- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kendimi tavşan gibi hissediyorum evin için deKesinlikle cook işe yarıyor ben hep ipsiz zıplıyorum
Kaptanım Karatay yaptığım için ekmek yerine her sabah ceviz yiyorum. Şimdiye kadar nerdeyse her gün ceviz yedim. Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Bakayım etkisi olacak mı? Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım. Yemeyince çok laf ediyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Sporum aksayacak
Uzun zamandır beni görmediler. Eşimin ailesi görmeyeli 7 kilo verdim. Benim ailem görmeyeli 11 kilo verdim. Zaten zayıfladığımı söyleyecekler yedirmeye çalışacaklarBen elimden geleni yapacağım tabi
Her wc ye gittiğinde 100 kez zıpla canım parmak ucundaKaptanım Karatay yaptığım için ekmek yerine her sabah ceviz yiyorum. Şimdiye kadar nerdeyse her gün ceviz yedim. Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Bakayım etkisi olacak mı? Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım. Yemeyince çok laf ediyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Sporum aksayacak
Uzun zamandır beni görmediler. Eşimin ailesi görmeyeli 7 kilo verdim. Benim ailem görmeyeli 11 kilo verdim. Zaten zayıfladığımı söyleyecekler yedirmeye çalışacaklarBen elimden geleni yapacağım tabi
Her wc ye gittiğinde 100 kez zıpla canım parmak ucunda
Sen kararlı durursan kimse sana zorla yedirmez
Ben sana inanıyorum
Akşam 6 buçuk gibi zıplamaya başladım aralıkla yapıyorum ay iyiki sabahtan başlamamışım
Ya bir süre sonra öyle oluyorKendimi tavşan gibi hissediyorum evin için de
Olsun kaptanım az olsun senin olsunBenim öyle çok olmayacak ama
Benimki herkese karışıyor. Eşime de der sen çok zayıflamışsın her şeyi yedirir. Eşim şekeri bırakmıştı. Kayınvalide geldi başladı şekere.Aynen vallahi benim kayınvalidem sağ olsun hiç sesini çıkartmaz. Anne ben onu yemiyorum şunu yiyeceğim derim. Ya kendi hazırlar ya da ben yaparım. Ama asla ısrar etmez. Sağ olsun. Bence uygun dille anlatılırsa kimse ses çıkarmaz.
Benimki herkese karışıyor. Eşime de der sen çok zayıflamışsın her şeyi yedirir. Eşim şekeri bırakmıştı. Kayınvalide geldi başladı şekere.
Ya evet haklısın onu unutmuştum herkesin kilosuna ve boyuna göre menüsü varGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.
10.00 :
Mesela ne kadar zaman da nasıl farklar oldu biraz anlatır mısın?Kesinlikle cook işe yarıyor ben hep ipsiz zıplıyorum
Ben hep basen sıkıntısı cektim yılllar boyunca belim ince basenlerim hep kalın olmustur ama simdi dengeledim diyebilirim :))Mesela ne kadar zaman da nasıl farklar oldu biraz anlatır mısın?
Benim de bacaklarım tutulmasaydı durmadan zıplayacam da ama maalesefCuma'ya kadar düzenli deneyeyim bakalım bu haftaki tartıma nasıl etki edecek
Aslında yeteri kadar zıpladım ama durduramıyorum kendimi
Yavas yavas alısırsın bende ilk basladıgımda 100 ü zor yapıyordumBenim de bacaklarım tutulmasaydı durmadan zıplayacam da ama maalesef
Gerçekten süper! Benimde bacağım tutulmasa çok hevesliydim ama yinede kendimi zorladım 500 zıpladım, inşallah geçer tutukluğumBen hep basen sıkıntısı cektim yılllar boyunca belim ince basenlerim hep kalın olmustur ama simdi dengeledim diyebilirim :))
Zıplamaya basladıgımda 1 ayda sanırım 10 cm incelme oldu 2000-3000 gibi rakamlarla zıpladım hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?