Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al bence

Benim ipim de sayaçlı. Güzel oluyor kendin saymak zorunda kalmıyorsun. Ama ben bugün ipsiz atladım iş yerinde o da kolay ve güzel oluyor. Evde de deneyeceğim. Akşam sayısını toptan söylerim
Gece 00:00 kadar zıplar dururum artık

Evet canım haklısın. Haftasonu kahvaltılarım çok geç oldu. Ailecek hasta olduğumuz için gece oğlum uyutmadı. Gündüz de erken uyanmadım uykusuz olduğum için. Bu hafta da kayınvalidemlere gideceğiz. Orada diyetime dikkat edemeyeceğim malesef. Yemekleri hem hamur işi hem de çok yağlı. Mecburen az da olsa yiyeceğim. İnşallah çok fazla kilo almadan dönerim.
Sabahları portakal yemeye başlayayım en iyisi

koşturmam yeni bitti kızlar şimdi kahvemi yaptım oturdumpaşam ateşli uyuttum ilacı vardı verdim akşam dr a götürücem eşim gelsin.sabaha kadar başında bekledim sabah 7 de uyudum öğlene kadar yatmışız birlikte.hava güzeldi 30 dk yürüyüşümü çıkardım aradan.siz napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…