Ben de anlamadım. Vücut korumaya mı aldı acaba? Kaçamak yapmıyorum. Sporum az olabilir.Ben senden birşey anlamadım kuzum bu menüyle İnsan spor yapmasa bile verir evdeki koşturmadan çünkü eski yediklerine alışkanlıklarına bakarsak çok çok iyi besleniyorsun sorun nedir anlayamadım
Ooo çok kötü olmuş yanına alsan sırt çantasına falan koysan çaktırmadanBen Cuma tartılamayacağımnasıl yapacağım
Teşekkürler haberim yoktu çok mutlu oldum
Bende aynı şeyi düşünüyorum çok sessiziz
İki menü de bi Harika afiyet olsun
Bugün öyle oldu canım öğle yiyemedim.
Normalde baya yiyorUmm
Evet baktım ama resimler şimdigörünmüyor imj yazıyor resim yerinde
Ben de 3-4 kilo falan sandım da yanlışlık varsa bildirelim diyecektim ama 500 gr için yormayalım kimseyiEvet baktım ama resimler şimdigörünmüyor imj yazıyor resim yerinde
Başlangıç kilom aslında 65,5 ben önemsemedim ilk başta bu yarışmaya katılırken düz hesap yaptım şimdi gramları hesaplıyorum
Hafif değil. Cam olduğu için kırılabilir.Ooo çok kötü olmuş yanına alsan sırt çantasına falan koysan çaktırmadan
Yani bencede önceden hiç takılmazdım ufak hesaplara ama şimdi altın değerinde 100 gr bileBen de 3-4 kilo falan sandım da yanlışlık varsa bildirelim diyecektim ama 500 gr için yormayalım kimseyi
Hiç götürme yolu yoksa perşembe den bildirim yapmak kurallara aykırımı acabaHafif değil. Cam olduğu için kırılabilir.
Hım olmadı bir eczaneden tartılırsın aklıma başka birşey gelmiyorHafif değil. Cam olduğu için kırılabilir.
Tabii listedeyken 100 gr çok önemli çok etkiliyor sonuçlarıYani bencede önceden hiç takılmazdım ufak hesaplara ama şimdi altın değerinde 100 gr bile
Yarın sabah tartılabilirim. Yarın yola çıkacağımHiç götürme yolu yoksa perşembe den bildirim yapmak kurallara aykırımı acaba
Yoksa hiç bildirim yapmaman takımı baya etkiler
Hayır demeyi öğrenmemiz lazım canım. Güzel bir dille anlatmalıyız bence. Yine iyi kurtarmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. 5000 adım silip süpürmüştür o iki dilim ısırığı ama biraz daha kararlı olmalıyız.Komşuma gittim geldim 5000 adım attım
Tabakta 6 çeşit vardı sadece 2 ısırık poaça aldım diğerleri daha fenaydı ev sahibi kırılıyordu inşallah adımlarla kalorisi gitmiştir demi
Kahvaltına yumurta ya da peynir eklemeliydin. Poğaçaları görmüyorum. Akşamın gayet güzel.07:00 1 elma
Kahvaltı 10:30
1,5 dilim tb ekmek
2 yk mantar sote
2 lokma çemenli yumurta
Zeytin
Domates salatalık
15:00
Çay 2 ısırık poaça
Akşam 18:00
1 kase kıymalı yeşil mercimek
1 kase yoğurt
2 lt su
5000 adım
Hoş geldin Fatma' cım. Anlatsana biraz serüveni en baştan biraz tanısın seni arkadaşlar.Merhaba arkadaşlar, ben Fatma. Gruba ben de katılmak istiyorum.
Kilom:86
Boyum:1.70
Daha önce burada hedef kiloma yaklaşmıştım sonra hamilelikten dolayı bırakmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Sabahki yumurtalar ziyan olmasın diye yemişsin ama çok olmuş. Akşamı çok güzel erken yapmışsın. Su ve spor gayet güzel.09:30
Yeşil biberli domatesli sote (çok az z.yağı ile)
3-4 zeytin
Beyaz peynir
3 haşlanmış yumurta (biri eşimindi yemedi ziyan emek istemedim)
Yeşil çay
16:00 terbiyeli kuzu haşlama
2,3 kaşık ev yoğurdu
Maydanoz salatası
Su 2,5 geçer
45 dk Leslie 5k
Ceviz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir de artık iki öğün olayını yavaş yavaş 3 öğüne çıkart. Miktarı azalt ama öğün sayısı üç olsun. Metabolizman direnç göstermeye başladı bence şaşırtmak gerekiyor. Yediklerin gayet iyi. Spor yapmaman da etkiliyor kilo vermeni. O konuya da çözüm bulman lazım biraz hareket şart.Bugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal
Akşam 19:30
1 tabak yağsız et yemeği, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi
Tatlım yediğin ekmeklerin cinsini de yaz lütfen menü yazarken. Kahvaltında ki çikolatalar olmamış, intens hiç olmamış. Daha ilk menün. Yazdıkça düzelecektir. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım. Önemli olan yediklerinin miktarından çok cinsi. İnstensten alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu bir yiyecekten alabilirsin. Emziriyorsun ya bunu kendinde avantaja çevir bence. Çünkü şuan metabolizman çok hızlı çalışıyor.ben de ilk gün menümu yazayım hiç olmadı ama yine de yazayım
sabah 10.30
3 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık lor
1 yumurta
2 çatal çikolata (malesef)
Arada 1 tane intens Allahım kendimi tatlıya karşı koruyamıyorum ama başaracağım
Akşam 18.00
1 porsiyon az yağlı kavurma
salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
bugün hiç olmadı biliyorum yarın inşallah çok iyi bir menü olur..buraya yazdıkça ben daha da dikkatli oluyorum
Bugünkü menüm,
Sabah 8.30 sade türk kahvesi
Kahvaltı 9.00
1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu ezine peynir, az miktar brokoli salatasi
Öğle 12.30 civarı
2 köfte 2 tavuk kanat, 1 dilim ekmek
Akşam 17 civarı
Cin yemeği ( arkadaşlarla cin restoranındaydık) biraz noodle, acılı ekşili tavuk, soyalı tavuk, 2 küçük mantı, 1 küçük cin böreği vardı tabagimda
Spor sabah 30dk yürüyüş gün içinde de 1 saat adım atmışımdır, adim sayarım yok maalesef
Şu 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarım
Şimdi sade kahve iciyorum.
