başladım bırakmam daha Allahın izniyle.2 aya ince kıyafetler giyecez bıktım şu göbekten bari toparlansın 2 aya kadar sonra yine devamspor agrısı kotudur evet ama 3 gunu gecti mi duzeliyor, esnetme gerdirme iyi gelir cnm.
maasallah sana, ben 1 taneyle bas edemiyorum
ben sunu farkettim evde olunca gidip gelip atıstırıyormusum, tatil yaradı, avmlerde ayagıma kara sular iniyor hem de yemek yemeyi unutuyorum, bir de dısarıda oglum cok huysuzluk yapıyor pesinde kosturup duruyorum.
benim de yakın ve surekli esimle tartısıyorum
ev ayakkabısı ile halıda atlasan ses cıkmaz aslında cnm, alttakiler de anlayıslı olsun biraz yahu
beyaz ekmekti canım.yaa biliyorsun 1 buçuk ayayakın berbat beslendim.şimdi alışma evresi ufak ufak yiyorum.odaklandığımda ekmeğide pilavı da makarnayıda kesecem.1 haftaya daha ihtiyacım varAyyy iyi ki uzağımdasın yaaa yoksa gelir seni bir güzel haşlardım vallahi bu ne kız sürekli bir aksiyon peşindesin bi taraflarına bişey yapcan diye korkuyorum valla. İp atlamayı sevmiyorum ben göğüslerimde oynuyor benimle birlikte, sarkmasınlar bir de onlarla uğraşamamSporcu atleti alacağım bir türlü kafama göre bir şey bulamadım. Sen de dikkat et malum seninkiler şimdi süt dolu
Pazar günleri aslında izin günümüz canım. Şimdi mesaj saymıyoruz çok önemi yok ama eskiden mesaj sayıyorduk. Paylaşımın çoğalması açısından. Kim ne kadar uğramış belli oluyordu. O nedenle pazarlar serbest gündü. Şimdi de herkes ailesiyle olunca genelde sessiz oluyor.
Günde bin mi çıldırmış olmalısın valla
Aman dikkat diyecektim menün güzel geldi
Kız ne bu menüdeki makarna öyle. Cıss olmuş makarna. Ekmeğin cinsini de yazmamışsın.
Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın ben yoktum galiba sen varken çünkü seni hatırlamıyorum ya da nick mi değiştirdin?
bugün hiç içmediğimi fark ettimmKızlar su için su bol bol akşam menülerde sulara özellikle bakacağım
İnşallah Cuma’ya birşey kalmayacak bol su içiyorum süper sağlıklı kahvaltımı yaptım akşama mantar veya kereviz salatası yerim evet tartı hiç gözümün önünde değil kaldırdım :)Hoş geldin Ada ama keşke o kilolara dur deseydin öyle zor veriyorsun ki ben senin yerine olsam korkardım bozmaya. Dikkat et daha çok kilo alma.
Desene ayvayı yedik
Canım kahvaltın çok geç olmuş. Ben bu kahvaltı olayının saat 09:00 dan sonra yapılanına çok karşıyım. Geçmiş olsun bu arada menüne biraz C vitamini eklesen nasıl olur?
Hoş geldin canım
Tabii ki canım denemeden sonra listeye girebilirsin.
Bende de cicik mevzusu var ama bugün zıplarken ellerimle tuttum
Sosis haricinde güzel menü bir de su çok az olmuş canım.
Canım bugün menün hiç olmamış. Makarna yemememiz lazım. Sen benim menülerine yaptığım yorumları okuyor musun? Kahvaltının saati çok geç olmuş. Suyu da saymamışsın. Pazarın kötü olmuş.
Korkunç kaçamak derkenİnşallah cumaya bir şey kalmak o kaçamaklardan Tartıyı kaldırman harika olmuş. Ama bu hafta çok dikkat et.
Hayır canım yapan yok ve takımda yapılmasına da müsaade etmiyorum. Sağlığımız bizim için daha önemli. Hem daha yeni annesin lütfen sabırlı ol biraz. Gereksiz şeyleri yemezsen eğer emzirme döneminde bizden daha iyi kilolar verebilirsin. Sen ve @Phoenix_32 emzirme sürecini avantaja çevirirseniz eminim çok iyi kilolar verirsiniz.
Çok yanlış bir şey yapıyor öyle yapmakla. Tek gıdayla beslenenlerin vücudunda bir sürü sıkıntı çıkıyor sonrasında. Saç dökülmesinden tut başka rahatsızlıklara. Bence yapılmamalı. Düzenli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi.
Allah allah neden acaba? Şimdi nasılsın?
