ben de 1 litre içtim parka gidip geldik içemedim dışarıda hava soğuk olunca aklıma gelmedi..içerim daha ben zaten suyu çok uçuyorum emzirdigim için içim yanıyor
Unutmadan not birakim.suraya
8 dk step
9 dk egzersiz
100 ip
Cok hamimmmmm
Neden acaba inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar nasılsınız? Benim belim çok ağrıyor bu gün ip atlayamayacağım.
Yok canım spinalden oldu galiba. Sürekli ağrıyor aslında da bu gün komşuya yardıma gittim çok eğildim doğruldum ondan çoğaldı galiba.Neden acaba inşallah önemli bir şey yoktur.
Yok canım spinalden oldu galiba. Sürekli ağrıyor aslında da bu gün komşuya yardıma gittim çok eğildim doğruldum ondan çoğaldı galiba.
O çağırmadı zaten de ben gittim faydam olsun diye 4 çocukla oldu mu bilmiyorumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Daha yeni doğum yaptın sayılır ne yardımı o onlar sana yardıma gelsin
O çağırmadı zaten de ben gittim faydam olsun diye 4 çocukla oldu mu bilmiyorum
Teşekkür ederim canım.aldırmaz..geçmiş olsun
Benim 1,5 olduDirekt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık
Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?
Benim 1,5 olmak üzere.
Seni hınzııııır
Olmaz hadi zıplamaya kızlarmasallah formdasın cnm, benim yerime de zıpla, ben bugun kutuk gibi yıgıldım kaldım
Aldırmaz canım belki ödem yapar bol su içSoğuk algınlığı ilaçları kilo aldırır mı?
Benim 1 yeni bittiDirekt daldım vallahi sohbete geçmişi akşama okurum artık
Sular ne alemde su içiyor mu herkes bi durum raporu verin bakim kim ne kadar içti ?
Benim 1,5 olmak üzere.
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız? Benim belim çok ağrıyor bu gün ip atlayamayacağım.
Aynen tık diye kesiyorDünden beri bu saatlerde istah patlamasi yasiyorum,neyseki sütlü kahve diye bi nimet var
Nasıl komşu o 5000 adımKomşuma gittim geldim 5000 adım attım
Tabakta 6 çeşit vardı sadece 2 ısırık poaça aldım diğerleri daha fenaydı ev sahibi kırılıyordu inşallah adımlarla kalorisi gitmiştir demi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Gidiş geliş 5000Nasıl komşu o 5000 adım
Hımmm o zaman olur.komşu deyince kapıdan çıkıp hemen girmek gerekiyor gibi geliyorGidiş geliş 5000
Eski evimde komşuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?