Aynen tık diye kesiyor
1 kaşıkta tarçın at daha etkili
Yok canım spinalden oldu galiba. Sürekli ağrıyor aslında da bu gün komşuya yardıma gittim çok eğildim doğruldum ondan çoğaldı galiba.
Merhaba arkadaşlar, ben Fatma. Gruba ben de katılmak istiyorum.
Kilom:86
Boyum:1.70
Daha önce burada hedef kiloma yaklaşmıştım sonra hamilelikten dolayı bırakmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar, ben Fatma. Gruba ben de katılmak istiyorum.
Kilom:86
Boyum:1.70
Daha önce burada hedef kiloma yaklaşmıştım sonra hamilelikten dolayı bırakmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Maşallah yaa süperrrrTakıma geleli 23 gün oldu
Geldiğimde basen ölçüm 113 dü
Bugün ölçtüm 107 olmuş
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Takıma geleli 23 gün oldu
Geldiğimde basen ölçüm 113 dü
Bugün ölçtüm 107 olmuş
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Maşallah yaa süperrrr
Ooo mükemmellll
Teşekkürler kızlar
Tabi tartıdaki rakamlar da önemli ama ölçüler de daha önemli benim için bazen tartıda rakam değişmiyor ama mezura da değişiyor çünkü bana bi kaç kez oldu böyleOff ben başladığımda almadım ölçülerimi
Daha bikaç gün önce aldım bi daha bir ay sonra bakacam artık
Çok olmadı ama çorbada tuzum bulunsun diye 208 atladım
Diğer tuz derken. Belim ağrımasa 500 yapardım ama bu gün bu kadar olsun.Harikasın
Diğer tuzları da bekliyoruz
Çorbada tuzum olsun dedin bildirim yaptın yaDiğer tuz derken. Belim ağrımasa 500 yapardım ama bu gün bu kadar olsun.
Hııı ben de bana biraz daha atla diyosun sandımÇorbada tuzum olsun dedin bildirim yaptın ya
Diğer kızlarda yapsın diye diğer tuzlar dedim canım
belin ağrırken dahi yapmışsın tebrik ederim zorlama kendini aynen.
Yok bacım sakat mı ediyim seni Allah korusunHııı ben de bana biraz daha atla diyosun sandım
Ben de aynı şeyi düşündümNasıl komşu o 5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?