Bir anda 500 zor gercekten zamanla alısırsın hergün 100 100 yap sonra artırırsınGerçekten süper! Benimde bacağım tutulmasa çok hevesliydim ama yinede kendimi zorladım 500 zıpladım, inşallah geçer tutukluğum
Tarçınlı süt iç canımBen çok aç hissediyorum moralim çok bozuk
Aç olduğun için mi moralin bozuk? Tarçınlı süt iç hem tok hissedersin hem yağ yakar hem süt yaparBen çok aç hissediyorum moralim çok bozuk
Tahinli içtim. Süt sevmiyorum zaten zorluyorum kendimi.Tarçınlı süt iç canım
Aç değilim ama aç hissediyorum ondan mutsuzum adapte olamadım bir türlüAç olduğun için mi moralin bozuk? Tarçınlı süt iç hem tok hissedersin hem yağ yakar hem süt yapar
Aynı şeyleri yazmışız :))Tarçınlı süt iç canım
HFtaya da jumping jack yapak mı
Pazartesi Zıplama Listesi
Zambak 86 :500 zıplama
Anka= 500
Gulenyuzumsunsen=2500
İşte bu bePazartesi Zıplama Listesi
Zambak 86 :500 zıplama
Anka= 500
Gulenyuzumsunsen=2500
Olabilir :) Benim yaptığım cardio 'nun içinde de vardıHFtaya da jumping jack yapak mı
6 buçuktan sonra başladımmm yarın daha güzel olacakAma
İşte bu be
Hastayım deyince hiç umudum yoktu ama son anda atağa geçmişsin
Ay ben onu hiç yapamıyorumYapalım yapalımmm incecik olalım yaza
Haha aynen canim az kaldi ztn bitmek üzere :)Menü çok güzel acuka da ekmeksiz yenmez dimi
Bence sen elindekini bitir ve rejim bitene kadar acukaya veda et :) o acayip ekmek yedirir
Somon salata da pek havalıymış yahu :)
Yok canim degilSalam harç güzel menü afiyet olsun
Ekmekler beyaz değilse güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun
Menü güzel afiyet olsun
InsallahhhEvet benimde alt baldırlarım fena
Tebrikler canım. Darısı balıma artık
Canim genelde yaziyorum ama bugün atlamisim ,beyaz ekmwk yemiyorum ztn hele birde seker orucundayim dubble yemiyorumGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.
Eşim 80 kilo ama kilolu olduğunu düşünmüyor. Oğluma yemek yapıyorum ama yemiyor malesef. Zayıf o yüzdenNe güzel yapıyorsun. En doğrusu o bence. Onların kilo durumları nasıl mesela eşin kilolu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?