6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al benceBen de ipsiz atlıyorum ama dışarı çıkarsam bir ip alacağım inşallah, zîra bu şekilde içime sinmiyecek
Alısırsın zamanla canım bende ilk yaptığım da cook az yapıyordumBen dün akşam 200 yaptım o zaman ben gelecekte daha çok yapacağım inşallah
Yalnız alt bacak kaslarım tutulmuş ne olacak şimdi :)
300 zıplayıp 10-15 saniye nefes alıp devam ediyorum cook yorgun olursam Aralarda 1 dakika bekliyorum toplamda 2000 yapmıs oluyorum :))Hiç ara vermeden mi zıplıyorsun 2000 taneyi
Tamam canım aklımda bulunsun hatta bir yere not edeyim ama şimdilik kırtesiyede ne bulursam onu alıcam , bakalım benden iyi ipçi çıkarsa6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al bence
Senin de bacakların tutulmuşmuydu, tutuk bir şekilde devam etmelimiyim sence?Alısırsın zamanla canım bende ilk yaptığım da cook az yapıyordum
İşte ipin iyi olmazsa çabuk pes edersin. Delta falan aldım ben mümkün değil 5 ten fazla atlayamadımTamam canım aklımda bulunsun hatta bir yere not edeyim ama şimdilik kırtesiyede ne bulursam onu alıcam , bakalım benden iyi ipçi çıkarsao zaman iyi bir ip alırım inşallah
Agrı devam ediyorsa gecsin öyle yap istersen bende agrı olmadı hiç canımSenin de bacakların tutulmuşmuydu, tutuk bir şekilde devam etmelimiyim sence?
Amaaan çocukken iyi ipim mi vardı sanki kabloylo mabloyla atlıyorduk işteİşte ipin iyi olmazsa çabuk pes edersin. Delta falan aldım ben mümkün değil 5 ten fazla atlayamadımbununla hiç takılmadan 70-80 yapıyorum
Senin avatar bile ip atlıyormuş yeni farkettimAgrı devam ediyorsa gecsin öyle yap istersen bende agrı olmadı hiç canım
Kablo olur bak 3 lü prizle falan atlaAmaaan çocukken iyi ipim mi vardı sanki kabloylo mabloyla atlıyorduk işte
Sen benim eski avatarı görmedin galiba direk zıplıyordu hareketliydi :)))))Senin avatar bile ip atlıyormuş yeni farkettim
Allah canını almayaAlırken atla olmazsa dur abi ben bi deniyim dersin
Yok görmedim o zıpladıkça biz kalori yaksak keşkeSen benim eski avatarı görmedin galiba direk zıplıyordu hareketliydi :)))))
Basım dönüyor ekranda biri zıplıyor sürekliYok görmedim o zıpladıkça biz kalori yaksak keşke
Amanınnn cidden baş döndürüyorDeğiştim geldim avatarımı olmus mu
Az dursun değişeyimAmanınnn cidden baş döndürüyor
Hoş geldin Ada ama keşke o kilolara dur deseydin öyle zor veriyorsun ki ben senin yerine olsam korkardım bozmaya. Dikkat et daha çok kilo alma.Hu huuuuuozlediniz mi beniiiiii
Misafirlerim sali gunu gidiyor... kilo aldi basini gitti tam bir keyif yaptik resmen.....
Ozledim hepiniziiiii
Desene ayvayı yedikKızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlükorda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
Canım kahvaltın çok geç olmuş. Ben bu kahvaltı olayının saat 09:00 dan sonra yapılanına çok karşıyım. Geçmiş olsun bu arada menüne biraz C vitamini eklesen nasıl olur?Bugünkü menüm
Sabah (12:45)
1 buçuk peynirli yumurta, 1 yk lor peynir, 2 yk yoğurt kaymağı, 5 zeytin, cherry domates, 2-3 adet ceviz
Akşam (19:30)
1 tabak sebzeli kebap, 1 kase yoğurt, çok az turşu, 1 bardak soda
2 lt su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi.
