Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim deneme sürem 1 şubatta başlıyor o zamana kadar free moddayım kaçamak yapmadım gerçi bu gün aklıma tatlı geldikçe ceviz yedim
Ben ilk aylarda hep canım tatlı istedikçe hurma yerdim, hurmalı tatlılar yapabilirsin, hurma gerçekten tatlı isteğini baskılıyor

Günaydın hatunlar

Alt baldırlarımın ağrısından yürüyemiyorum bile
Aynen ben de, sen de mi ip atlamışdın? Ben galiba tutulmam geçene kadar ip atlayamıyacam çünkü ciddi anlamda canım acıyor zor yürüyorum sonra geçince de günlük beş beş arttırıp kendimi alıştırmayı düşünüyorum inşallah , tabi bir de kas romatizmam var onun da etkisi olabilir bilmiyorum

Benimde bacaklarım feci yürümekte zorlanıyorum ama bugünde atlamaya devam zorluyorum kendimi geçer bikaç güne biraz idare edecem artık

Direkt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık

Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?

Benim 1,5 olmak üzere.

Direkt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık

Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?

Benim 1,5 olmak üzere.
ben de 1 litre içtim parka gidip geldik içemedim dışarıda hava soğuk olunca aklıma gelmedi..içerim daha ben zaten suyu çok uçuyorum emzirdigim için içim yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…