Önceki doğumumdan sonra bebek 4 aylık olunca diyetisyene gitmiştim o listeye uymaya çalışacağım düzene girersem. Ona göre çok az aslında bu menü.Ekmekler biraz fazla olmuş canım onun dışında güzel afiyet olsun
Bu hafta çok dikkatliyim geçtiğimiz haftasonu tozuttuğum için teşekkürlerBende aynı şeyi düşünüyorum çok sessiziz
İki menü de bi Harika afiyet olsun
Bugün öyle oldu canım öğle yiyemedim.
Normalde baya yiyorUmm
Evet emzirdikten sonra gözüm dönüyor zaten. Kendimi frenliyorum. Dün yazmıştım sanki göğsümden mideme hortum var bebek emince midem boşalıyor sankiTebrikklerr
Acaba emzirdikten sonraki bir vakit miydi, ben emzirince icim boşalırdı istemsiz şekilde gece fln demeden yemek yerdim.
Ben de dönünce deneyeyim cnm.
Sen analizde takım 1. olmuşsun gördüm mü? Etiekt yapmaya çalışmış editör ama olmamış.Bu hafta çok dikkatliyim geçtiğimiz haftasonu tozuttuğum için teşekkürler
o zaman doğru olan odur canım :)Eki Görüntüle 2229945
Önceki doğumumdan sonra bebek 4 aylık olunca diyetisyene gitmiştim o listeye uymaya çalışacağım düzene girersem. Ona göre çok az aslında bu menü.
Ne zamma spor yapacaksın Memülerin çok iyiBugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal
Akşam 19:30
1 tabak yağsız et yemeği, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi
Aaaaaaa gerçekten mi haberim Yokkk :) hani bakim nerdeSen analizde takım 1. olmuşsun gördüm mü? Etiekt yapmaya çalışmış editör ama olmamış.
Ne güzel menü çikolata da varmışEki Görüntüle 2229945
Önceki doğumumdan sonra bebek 4 aylık olunca diyetisyene gitmiştim o listeye uymaya çalışacağım düzene girersem. Ona göre çok az aslında bu menü.
Emziren anne menüsüNe güzel menü çikolata da varmış
Menülerim çok iyi ama kilo almışım bu hafta anlamadım. İlaçlar mı etkiledi yoksa spor mu bilmiyorum.Ne zamma spor yapacaksın Memülerin çok iyi
Ben senden birşey anlamadım kuzum bu menüyle İnsan spor yapmasa bile verir evdeki koşturmadan çünkü eski yediklerine alışkanlıklarına bakarsak çok çok iyi besleniyorsun sorun nedir anlayamadımMenülerim çok iyi ama kilo almışım bu hafta anlamadım. İlaçlar mı etkiledi yoksa spor mu bilmiyorum.
Teşekkür ederim sende 2. Olmuşsun aslında başlangıç kilom daha fazlaydı neyse öyle olsun artık :)Tebrik ederim canımGonul83
Niye canım listede değilmisinBen Cuma tartılamayacağımnasıl yapacağım
Etap tarihlerini dikkate almışlar.Teşekkür ederim sende 2. Olmuşsun aslında başlangıç kilom daha fazlaydı neyse öyle olsun artık :)
Listedeyim evde olmayacağım. Görümcemlerde de tartı yokNiye canım listede değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?