Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:30
Yeşil biberli domatesli sote (çok az z.yağı ile)
3-4 zeytin
Beyaz peynir
3 haşlanmış yumurta (biri eşimindi yemedi ziyan emek istemedim)
Yeşil çay

16:00 terbiyeli kuzu haşlama
2,3 kaşık ev yoğurdu
Maydanoz salatası

Su 2,5 geçer
45 dk Leslie 5k

sanki az mi yediklerin bana mı öyle geldi çünkü ben geçen yıl diyetisyenle zayıfladım bundan fazlaydı yine iyi canım afiyet olsun
Takıma geleli 23 gün oldu
Geldiğimde basen ölçüm 113 dü
Bugün ölçtüm 107 olmuş
Nasıl mutlu oldum anlatamam
maşallah süper

ben de ilk gün menümu yazayım hiç olmadı ama yine de yazayım
sabah 10.30
3 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık lor
1 yumurta
2 çatal çikolata (malesef)

Arada 1 tane intens Allahım kendimi tatlıya karşı koruyamıyorum ama başaracağım

Akşam 18.00
1 porsiyon az yağlı kavurma
salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

bugün hiç olmadı biliyorum yarın inşallah çok iyi bir menü olur..buraya yazdıkça ben daha da dikkatli oluyorum

Ne menüler geliyor ne yazan çizen var daha bugün burası pek sessiz @ada81 ne zaman dönüyorsun sahalara
Bende aynı şeyi düşünüyorum çok sessiziz

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal

Akşam 19:30
1 tabak yağsız et yemeği, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi
İki menü de bi Harika afiyet olsun
sanki az mi yediklerin bana mı öyle geldi çünkü ben geçen yıl diyetisyenle zayıfladım bundan fazlaydı yine iyi canım afiyet olsun

maşallah süper
Bugün öyle oldu canım öğle yiyemedim.
Normalde baya yiyorUmm

Yorumu sen zaten doğru yapmışsın canım inşallah hergün daha iyi olur

Bugünkü menüm,
Sabah 8.30 sade türk kahvesi
Kahvaltı 9.00
1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu ezine peynir, az miktar brokoli salatasi
Öğle 12.30 civarı
2 köfte 2 tavuk kanat, 1 dilim ekmek
Akşam 17 civarı
Cin yemeği ( arkadaşlarla cin restoranındaydık) biraz noodle, acılı ekşili tavuk, soyalı tavuk, 2 küçük mantı, 1 küçük cin böreği vardı tabagimda
Spor sabah 30dk yürüyüş gün içinde de 1 saat adım atmışımdır, adim sayarım yok maalesef
Şu 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarım
Şimdi sade kahve iciyorum.

Hiç Çin yemeği bilmem yemedim de ona yorum yapamayacağım ama diğer öğünler güzel afiyet olsun

Kızlar bugün alışveriş yaptım çok üst baş denedim, çok kabine girdim ve kabindeki görüntümden hiç memnun degilim
Kot pantolonlarda 32 giyiyorum, 42 bedene denk geliyor, üstüm de xl, nadiren large da oldu. Indirim var her yerde ama indirimli standlarda hep ya s ya m beden kalmış
Eve dönünce hemen bir düzen oturtuyorum spor ve diyet için.

En acı şeyde o alışverişlerin sonrası zaten .insan bi moral bozukluğu bi stresle geri dönüyor
Ama yaz gelmeden bitecek inşallah bu durumlar
Tam gaz devamm

Cnm
Hiç Çin yemeği bilmem yemedim de ona yorum yapamayacağım ama diğer öğünler güzel afiyet olsun
Söyle soyliim bol soslu baharatli etler ve sebzeli hamur kısaltmaları da biraz yağlı, diyete uygun değil yani bu cinliler bunları yiyip nasil zayıf kalıyor Anlamadim, cakma cin restoranı miydi acaba, cin mali cin restoranı

Az önce masanın üzerinde duran yarım poğaçayı gayri ihtiyari ağzıma attım. Diyeti , şeker orucunu unuttum resmen. Aslında farkında olmadab neler yiyoruz dikkat etmesek dimi. İki gündür hiç şekerli bir şey yemedim. Menü bırakacağım ama korkuyorum bişey yiyecek fırsatım olmadı bu gün pek :)

Sabah
Közlenmiş patlıcan salatası, patates kızartması(2-3 tane)

Öğle(4-5 arası aslında geç oldu)
5 dilim sucuk 2 yumurta ile sucuklu yumurta 3 dilim TB ekmek

Akşam(19:00)
Mercimek çorbası 2 dilim ekmek

Az önce yarın poğaça

Aralarda da parça parça toplam 6 tane ceviz yedim.
Su içemedim bu gün 1,5 lt falan

Kaptan gelmeden kaç
Ya da biraz zıpla da telafi et bence

En acı şeyde o alışverişlerin sonrası zaten .insan bi moral bozukluğu bi stresle geri dönüyor
Ama yaz gelmeden bitecek inşallah bu durumlar
Tam gaz devamm
Insallah ya en basitinden semt pazarına ugradim burada sosyete pazarlarında pahalı ürünlerin defolulari ya da çok benzerleri satılıyor ama kabin yok ve ben ezbere hayatta alamiyorum uzerimde nasil duracağı belli olmuyor , bazisinin omuzu dar bazisinin beli dar, bende de bel masallah erkek beli gibi hiç kıvrımı yok

Ekmekler biraz fazla olmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun

Benimki de öyle oklavayı omuza koyup çalışmak güzel geliyor aslında
Ama şu anda boş vaktim anca zıplamaya yetiyor cumadan sonra azar azar onu da yapcam sana da tavsiye ederim canım

Takıma geleli 23 gün oldu
Geldiğimde basen ölçüm 113 dü
Bugün ölçtüm 107 olmuş
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tebrikklerr

Acaba emzirdikten sonraki bir vakit miydi, ben emzirince icim boşalırdı istemsiz şekilde gece fln demeden yemek yerdim.

Benimki de öyle oklavayı omuza koyup çalışmak güzel geliyor aslında
Ama şu anda boş vaktim anca zıplamaya yetiyor cumadan sonra azar azar onu da yapcam sana da tavsiye ederim canım
Ben de dönünce deneyeyim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…