Komşu peynir koymadı isteyemedim. Yoğurt da ev yoğurdum bitti bu gün mayaladım hazır yoğurt yiyemiyorum. Yoksa ayran yoğurt çok yerim aslında.Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.
Çıkartabildiğin kadarını çıkart artık ayakkabı mont felan filan yada orada hangi Kıyafeti giyeceksen evde onlarla tartıl farkı öğren ona göre düşersin toplamdan anladın mıYakında avm var. Saat 10 gibi gider tartılırım kıyafetlerimle mecburen
Komşu peynir koymadı isteyemedim. Yoğurt da ev yoğurdum bitti bu gün mayaladım hazır yoğurt yiyemiyorum. Yoksa ayran yoğurt çok yerim aslında.
Onlar baya sütlüydü ama muhallebili sütAyyy kuzum misafirlikte olduğunu bilemedim kusura bakma. Daha önceki menülerini görmediğim için sadece bugüne göre yorum yaptım.
29 Ocak Salı Zıplama Yarışı
Phoenix=208 zıplama
Gulenyuzumsunsen =3000 zıplama
Hadi sen de bi 1000 patlatBen zıplamaya gidiyorum
Çaresine bakmaya çalışacağım. Avm ye gitmem de sıkıntı. O saatte ne işin var diye soracaklar. Çok zor bir durum benim içinÇıkartabildiğin kadarını çıkart artık ayakkabı mont felan filan yada orada hangi Kıyafeti giyeceksen evde onlarla tartıl farkı öğren ona göre düşersin toplamdan anladın mı
Hadi sen de bi 1000 patlat
Nerde benim dünkü sopamGidiyom ben tutmayın beni
Daha gidemedim
Kız bu haftalık zıplasan ya yarışma içinBen de eliptiğe gidiyorum
Ayy acaba benim kilomda kaç yanıyo202 daha atladım.Bu sefer kilomu da ayarladım. 67 kiloda 202 ip atlayınca 25 kalori yanıyormuş
Bırakın küçük enişteyi :)))Gidiyom ben tutmayın beni
Daha gidemedim
Sabah 75 te ayarlıydı 208 atladım 29 kalori yazmış.Ayy acaba benim kilomda kaç yanıyo
Sen zıplamıyor musun canımBırakın küçük enişteyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?