Hasta olduğum için eliptiği yapamayacağım
Hoş geldin canımHerkese merhaba
2000 zıpladım sizide bekliyorum zıplamaya iyi olan kazansın :)))
Tabii ki canım denemeden sonra listeye girebilirsin.canım bir sene oluyor mezun olalı nick degistirmedim ama ya sen yoktun o zaman ya da unutmussundur. listeye katılacak miyim peki denemeden sonra
Bende de cicik mevzusu var ama bugün zıplarken ellerimle tuttumOo kizlar masallah yarislara girilmis, bende denerim ama sanmiyorum hem.cicikler hem kondisyonsuzum
Sosis haricinde güzel menü bir de su çok az olmuş canım.bugunku menum,
sabah 8.45
1 haslanmıs yumurta, 1 kucuk kase zeytınyaglı limonlu brokoli
ogle 12.00
2 dılım sosis, 1 dilim ezine peynir, ceyrek simit, 1 domates, 3 catal menemen
aksam
1 kase yogurt, 1 avuc ceviz, bir kucuk tabak salata
su 1.5 lt
spor 45dk yuruyus
Canım bugün menün hiç olmamış. Makarna yemememiz lazım. Sen benim menülerine yaptığım yorumları okuyor musun? Kahvaltının saati çok geç olmuş. Suyu da saymamışsın. Pazarın kötü olmuş.Benim menüm
Sat 12
2 tam buyday ekmegi
4 yesil zeytin
1 haslanmus yumurta
1 dilim peynir
Ara 3 kayisi 1 kuru incir
Aksam sat 6
Nohut pir porsuyon
5 kasik makarna
Mevsim salata
Su hatirlamiyorum nekadar tuketimi
Misafirim vardi takip edemedim
LAydLiNe
Korkunç kaçamak derkenGünaydın arkadaşlar bomba gibi döndüm
Korkunç kaçamaklı haftasonum bitti misafir de gitti
Şimdi evi temizleme zamanı ve spor zamanı
Önümde 4 gün var sıfır şeker sıfır kuruyemiş ve meyve
Ayrıca hergün 45 dk 5 k Leslie yapmayı düşünüyorum
Bende zıplamaya çalışacağım da memişleri me yapacağım bantlarım belki de
Bakalım ne kadar vereceğim ayrıca tartıyı kayınvalideden dolayı dip köşelere şaklamıştım çıkartmayı da düşünmüyorum Cuma’ya kadar
Yeni hafta ya bismillahirrahmanirrahim
Hayır canım yapan yok ve takımda yapılmasına da müsaade etmiyorum. Sağlığımız bizim için daha önemli. Hem daha yeni annesin lütfen sabırlı ol biraz. Gereksiz şeyleri yemezsen eğer emzirme döneminde bizden daha iyi kilolar verebilirsin. Sen ve @Phoenix_32 emzirme sürecini avantaja çevirirseniz eminim çok iyi kilolar verirsiniz.Kızlar aranızda hiç tek besin diyeti yapan oldu mu detoks gibi yani 2-3. Günlük
Çok yanlış bir şey yapıyor öyle yapmakla. Tek gıdayla beslenenlerin vücudunda bir sürü sıkıntı çıkıyor sonrasında. Saç dökülmesinden tut başka rahatsızlıklara. Bence yapılmamalı. Düzenli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi.Isyerin de patronum yapiyor zaman zaman
Ilk gun haslanmis patates 2 havuc 3 salata 4 haslanmis yumurta 5 haslanmis tavuk
Boyle 5 gun uyguluyor 2 hafta sonra tekrar yapiyor yada 1 hafta arayla yapiyor kendisi ayarliyor bunlarindisinda baska birsey yemiyor onlarda 1 kilo yada 2 fazlasi yok icinde yiyor yapa bilen icin guzel 10 kilo verdi kendisi
Allah allah neden acaba? Şimdi nasılsın?Benim bugün çoooook başım dönüyor
Elim kolum döküldü nedense
Hosbuldum kaptanım ♥Hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?