Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yine ayaklarima kara sular indi, istanbul kazan ben kepçe misali. Bugün kendime yemek konusunda biraz izin verdim.
Kahvaltı 8.30
Bir kase yulaf ezmeli cevizli muzlu süt
Öğle 13.00
Yarim lahmacun az salata
Akşam 18.00
4 soğan halkası 2 but
Şu 1.5 lt 2 ye tamamlayacagim yatana kadar
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Bir de tabi gün içinde 1.5 sa kadar yürüme olmuştur toplamda

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.
bugün hiç içmediğimi fark ettimm hemen dolduruyorum şişeyi. canım ben bu cuma kilo bildirimi yapıp sonrası listeye girmek istiyorum mümkünse.bu hafta içi tartı alıcam.artık listede olmak istiyorum
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.
Ekmek normalde böyle 2-3 dilim yermisin günde ayrıca hem portakal hem nar fazla olmaz mı
Onun Dışında menün güzel fındık Ceviz Falanda yiyebilirsin evde varsa tabi
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.
Teşekkür ederim ama kilolar gitmiyor Hafta sonu saatlerini bozdum sadece. Çarşamba’dan itibaren menüm bozulacak. Aile ziyaretine gideceğiz
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.

Dikkat etmeye çalışıyorum. 3 çeşit yemek yapıyorum. Eşime oğluma ve bana. Kendime çok yapıyorum iki gün yiyorum. Eşimle oğlum her gün sıcak yemek yer

Soğan halkası haricinde güzel olmuş aslında menün. Lahmacun yenilebilir bence diyette. Hatta yarım yemişsin çok güzel. Sporun gayet iyi. Sadece soğan halkası bozmuş.

Soğan halkası hariç çok güzel afiyet olsun canım

Dikkat etmeye çalışıyorum. 3 çeşit yemek yapıyorum. Eşime oğluma ve bana. Kendime çok yapıyorum iki gün yiyorum. Eşimle oğlum her gün sıcak yemek yer

Ne güzel yapıyorsun. En doğrusu o bence. Onların kilo durumları nasıl mesela eşin kilolu mu?

Kızlar menü yazarken lütfen ekmeklerin ve pilavların cinsini yazın. Beyaz ekmek, şeker ve her türlü hamur işi makarna dahil menülerde görmek istemediğim yiyecekler. Bunlara da dikkat edin lütfen.

Çok geçmiş olsun cnm

Canım ıspanak çekti menüyü okuyunca

Beyaz çay nedir, zayıflama çayi mi, tadı nasıl bir sey

Çok güzel menü cnm.

Evde misafir varken diyet yapmak çok zor oluyor.
Beyaz çayın tadı yeşil çay gibi. Yeşil çaydan daha etkili olduğu söyleniyor. O yüzden beyaz çay içiyorum. Arada yeşil çaya da dönüyorum. Doğadan ın beyaz çayı var onu kullanıyorum

Kızlar ayda bir defayı geçmemek şartıyla bir tane çiğköfte dürüm ve 1 tane lahmacun serbest. Özellikle dışarıya çıktığınızda ve yiyecek sağlıklı bir şey bulamadığınızda bunlardan yiyin lütfen. Ama çok fazla abartmayın. Bir de kahvaltılarınızda özellikle çalışanların ya da kahvaltı saatinde dışarıda olanların yarım simit hakkı var

Ben iple zıplarken bu kadar keyif almıyordum. Durduğum yerde zıplamak hem daha kolay hem eğlenceli geldi. Fikir sahiplerine bir kez daha teşekkürü borç bilirim @Phoenix_32 ve Zipzip-
Ben diğer kilo verdiğimde çok zıplıyordum şu an yemeğin başında beklerken bile yapabilmek en büyük kolaylık
Ve bence çokda işe yarıyor

Ben iple zıplarken bu kadar keyif almıyordum. Durduğum yerde zıplamak hem daha kolay hem eğlenceli geldi. Fikir sahiplerine bir kez daha teşekkürü borç bilirim @Phoenix_32 ve Zipzip-
Rica ederim kaptanım @Phoenix_32 sayesinde bizim takımda canlandı herkes zıplıyor
Ben o kadar zıplıyordum yarıs aklımıza gelmemisti :))

Kaptanım Karatay yaptığım için ekmek yerine her sabah ceviz yiyorum. Şimdiye kadar nerdeyse her gün ceviz yedim. Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Bakayım etkisi olacak mı? Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım. Yemeyince çok laf ediyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Sporum aksayacak
Uzun zamandır beni görmediler. Eşimin ailesi görmeyeli 7 kilo verdim. Benim ailem görmeyeli 11 kilo verdim. Zaten zayıfladığımı söyleyecekler yedirmeye çalışacaklar Ben elimden geleni yapacağım tabi

Menüm

Kahvaltı (08:45)
Yarım simit
Yarım kk beyaz peynir
6 tane siyah zeytin

Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
1 sk salata
1 tane küçük tavuk but fırında

Akşam (18:00)
1 tane çiğköfte dürüm
1 kutu ayran

2,5 lt su

Akşama kadar her şey çok iyi gitti. Sonra içimdeki şeytana uydum cıss yaptım. Yazmıyorum kimsenin canı çekmesin diye ama cezalıyım. Cumaya kadar her öğün aç kalkacağım sofradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…