Benim menüm
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 haslanmis yumurta
Oglen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
Kapuska kiymali bulgurlu 150 ml
2 dilim ekmek
4 kasik yogurt
Aksam sat 7
Kirmizi biber konserve 2 parca yedim
2 dilim ekmek
Kabuska 100 ml
Su 2 lt
Ara 3 hurma
Cayin yaninda
100 zip zip yaptim
3671 adim sayar
Daha zıplar mısın canım ekleyeyim miBenim menüm
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 haslanmis yumurta
Oglen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
2 dilim ekmek
4 kasik yogurt
Aksam sat 7
2 dilim ekmek
Kabuska 100 ml
Su 2 lt
Ara 3 hurma
Cayin yaninda
100 zip zip yaptim
3671 adim sayar
Maşallah güzel zıplamaPazartesi Zıplama Listesi
Zambak 86 :500 zıplama
Anka= 500
Gulenyuzumsunsen=2500
Evet haklısın kaptan, zaten kaçamak olan o aslında, bayadır cnm çekmişti ama hiç bekledigim gibi olmadı, kutuyu bitiremedim midem bulandı. Yani şu hızlı tüketim yiyeceklerden uzun süre uzak kalsam aslında gerçek tatlarını anlayacağım.Soğan halkası haricinde güzel olmuş aslında menün. Lahmacun yenilebilir bence diyette. Hatta yarım yemişsin çok güzel. Sporun gayet iyi. Sadece soğan halkası bozmuş.
Sağol cnm çok koşturdum umarım yakmışımdır o yağlı halkaları, insanı alırken çok cezbediyor bu fast food ürünler ama yedikten sonra tam bir vicdan azabı.Soğan halkası hariç çok güzel afiyet olsun canım
Ben de eve dönüşte bir bakayım o zamn, normalde pek bitki çayıyla aram yok ama sabah bi bardak içebilirim.Beyaz çayın tadı yeşil çay gibi. Yeşil çaydan daha etkili olduğu söyleniyor. O yüzden beyaz çay içiyorum. Arada yeşil çaya da dönüyorum. Doğadan ın beyaz çayı var onu kullanıyorum
Jillian michaels 30 days shred e bağlayalım bence tam olsun, ben tatil dönüşü başlayacağım.HFtaya da jumping jack yapak mı
Maşallah güzel zıplama
Aynen öyleSağol cnm çok koşturdum umarım yakmışımdır o yağlı halkaları, insanı alırken çok cezbediyor bu fast food ürünler ama yedikten sonra tam bir vicdan azabı.
Pazartesi Zıplama Listesi
Zambak 86 :500 zıplama
Anka= 500
Gulenyuzumsunsen=2500
Ahahaha ip atlatmıyorlar bana jilian yapcam desem topa tutarlarJillian michaels 30 days shred e bağlayalım bence tam olsun, ben tatil dönüşü başlayacağım.
tamamdır o zaman yarından itibaren menü yazmaya başlıyorum ben de..inşallah kolay olur iştahım da az olur aminHoş geldin Ada ama keşke o kilolara dur deseydin öyle zor veriyorsun ki ben senin yerine olsam korkardım bozmaya. Dikkat et daha çok kilo alma.
Desene ayvayı yedik
Canım kahvaltın çok geç olmuş. Ben bu kahvaltı olayının saat 09:00 dan sonra yapılanına çok karşıyım. Geçmiş olsun bu arada menüne biraz C vitamini eklesen nasıl olur?
Hoş geldin canım
Tabii ki canım denemeden sonra listeye girebilirsin.
Bende de cicik mevzusu var ama bugün zıplarken ellerimle tuttum
Sosis haricinde güzel menü bir de su çok az olmuş canım.
Canım bugün menün hiç olmamış. Makarna yemememiz lazım. Sen benim menülerine yaptığım yorumları okuyor musun? Kahvaltının saati çok geç olmuş. Suyu da saymamışsın. Pazarın kötü olmuş.
Korkunç kaçamak derkenİnşallah cumaya bir şey kalmak o kaçamaklardan Tartıyı kaldırman harika olmuş. Ama bu hafta çok dikkat et.
Hayır canım yapan yok ve takımda yapılmasına da müsaade etmiyorum. Sağlığımız bizim için daha önemli. Hem daha yeni annesin lütfen sabırlı ol biraz. Gereksiz şeyleri yemezsen eğer emzirme döneminde bizden daha iyi kilolar verebilirsin. Sen ve @Phoenix_32 emzirme sürecini avantaja çevirirseniz eminim çok iyi kilolar verirsiniz.
Çok yanlış bir şey yapıyor öyle yapmakla. Tek gıdayla beslenenlerin vücudunda bir sürü sıkıntı çıkıyor sonrasında. Saç dökülmesinden tut başka rahatsızlıklara. Bence yapılmamalı. Düzenli ve sağlıklı beslenmek en önemlisi.
Allah allah neden acaba? Şimdi nasılsın?
Ağrımaz kaptanım ben aslında alışkınımMaşallah maşallah ama çok abartma yarına inşallah bi tarafların ağrımaz
Antep fıstıkları çok olmuş şekercimm, sen de tost ekmeğinin ne olduğunu yazmamışsın. Ekmeklerin cinslerini yazın lütfen. Spor çok iyi. Su da öyle.10.00 :
1 kupa kahve
5 Antep fıstığı
15.00:
Çeyrek tost
Çay
20.00 :
2 kepçe barbunya yemeği
5 kaşık yoğurtlu kabak salatası
22.00 :
1 kupa bitki çayı
20 Antep fıstığı
2 litre su
500 zıplama
Dün de 30 dk hıt cardio , 200 zıplama yapmıştım
Psikolojik açlık insanı çok yoruyor. Ama sen dayanıklısın ben biliyorumBen çok aç hissediyorum moralim çok bozuk
Canım ekmeklerin cinslerinin yazmamışsın. Genel anlamda menün çok güzel.Benim menüm
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 haslanmis yumurta
Oglen sat 12
Ezo gelin corba 100 ml
2 dilim ekmek
4 kasik yogurt
Aksam sat 7
2 dilim ekmek
Kabuska 100 ml
Su 2 lt
Ara 3 hurma
Cayin yaninda
100 zip zip yaptim
3671 adim sayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?