Sıcak su sabunla ovala canım
Tam buğday ekmeğiAntep fıstıkları çok olmuş şekercimm, sen de tost ekmeğinin ne olduğunu yazmamışsın. Ekmeklerin cinslerini yazın lütfen. Spor çok iyi. Su da öyle.
Ben ilk aylarda hep canım tatlı istedikçe hurma yerdim, hurmalı tatlılar yapabilirsin, hurma gerçekten tatlı isteğini baskılıyorBenim deneme sürem 1 şubatta başlıyor o zamana kadar free moddayımkaçamak yapmadım gerçi bu gün aklıma tatlı geldikçe ceviz yedim
Aynen ben de, sen de mi ip atlamışdın? Ben galiba tutulmam geçene kadar ip atlayamıyacam çünkü ciddi anlamda canım acıyor zor yürüyorum sonra geçince de günlük beş beş arttırıp kendimi alıştırmayı düşünüyorum inşallah , tabi bir de kas romatizmam var onun da etkisi olabilir bilmiyorumGünaydın hatunlar
Alt baldırlarımın ağrısından yürüyemiyorum bile
masallah formdasın cnm, benim yerime de zıpla, ben bugun kutuk gibi yıgıldım kaldım
Haydi kızlar oturmaya mı geldik
Aynen ben de, sen de mi ip atlamışdın? Ben galiba tutulmam geçene kadar ip atlayamıyacam çünkü ciddi anlamda canım acıyor zor yürüyorum sonra geçince de günlük beş beş arttırıp kendimi alıştırmayı düşünüyorum inşallah , tabi bir de kas romatizmam var onun da etkisi olabilir bilmiyorum
Soğuk algınlığı ilaçları kilo aldırır mı?
Benimde bacaklarım feci yürümekte zorlanıyorum ama bugünde atlamaya devamzorluyorum kendimi geçer bikaç güne biraz idare edecem artık
Gecmis olsunGünaydın hatunlar
Alt baldırlarımın ağrısından yürüyemiyorum bile
Benim biti 1 litreDirekt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık
Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?
Benim 1,5 olmak üzere.
Benim biti 1 litre
aldırmaz..geçmiş olsunSoğuk algınlığı ilaçları kilo aldırır mı?
ben de 1 litre içtim parka gidip geldik içemedim dışarıda hava soğuk olunca aklıma gelmedi..içerim daha ben zaten suyu çok uçuyorum emzirdigim için içim yanıyorDirekt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık
Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?
Benim 1,5 olmak üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?