Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biliyorum canım karatay yaptığını. Ama ona rağmen inan bana çok etkisi oluyor. Oldukça etkili ve kalorili bir yiyecek. Aynı zamanda sağlıklı ama diyeti etkiliyor. Ben de yeni fark ettim. İnşallah atlatırsın en az zararla. Bir de hareket etmeye çalış sürekli yerinde durma pek. Eminim faydası olacaktır.

Her wc ye gittiğinde 100 kez zıpla canım parmak ucunda
Sen kararlı durursan kimse sana zorla yedirmez
Ben sana inanıyorum

Her wc ye gittiğinde 100 kez zıpla canım parmak ucunda
Sen kararlı durursan kimse sana zorla yedirmez
Ben sana inanıyorum

Aynen vallahi benim kayınvalidem sağ olsun hiç sesini çıkartmaz. Anne ben onu yemiyorum şunu yiyeceğim derim. Ya kendi hazırlar ya da ben yaparım. Ama asla ısrar etmez. Sağ olsun. Bence uygun dille anlatılırsa kimse ses çıkarmaz.

Benimki herkese karışıyor. Eşime de der sen çok zayıflamışsın her şeyi yedirir. Eşim şekeri bırakmıştı. Kayınvalide geldi başladı şekere.

Ya evet haklısın onu unutmuştum herkesin kilosuna ve boyuna göre menüsü var

Mesela ne kadar zaman da nasıl farklar oldu biraz anlatır mısın?
Ben hep basen sıkıntısı cektim yılllar boyunca belim ince basenlerim hep kalın olmustur ama simdi dengeledim diyebilirim :))
Zıplamaya basladıgımda 1 ayda sanırım 10 cm incelme oldu 2000-3000 gibi rakamlarla zıpladım hergün

Gerçekten süper! Benimde bacağım tutulmasa çok hevesliydim ama yinede kendimi zorladım 500 zıpladım, inşallah geçer tutukluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…