Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menüm
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 haslanmis yumurta

Oglen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
Kapuska kiymali bulgurlu 150 ml
2 dilim ekmek
4 kasik yogurt

Aksam sat 7
Kirmizi biber konserve 2 parca yedim
2 dilim ekmek
Kabuska 100 ml
Su 2 lt

Ara 3 hurma

Cayin yaninda
100 zip zip yaptim
3671 adim sayar

LAydLiNe

Daha zıplar mısın canım ekleyeyim mi

Soğan halkası haricinde güzel olmuş aslında menün. Lahmacun yenilebilir bence diyette. Hatta yarım yemişsin çok güzel. Sporun gayet iyi. Sadece soğan halkası bozmuş.
Evet haklısın kaptan, zaten kaçamak olan o aslında, bayadır cnm çekmişti ama hiç bekledigim gibi olmadı, kutuyu bitiremedim midem bulandı. Yani şu hızlı tüketim yiyeceklerden uzun süre uzak kalsam aslında gerçek tatlarını anlayacağım.

Beyaz çayın tadı yeşil çay gibi. Yeşil çaydan daha etkili olduğu söyleniyor. O yüzden beyaz çay içiyorum. Arada yeşil çaya da dönüyorum. Doğadan ın beyaz çayı var onu kullanıyorum
Ben de eve dönüşte bir bakayım o zamn, normalde pek bitki çayıyla aram yok ama sabah bi bardak içebilirim.

tamamdır o zaman yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum ben de..inşallah kolay olur iştahım da az olur amin

Yemeği fazla kaçırınca

Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi için 24 saat süreye ihtiyaç vardır. .
* Bu da dolu dolu 1 gün demektir. Ertesi gün yapılması gerekenleri uygularsanız 1 gram bile almazsınız. .
* Bu süreyi aştığınızda yediğiniz yiyeceklerdeki fazla kaloriler yağ depolarına yönelir.
. * Depolara giren yağların çözülmesi de daha zor olur.
. * Yağ depoları yedikçe şişer, şiştikçe büyür.
. * Depolama konusunda sınırsız bir kapasiteye sahiptirler. .
* Sağlıklı yaşamda tabi ki yağlara da çok fazla gereksinim vardır. .
* 30-40 milyar yağ hücreleri taşırız. .
* Yağ depolarımız olmasaydı ve karbonhidratları sadece depo olarak kullanmak zorunda kalsaydık 3 m. boyunda ve 300 kiloluk dev insanlar olurduk. .
* Depolarımızdaki ihtiyacımız kadar olduğu sürece sorun yok. .
* Depoların aşırı dolmaması için neler yapmalısınız?.
.
Beslenmede dikkat edilecekler
* Yediklerinizin yağa dönüşmemesi için vücut dengeli miktarda karbonhidrat ile proteine ihtiyaç duyar. .
* Bir sonraki gün günlük su tüketimini arttırın.
. * Günde normalde 8-12 bardak su tüketilmesi gerekirken, bu ölçüyü 12-18 bardağa çıkarmalısınız. .
* Aynı gün günlük protein tüketimini de arttırmalısınız. Ama mümkün olduğunca az yağlı olanlarını tercih edin. .
* Alınan su ve protein miktarını 1.5 katına çıkarmak gerekir. .
* Gün içerisinde artan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır ve yediklerinizi yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını sağlar. . * Sabah uyanınca su içildikten sonra 1 bardak diyet süt ile hazırlanmış kahve tüketebilirsiniz. .
* Kahvaltı da yağsız peynir, sınırsız söğüş salata ile birlikte; çay yerine elma suyunu tercih edin. .
* Ara öğünlerde havuç suyu unutulmasın. .
* Bol haşlama ve çiğ sebze tüketimini artırın. .
* Süt, yoğurdun yağsız olmasını tercih edin. .
* Et, ızgara ya da buğulama olmak kaydıyla sınırın üzerinde yenilebilir. .
* Şeker gün boyunca yasak. .

theegirlsblog dan alıntıdır.

Antep fıstıkları çok olmuş şekercimm, sen de tost ekmeğinin ne olduğunu yazmamışsın. Ekmeklerin cinslerini yazın lütfen. Spor çok iyi. Su da öyle.
Ben çok aç hissediyorum moralim çok bozuk
Psikolojik açlık insanı çok yoruyor. Ama sen dayanıklısın ben biliyorum
Canım ekmeklerin cinslerinin yazmamışsın. Genel anlamda menün çok güzel.

Pazartesi Zıplama Listesi

Zambak 86 :500 zıplama

Anka= 500
Gulenyuzumsunsen=2500

Madamhd = 500

LAydLiNe : 250

Mayis24 : 100

Toplam : 4350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…