Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben senden birşey anlamadım kuzum bu menüyle İnsan spor yapmasa bile verir evdeki koşturmadan çünkü eski yediklerine alışkanlıklarına bakarsak çok çok iyi besleniyorsun sorun nedir anlayamadım
Ben de anlamadım. Vücut korumaya mı aldı acaba? Kaçamak yapmıyorum. Sporum az olabilir.

Bende aynı şeyi düşünüyorum çok sessiziz

İki menü de bi Harika afiyet olsun

Bugün öyle oldu canım öğle yiyemedim.
Normalde baya yiyorUmm

Daha nolsun kızlar bence sessiz değiliz gayet iyiyiz. Buna takılmayın bu kadar. Sayımız çoğaldıkça artacak merak etmeyin

Gonul83 ben linki kopyalayana kadar sen bakmışsın
Buraya başladığın kilo mu fazlaydı.
Evet baktım ama resimler şimdigörünmüyor imj yazıyor resim yerinde
Başlangıç kilom aslında 65,5 ben önemsemedim ilk başta bu yarışmaya katılırken düz hesap yaptım şimdi gramları hesaplıyorum

Ben de 3-4 kilo falan sandım da yanlışlık varsa bildirelim diyecektim ama 500 gr için yormayalım kimseyi

Komşuma gittim geldim 5000 adım attım
Tabakta 6 çeşit vardı sadece 2 ısırık poaça aldım diğerleri daha fenaydı ev sahibi kırılıyordu inşallah adımlarla kalorisi gitmiştir demi
Hayır demeyi öğrenmemiz lazım canım. Güzel bir dille anlatmalıyız bence. Yine iyi kurtarmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. 5000 adım silip süpürmüştür o iki dilim ısırığı ama biraz daha kararlı olmalıyız.
Kahvaltına yumurta ya da peynir eklemeliydin. Poğaçaları görmüyorum. Akşamın gayet güzel.
Hoş geldin Fatma' cım. Anlatsana biraz serüveni en baştan biraz tanısın seni arkadaşlar.
Sabahki yumurtalar ziyan olmasın diye yemişsin ama çok olmuş. Akşamı çok güzel erken yapmışsın. Su ve spor gayet güzel.
Bugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz, 1 portakal

Akşam 19:30
1 tabak yağsız et yemeği, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2 lt su içildi
Ceviz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir de artık iki öğün olayını yavaş yavaş 3 öğüne çıkart. Miktarı azalt ama öğün sayısı üç olsun. Metabolizman direnç göstermeye başladı bence şaşırtmak gerekiyor. Yediklerin gayet iyi. Spor yapmaman da etkiliyor kilo vermeni. O konuya da çözüm bulman lazım biraz hareket şart.
Tatlım yediğin ekmeklerin cinsini de yaz lütfen menü yazarken. Kahvaltında ki çikolatalar olmamış, intens hiç olmamış. Daha ilk menün. Yazdıkça düzelecektir. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım. Önemli olan yediklerinin miktarından çok cinsi. İnstensten alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu bir yiyecekten alabilirsin. Emziriyorsun ya bunu kendinde avantaja çevir bence. Çünkü şuan metabolizman çok hızlı çalışıyor.
Sana buradan kocaman bir kaptan terliği fırlatıyorum nerene denk gelirse artık Hem alışverişe gidiyorsun kendine uygun kıyafet bulamamaktan yakınıyorsun hem de tutup akşam yemeğinde tüm günü batırıyorsun. Ayrıca unutma ki deneme süresindesin. Daha dikkatli olman lazım. Bak mesela ben kotta 27 giyiyorum şuan üst bedenim de small giyiyorum ve ona rağmen burada kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum. Sence neden? Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissetmek için. Hafif olmanın verdiği hazzı hiç bir yemek vermiyor. Bunu asla unutma olur mu?

Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.

Aile ziyaretinde ceviz yiyemeyeceğim. Salı günü döndüğümde kiloma bakacağım. Etkilemiş mi diye.

Menüm

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin

Öğle (12:15)
2 tane kadın budu köfte (çok küçüklerdi)
1 kaşık tarhana çorbası
3 yk salata
1 tane orta boy elma

Akşam (16:45)
1 sk sebzeli tavuk sote
1 küçük kase yoğurt

2,5 lt su spor yok birazdan zıplayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…