Sana buradan kocaman bir kaptan terliği fırlatıyorum nerene denk gelirse artıkKızlar bugün alışveriş yaptım çok üst baş denedim, çok kabine girdim ve kabindeki görüntümden hiç memnun degilim
Kot pantolonlarda 32 giyiyorum, 42 bedene denk geliyor, üstüm de xl, nadiren large da oldu. Indirim var her yerde ama indirimli standlarda hep ya s ya m beden kalmış
Eve dönünce hemen bir düzen oturtuyorum spor ve diyet için.
Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.Az önce masanın üzerinde duran yarım poğaçayı gayri ihtiyari ağzıma attım. Diyeti , şeker orucunu unuttum resmen. Aslında farkında olmadab neler yiyoruz dikkat etmesek dimi. İki gündür hiç şekerli bir şey yemedim. Menü bırakacağım ama korkuyorum bişey yiyecek fırsatım olmadı bu gün pek :)
Sabah
Közlenmiş patlıcan salatası, patates kızartması(2-3 tane)
Öğle(4-5 arası aslında geç oldu)
5 dilim sucuk 2 yumurta ile sucuklu yumurta 3 dilim TB ekmek
Akşam(19:00)
Mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Az önce yarın poğaça
Aralarda da parça parça toplam 6 tane ceviz yedim.
Su içemedim bu gün 1,5 lt falan
Yakında avm var. Saat 10 gibi gider tartılırım kıyafetlerimle mecburenHım olmadı bir eczaneden tartılırsın aklıma başka birşey gelmiyor
6. Takım baya açık ara farkla yenecek gibi kızlar yok mu zıplayan
Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Salı günü döndüğümde kiloma bakacağım. Etkilemiş mi diye.Hayır demeyi öğrenmemiz lazım canım. Güzel bir dille anlatmalıyız bence. Yine iyi kurtarmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. 5000 adım silip süpürmüştür o iki dilim ısırığı ama biraz daha kararlı olmalıyız.
Kahvaltına yumurta ya da peynir eklemeliydin. Poğaçaları görmüyorum. Akşamın gayet güzel.
Hoş geldin Fatma' cım. Anlatsana biraz serüveni en baştan biraz tanısın seni arkadaşlar.
Sabahki yumurtalar ziyan olmasın diye yemişsin ama çok olmuş. Akşamı çok güzel erken yapmışsın. Su ve spor gayet güzel.
Ceviz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir de artık iki öğün olayını yavaş yavaş 3 öğüne çıkart. Miktarı azalt ama öğün sayısı üç olsun. Metabolizman direnç göstermeye başladı bence şaşırtmak gerekiyor. Yediklerin gayet iyi. Spor yapmaman da etkiliyor kilo vermeni. O konuya da çözüm bulman lazım biraz hareket şart.
Tatlım yediğin ekmeklerin cinsini de yaz lütfen menü yazarken. Kahvaltında ki çikolatalar olmamış, intens hiç olmamış. Daha ilk menün. Yazdıkça düzelecektir. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım. Önemli olan yediklerinin miktarından çok cinsi. İnstensten alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu bir yiyecekten alabilirsin. Emziriyorsun ya bunu kendinde avantaja çevir bence. Çünkü şuan metabolizman çok hızlı çalışıyor.
Sana buradan kocaman bir kaptan terliği fırlatıyorum nerene denk gelirse artıkHem alışverişe gidiyorsun kendine uygun kıyafet bulamamaktan yakınıyorsun hem de tutup akşam yemeğinde tüm günü batırıyorsun. Ayrıca unutma ki deneme süresindesin. Daha dikkatli olman lazım. Bak mesela ben kotta 27 giyiyorum şuan üst bedenim de small giyiyorum ve ona rağmen burada kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum. Sence neden? Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissetmek için. Hafif olmanın verdiği hazzı hiç bir yemek vermiyor. Bunu asla unutma olur mu?
Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?