Yarım saat zıplanır mı yaBeni lafa tutsanda ben 2000 taneyi yarım saatte zıplıyorum herkes uyurken zıplarım birazdan
Hepsini bir arada yapıyorum bitiyor işteYarım saat zıplanır mı ya
Otur kuzum yorma kendini tabanların acıyacak bak sonraHepsini bir arada yapıyorum bitiyor işte
Allah allah neden ki tansiyonun mu düştü acabaBenim bugün çoooook başım dönüyor
Elim kolum döküldü nedense
Cook yorgunum zaten bugün belki az zıplarımOtur kuzum yorma kendini tabanların acıyacak bak sonra
Hiç fikrim yok canım akşam bildirimlerle belli olacak 6-7kişi olduk galiba. Ama sen madamla beni 1 say bizden en fazla 500-500 1000 çıkarCook yorgunum zaten bugün belki az zıplarım
Kac kişi yarısıyorsunuz canım bizde simdi 5 kişi oldu :)
Tamam canım Bizdede aksama belli olur tam sayı :)Hiç fikrim yok canım akşam bildirimlerle belli olacak 6-7kişi olduk galiba. Ama sen madamla beni 1 say bizden en fazla 500-500 1000 çıkar
gir canım takılıyorum ben. Maksat eğlence olsun hareket olsun zatenTamam canım Bizdede aksama belli olur tam sayı :)
Duruma göre ben yarısa girmeyim :)))
Sen cook zorlama canım agrın olursa da bırak
Tamam canım ama cook iyi düşündün yarışı bizim takımada iyi gelecek inşallahLAydLiNe madamhd gulenyuzumsunsen
gir canım takılıyorum ben. Maksat eğlence olsun hareket olsun zaten
Canım listede nickinin karşısında yazıyor. Bildirim yapmadığın ve takım kurallarına uymadığın için diskalifiye olmuşsun. Ama dediğim gibi arada bize takılmak istersen sakıncası yok.
Ben dün akşam 200 yaptım o zaman ben gelecekte daha çok yapacağım inşallahYarısmaya katılmayım ben en iyisi :)))
Ben ilk gün yaptıgımda 27 tane yapıp cook zor demiştim sonra yavas yavas artırarak alıstım :))
Hiç ara vermeden mi zıplıyorsun 2000 taneyiBeni lafa tutsanda ben 2000 taneyi yarım saatte zıplıyorum herkes uyurken zıplarım birazdan
Ben de ipsiz atlıyorum ama dışarı çıkarsam bir ip alacağım inşallah, zîra bu şekilde içime sinmiyecekKızlar her fırsatta zıplıyoruz unutmuyoruzben 200 ip atladım ipsiz kolay ama sıkıcı geldi bana. 300 daha atlayacağım malum sezaryenden dolayı çok atlatamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?