olduğu için birgün saldırıp yiyeceksin .

Ve yine başa döneceksin

Sen burdaki menülere de bakkendine uygun diyet şekli belirle kilona göre düzenli olarak ye , egzersizini yap, suyunu iç .
oldu ki bi kaç ay sonra kilo vermen durdu işte o zaman vücuda şok için o diyetlerden yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…