Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de ipsiz atlıyorum ama dışarı çıkarsam bir ip alacağım inşallah, zîra bu şekilde içime sinmiyecek
6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al bence

6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al bence
Tamam canım aklımda bulunsun hatta bir yere not edeyim ama şimdilik kırtesiyede ne bulursam onu alıcam , bakalım benden iyi ipçi çıkarsa o zaman iyi bir ip alırım inşallah

Tamam canım aklımda bulunsun hatta bir yere not edeyim ama şimdilik kırtesiyede ne bulursam onu alıcam , bakalım benden iyi ipçi çıkarsa o zaman iyi bir ip alırım inşallah
İşte ipin iyi olmazsa çabuk pes edersin. Delta falan aldım ben mümkün değil 5 ten fazla atlayamadım bununla hiç takılmadan 70-80 yapıyorum

Hu huuuuu ozlediniz mi beniiiiii
Misafirlerim sali gunu gidiyor... kilo aldi basini gitti tam bir keyif yaptik resmen.....
Ozledim hepiniziiiii
Hoş geldin Ada ama keşke o kilolara dur deseydin öyle zor veriyorsun ki ben senin yerine olsam korkardım bozmaya. Dikkat et daha çok kilo alma.
Kızlar yarından itibaren kim kaç tane zıpladı ya da ip atladı beni etiketlesin ben toplarım günlük orda bi kız var 2000 zıplamış bu gün. adı bile Zipzip- kızın ona göre
Desene ayvayı yedik
Canım kahvaltın çok geç olmuş. Ben bu kahvaltı olayının saat 09:00 dan sonra yapılanına çok karşıyım. Geçmiş olsun bu arada menüne biraz C vitamini eklesen nasıl olur?
Herkese merhaba
2000 zıpladım sizide bekliyorum zıplamaya iyi olan kazansın :)))
Hoş geldin canım
canım bir sene oluyor mezun olalı nick degistirmedim ama ya sen yoktun o zaman ya da unutmussundur. listeye katılacak miyim peki denemeden sonra
Tabii ki canım denemeden sonra listeye girebilirsin.
Oo kizlar masallah yarislara girilmis, bende denerim ama sanmiyorum hem.cicikler hem kondisyonsuzum
Bende de cicik mevzusu var ama bugün zıplarken ellerimle tuttum
Sosis haricinde güzel menü bir de su çok az olmuş canım.
Canım bugün menün hiç olmamış. Makarna yemememiz lazım. Sen benim menülerine yaptığım yorumları okuyor musun? Kahvaltının saati çok geç olmuş. Suyu da saymamışsın. Pazarın kötü olmuş.
Korkunç kaçamak derken İnşallah cumaya bir şey kalmak o kaçamaklardan Tartıyı kaldırman harika olmuş. Ama bu hafta çok dikkat et.
Kızlar aranızda hiç tek besin diyeti yapan oldu mu detoks gibi yani 2-3. Günlük
Hayır canım yapan yok ve takımda yapılmasına da müsaade etmiyorum. Sağlığımız bizim için daha önemli. Hem daha yeni annesin lütfen sabırlı ol biraz. Gereksiz şeyleri yemezsen eğer emzirme döneminde bizden daha iyi kilolar verebilirsin. Sen ve @Phoenix_32 emzirme sürecini avantaja çevirirseniz eminim çok iyi kilolar verirsiniz.
Çok yanlış bir şey yapıyor öyle yapmakla. Tek gıdayla beslenenlerin vücudunda bir sürü sıkıntı çıkıyor sonrasında. Saç dökülmesinden tut başka rahatsızlıklara. Bence yapılmamalı. Düzenli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi.
Benim bugün çoooook başım dönüyor
Elim kolum döküldü nedense
Allah allah neden acaba? Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…