6. Takım ipsiz atlıyor canım içine sinmeyecek bişey yok. Bana sıkıcı geldi. Ama ip alırsan ben çok ip değiştirdim en iyi decathlonla atlıyorum. Sayaçlı kendi sayıyor. Onu al bence
Baş dönmem geçt
Evet canım haklısın. Haftasonu kahvaltılarım çok geç oldu. Ailecek hasta olduğumuz için gece oğlum uyutmadı. Gündüz de erken uyanmadım uykusuz olduğum için. Bu hafta da kayınvalidemlere gideceğiz. Orada diyetime dikkat edemeyeceğim malesef. Yemekleri hem hamur işi hem de çok yağlı. Mecburen az da olsa yiyeceğim. İnşallah çok fazla kilo almadan dönerim.Hoş geldin Ada ama keşke o kilolara dur deseydin öyle zor veriyorsun ki ben senin yerine olsam korkardım bozmaya. Dikkat et daha çok kilo alma.
Desene ayvayı yedik
Canım kahvaltın çok geç olmuş. Ben bu kahvaltı olayının saat 09:00 dan sonra yapılanına çok karşıyım. Geçmiş olsun bu arada menüne biraz C vitamini eklesen nasıl olur?
Hoş geldin canım
Tabii ki canım denemeden sonra listeye girebilirsin.
Bende de cicik mevzusu var ama bugün zıplarken ellerimle tuttum
Sosis haricinde güzel menü bir de su çok az olmuş canım.
Canım bugün menün hiç olmamış. Makarna yemememiz lazım. Sen benim menülerine yaptığım yorumları okuyor musun? Kahvaltının saati çok geç olmuş. Suyu da saymamışsın. Pazarın kötü olmuş.
Korkunç kaçamak derkenİnşallah cumaya bir şey kalmak o kaçamaklardan Tartıyı kaldırman harika olmuş. Ama bu hafta çok dikkat et.
Hayır canım yapan yok ve takımda yapılmasına da müsaade etmiyorum. Sağlığımız bizim için daha önemli. Hem daha yeni annesin lütfen sabırlı ol biraz. Gereksiz şeyleri yemezsen eğer emzirme döneminde bizden daha iyi kilolar verebilirsin. Sen ve @Phoenix_32 emzirme sürecini avantaja çevirirseniz eminim çok iyi kilolar verirsiniz.
Çok yanlış bir şey yapıyor öyle yapmakla. Tek gıdayla beslenenlerin vücudunda bir sürü sıkıntı çıkıyor sonrasında. Saç dökülmesinden tut başka rahatsızlıklara. Bence yapılmamalı. Düzenli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi.
Allah allah neden acaba? Şimdi nasılsın?
Atladiktan so ra esneme yapsaydin keskeBen dün akşam 200 yaptım o zaman ben gelecekte daha çok yapacağım inşallah
Yalnız alt bacak kaslarım tutulmuş ne olacak şimdi :)
Geldiiii cok sükür bin süükürrNeeee 80 ler mi geldiiiii
Hımm hiç aklıma gelmedi dur bir dahakine yapayım inşallahAtladiktan so ra esneme yapsaydin keske
Maşallah yaaa darısı 70 lere 60 lara inşallah canımmmGeldiiii cok sükür bin süükürr
Benim de gelmedi ama bende tutulma yok çok şükürHımm hiç aklıma gelmedi dur bir dahakine yapayım inşallah
Süper olmus :))
Gerçekten kafası dönüyor insanın heryerde zıplayan emoji olduSüper olmus :))
Ben de kas romatizması var canım belki ondandırBenim de gelmedi ama bende tutulma yok çok şükür
Değişmissin sende bende değiştim farklı bir resim buldum :))))Gerçekten kafası dönüyor insanın heryerde zıplayan emoji oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?