İnşallah öyledir 1,5 kilo vermiş olarak haftayı kapatmak istiyorumhedefim oÖdem de vardır
Bol su iç canım hareket et geçer Cuma'ya var daha
Yanlış hatırlamıyorsam yeni başladın takıma .
Hayatımızın hiç bi döneminde tek besinle beslenemeyiz değil mi , onun için şimdi başlarken de şok diyetler yapmak normal değil canım .
Herşeyden kendini mahrum bırakacaksın kilo vereceksin ama
O gidenler ya su dan ya kastan olacak
Yağ gitmeyecek .
Ve o 3-4 günde yemediğin yiyeceklere vücudun ihtiyacı olduğu için birgün saldırıp yiyeceksin .
Ve yine başa döneceksin
Sen burdaki menülere de bakkendine uygun diyet şekli belirle kilona göre düzenli olarak ye , egzersizini yap, suyunu iç .
oldu ki bi kaç ay sonra kilo vermen durdu işte o zaman vücuda şok için o diyetlerden yaparsın
Tecrübeli arkadaşlar yapma diyor bende onların sözüne uyuyorum tek besin beslenmeyeceğim çünkü iyi gidiyorum kilo verebiliyorum acele etmeyeyim en iyisiYaz dı o zaman 3 gün karpuz detoksu yapmıstım 3 kilo vermiştim daha sonra elma ve yeşil çay yaptım iki gün tabi araya zaman koyarak cok zor geçiyor günler ama bende bilmiyorum suan ne yapacagımı sebze diyeti var denemedim onu hiç bir gün patates ( çok mantıklı gelmiyor) bir gün tavuk et balık bir gün meyve bir gün de sebze sabahtan aksama kadar aynı şeyi yiyeceksin ama hangi meyveyi sebzeyi seçersen onunla bitireceksin günü tabi muz üzüm gibi yasak olan sebze meyvelerde var. Kalorisi düşük olan yiyecekleri biliyoruz zaten
2 lt de su içtim yazmayı unuttumKahvaltı 09:30
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurması
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 portakal
öğle 15:00
1 küçük kase yayla çorbası
4 köfte
1 ısırık çiğköfte dürümü
16:00 1 küçük nar
Akşam 18:00
7 tane küçük mantar fırında
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 kase yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Ekmek normalde böyle 2-3 dilim yermisin günde ayrıca hem portakal hem nar fazla olmaz mıKahvaltı 09:30
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurması
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 portakal
öğle 15:00
1 küçük kase yayla çorbası
4 köfte
1 ısırık çiğköfte dürümü
16:00 1 küçük nar
Akşam 18:00
7 tane küçük mantar fırında
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 kase yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Hiç menünü bozmuyorsun acayip istikrarlısın tebrik ediyorumseniBugünkü menüm
Sabah (09:00)
1 buçuk tereyağlı yumurta, 5 zeytin, peynir, çok az yoğurt kaymağı, 3-4 adet ceviz
Akşam (17:45)
1 tabak sebzeli et kavurma, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Bir kupa beyaz çay içildi.
Çok iyi menü ah şu salam olmasakızlar ben menümü veriyorum eşim çıktı geliyor oğlanı hastaneye götürecez. akşama giremem tel alınana kadar böyle idare edecem mecbur
sabah 12 gibi oldu
2 haş yum az peynir salatalık domates 2 dil salam çay
saat 15 de 4 kaşık menemen 2 ısırık simit
saat 18 gibi olur akşam
tavuk ızgara salata turp
su 2 ye tamamlarım
spor 30 dk yürüyüş
İlk defa 3 dilim ekmek yedimEkmek normalde böyle 2-3 dilim yermisin günde ayrıca hem portakal hem nar fazla olmaz mı
Onun Dışında menün güzel fındık Ceviz Falanda yiyebilirsin evde varsa tabi
Menü çok güzel acuka da ekmeksiz yenmez dimiAz önce bi yeme krizi atlattim daha fazla yemeden menümü yazayim en iyisi
Kahvalti 10.30.
2 dilim ekmek
1.5 yumurta tava ( birinin sarisi ogluma )
Zeytin peynir
1 dilim.pastirma
Acuka
Ögle 15
Aslinda ara planlamistim
2 portakal
1 pastirmali tost
1 sütlü kahve
Aksam ( kac olur bilmem toplantimiz var)
Somon salata
Su 2 olur ins
Spor erken gelebilirsem yürüyüse gidicez
Bak nasıl yakaladım benim aklım hep karataya gidiyor fazla meyve yemeyin yada sabah yiyin diyor yaİlk defa 3 dilim ekmek yedim
Narda portakal da küçüktü 2 meyve hakkımı kullandım
Ceviz fındık genelde yerim bugün yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?