Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.koşturmam yeni bitti kızlar şimdi kahvemi yaptım oturdumpaşam ateşli uyuttum ilacı vardı verdim akşam dr a götürücem eşim gelsin.sabaha kadar başında bekledim sabah 7 de uyudum öğlene kadar yatmışız birlikte.hava güzeldi 30 dk yürüyüşümü çıkardım aradan.siz napıyorsunuz?
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.bugün hiç içmediğimi fark ettimmhemen dolduruyorum şişeyi. canım ben bu cuma kilo bildirimi yapıp sonrası listeye girmek istiyorum mümkünse.bu hafta içi tartı alıcam.artık listede olmak istiyorum
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.Az önce bi yeme krizi atlattim daha fazla yemeden menümü yazayim en iyisi
Kahvalti 10.30.
2 dilim ekmek
1.5 yumurta tava ( birinin sarisi ogluma )
Zeytin peynir
1 dilim.pastirma
Acuka
Ögle 15
Aslinda ara planlamistim
2 portakal
1 pastirmali tost
1 sütlü kahve
Aksam ( kac olur bilmem toplantimiz var)
Somon salata
Su 2 olur ins
Spor erken gelebilirsem yürüyüse gidicez
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.Bugünkü menüm
Sabah (09:00)
1 buçuk tereyağlı yumurta, 5 zeytin, peynir, çok az yoğurt kaymağı, 3-4 adet ceviz
Akşam (17:45)
1 tabak sebzeli et kavurma, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi. Bir kupa beyaz çay içildi.
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.Ekmek normalde böyle 2-3 dilim yermisin günde ayrıca hem portakal hem nar fazla olmaz mı
Onun Dışında menün güzel fındık Ceviz Falanda yiyebilirsin evde varsa tabi
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.Teşekkür ederim ama kilolar gitmiyorHafta sonu saatlerini bozdum sadece. Çarşamba’dan itibaren menüm bozulacak. Aile ziyaretine gideceğiz
Dikkat etmeye çalışıyorum. 3 çeşit yemek yapıyorum. Eşime oğluma ve bana. Kendime çok yapıyorum iki gün yiyorum. Eşimle oğlum her gün sıcak yemek yerO kadar sağlıksız beslenmeden sonra bu beslenmeyle muhakkak kilo verirsin bence biraz daha sabret
Benim eşimde çok boğazına düşkün bende onla beraber herşeyi yerdim ama şimdi yalnız kaldı :) dikkat etmeye çalış çok Zor ama ..
Bugün yine ayaklarima kara sular indi, istanbul kazan ben kepçe misali. Bugün kendime yemek konusunda biraz izin verdim.
Kahvaltı 8.30
Bir kase yulaf ezmeli cevizli muzlu süt
Öğle 13.00
Yarim lahmacun az salata
Akşam 18.00
4 soğan halkası 2 but
Şu 1.5 lt 2 ye tamamlayacagim yatana kadar
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Bir de tabi gün içinde 1.5 sa kadar yürüme olmuştur toplamda
Soğan halkası hariç çok güzel afiyet olsun canımBugün yine ayaklarima kara sular indi, istanbul kazan ben kepçe misali. Bugün kendime yemek konusunda biraz izin verdim.
Kahvaltı 8.30
Bir kase yulaf ezmeli cevizli muzlu süt
Öğle 13.00
Yarim lahmacun az salata
Akşam 18.00
4 soğan halkası 2 but
Şu 1.5 lt 2 ye tamamlayacagim yatana kadar
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Bir de tabi gün içinde 1.5 sa kadar yürüme olmuştur toplamda
Dikkat etmeye çalışıyorum. 3 çeşit yemek yapıyorum. Eşime oğluma ve bana. Kendime çok yapıyorum iki gün yiyorum. Eşimle oğlum her gün sıcak yemek yer
Ben de zıplıyorumDışarıdaydım ben kızlar yeni geldik eve geçmişi okudum. Şimdi alıntıları yapıyorum. Bu arada zıp zıp zıplıyorum ama ilk gün sanırım çok zorlamamalıyım
Beyaz çayın tadı yeşil çay gibi. Yeşil çaydan daha etkili olduğu söyleniyor. O yüzden beyaz çay içiyorum. Arada yeşil çaya da dönüyorum. Doğadan ın beyaz çayı var onu kullanıyorumÇok geçmiş olsun cnm
Canım ıspanak çekti menüyü okuyunca
Beyaz çay nedir, zayıflama çayi mi, tadı nasıl bir sey
Çok güzel menü cnm.
Evde misafir varken diyet yapmak çok zor oluyor.
Ben de zıplıyorum
Hatta zıplarken farkına vardım ki çok özlemişim
Ben diğer kilo verdiğimde çok zıplıyordum şu an yemeğin başında beklerken bile yapabilmek en büyük kolaylıkBen iple zıplarken bu kadar keyif almıyordum. Durduğum yerde zıplamak hem daha kolay hem eğlenceli geldi. Fikir sahiplerine bir kez daha teşekkürü borç bilirim @Phoenix_32 veZipzip-
Rica ederim kaptanım @Phoenix_32 sayesinde bizim takımda canlandı herkes zıplıyorBen iple zıplarken bu kadar keyif almıyordum. Durduğum yerde zıplamak hem daha kolay hem eğlenceli geldi. Fikir sahiplerine bir kez daha teşekkürü borç bilirim @Phoenix_32 veZipzip-
Kız yarışı phoenix başlattı ama ortada yokRica ederim kaptanım @Phoenix_32 sayesinde bizim takımda canlandı herkes zıplıyor
Ben o kadar zıplıyordum yarıs aklımıza gelmemisti :))
Kesinlikle cook işe yarıyor ben hep ipsiz zıplıyorumBen diğer kilo verdiğimde çok zıplıyordum şu an yemeğin başında beklerken bile yapabilmek en büyük kolaylık
Ve bence çokda işe yarıyor
Kaptanım Karatay yaptığım için ekmek yerine her sabah ceviz yiyorum. Şimdiye kadar nerdeyse her gün ceviz yedim. Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Bakayım etkisi olacak mı? Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım. Yemeyince çok laf ediyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Sporum aksayacakGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.
Kızlar ayda bir defayı geçmemek şartıyla bir tane çiğköfte dürüm ve 1 tane lahmacun serbest. Özellikle dışarıya çıktığınızda ve yiyecek sağlıklı bir şey bulamadığınızda bunlardan yiyin lütfen. Ama çok fazla abartmayın. Bir de kahvaltılarınızda özellikle çalışanların ya da kahvaltı saatinde dışarıda olanların yarım simit hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?