- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
30 kaloriyi parmağımıza bulaşan pastayı yesek alırız ama verirken çektiğimize bakSabah 75 te ayarlıydı 208 atladım 29 kalori yazmış.
Annaamm yedim kaptan terliginiHayır demeyi öğrenmemiz lazım canım. Güzel bir dille anlatmalıyız bence. Yine iyi kurtarmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. 5000 adım silip süpürmüştür o iki dilim ısırığı ama biraz daha kararlı olmalıyız.
Kahvaltına yumurta ya da peynir eklemeliydin. Poğaçaları görmüyorum. Akşamın gayet güzel.
Hoş geldin Fatma' cım. Anlatsana biraz serüveni en baştan biraz tanısın seni arkadaşlar.
Sabahki yumurtalar ziyan olmasın diye yemişsin ama çok olmuş. Akşamı çok güzel erken yapmışsın. Su ve spor gayet güzel.
Ceviz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir de artık iki öğün olayını yavaş yavaş 3 öğüne çıkart. Miktarı azalt ama öğün sayısı üç olsun. Metabolizman direnç göstermeye başladı bence şaşırtmak gerekiyor. Yediklerin gayet iyi. Spor yapmaman da etkiliyor kilo vermeni. O konuya da çözüm bulman lazım biraz hareket şart.
Tatlım yediğin ekmeklerin cinsini de yaz lütfen menü yazarken. Kahvaltında ki çikolatalar olmamış, intens hiç olmamış. Daha ilk menün. Yazdıkça düzelecektir. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım. Önemli olan yediklerinin miktarından çok cinsi. İnstensten alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu bir yiyecekten alabilirsin. Emziriyorsun ya bunu kendinde avantaja çevir bence. Çünkü şuan metabolizman çok hızlı çalışıyor.
Sana buradan kocaman bir kaptan terliği fırlatıyorum nerene denk gelirse artıkHem alışverişe gidiyorsun kendine uygun kıyafet bulamamaktan yakınıyorsun hem de tutup akşam yemeğinde tüm günü batırıyorsun. Ayrıca unutma ki deneme süresindesin. Daha dikkatli olman lazım. Bak mesela ben kotta 27 giyiyorum şuan üst bedenim de small giyiyorum ve ona rağmen burada kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum. Sence neden? Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissetmek için. Hafif olmanın verdiği hazzı hiç bir yemek vermiyor. Bunu asla unutma olur mu?
Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.
Öyle maalesef30 kaloriyi parmağımıza bulaşan pastayı yesek alırız ama verirken çektiğimize bak
beni de kabul etmediler canım 4 aydan önce önermiyoruz diyet dediler..ben geçen yıl yazın gitmiştim.şimdiki kilo 74 malesefSenin kilon kaç canım. Ben de diyetisyen desteği alacaktım ama diyetisyenler daha bebeğin küçük dedi kabul etmedi :)
aynen canım .buraya da bu yüzden geldik zaten burda çok daha kararlı oluyorum ve kendimi gruba karşı sorumlu hissettiğim için yiyemiyirum da..iki ay sonra ise başlayacağım kıyafet alış verisi yapmam lazım o zaman yediğine pişman olmamak için şimdi dikkatli olmalıyım..aslında dikkatli olursam benim isim sizden kolay çünkü günlük en 2000 kalori almam gerekiyormus süt içinHayır demeyi öğrenmemiz lazım canım. Güzel bir dille anlatmalıyız bence. Yine iyi kurtarmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten. 5000 adım silip süpürmüştür o iki dilim ısırığı ama biraz daha kararlı olmalıyız.
Kahvaltına yumurta ya da peynir eklemeliydin. Poğaçaları görmüyorum. Akşamın gayet güzel.
Hoş geldin Fatma' cım. Anlatsana biraz serüveni en baştan biraz tanısın seni arkadaşlar.
Sabahki yumurtalar ziyan olmasın diye yemişsin ama çok olmuş. Akşamı çok güzel erken yapmışsın. Su ve spor gayet güzel.
Ceviz konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir de artık iki öğün olayını yavaş yavaş 3 öğüne çıkart. Miktarı azalt ama öğün sayısı üç olsun. Metabolizman direnç göstermeye başladı bence şaşırtmak gerekiyor. Yediklerin gayet iyi. Spor yapmaman da etkiliyor kilo vermeni. O konuya da çözüm bulman lazım biraz hareket şart.
Tatlım yediğin ekmeklerin cinsini de yaz lütfen menü yazarken. Kahvaltında ki çikolatalar olmamış, intens hiç olmamış. Daha ilk menün. Yazdıkça düzelecektir. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım. Önemli olan yediklerinin miktarından çok cinsi. İnstensten alacağın kaloriyi daha sağlıklı ve doyurucu bir yiyecekten alabilirsin. Emziriyorsun ya bunu kendinde avantaja çevir bence. Çünkü şuan metabolizman çok hızlı çalışıyor.
Sana buradan kocaman bir kaptan terliği fırlatıyorum nerene denk gelirse artıkHem alışverişe gidiyorsun kendine uygun kıyafet bulamamaktan yakınıyorsun hem de tutup akşam yemeğinde tüm günü batırıyorsun. Ayrıca unutma ki deneme süresindesin. Daha dikkatli olman lazım. Bak mesela ben kotta 27 giyiyorum şuan üst bedenim de small giyiyorum ve ona rağmen burada kalan 5 kilomu vermeye çalışıyorum. Sence neden? Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissetmek için. Hafif olmanın verdiği hazzı hiç bir yemek vermiyor. Bunu asla unutma olur mu?
Yediklerin hiç emziren bir anneye yakışmamış canım. Daha sağlıklı beslenmen lazım bence. Mesela hiç kalsiyumlu bir şey yok menüde. Yoğurt süt lazım sana. Su az olmuş. Allahtan ceviz yemişsin yumurta var. Peynir de yok menüde. Diyetisyenin menüye uyarsan çok daha güzel olacak senin için.
Yok ya ipim Yok ipsiz pek keyifli olmaz kiSen zıplamıyor musun canım
Keyif için mi yapıyoruz canım yarışma için yapıyoruz. Hem vücuduna da çok faydası var zıpla sen de hadiYok ya ipim Yok ipsiz pek keyifli olmaz ki
Alt komşuma çok ses gider. Önceki evimde zıplıyordum. Mutfağa zıplayarak gidiyordum.Kız bu haftalık zıplasan ya yarışma için
Anladım canımAlt komşuma çok ses gider. Önceki evimde zıplıyordum. Mutfağa zıplayarak gidiyordum.
Yok ya ipim Yok ipsiz pek keyifli olmaz ki
Bi 3 dk lik hareketli şarkı aç ve başla sadece 3 dkYok ya ipim Yok ipsiz pek keyifli olmaz ki
Alt komşuma çok ses gider. Önceki evimde zıplıyordum. Mutfağa zıplayarak gidiyordum.
afiyet. olsun akşama kadarki menü güzelBugünkü menüm,
Sabah 8.30 sade türk kahvesi
Kahvaltı 9.00
1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu ezine peynir, az miktar brokoli salatasi
Öğle 12.30 civarı
2 köfte 2 tavuk kanat, 1 dilim ekmek
Akşam 17 civarı
Cin yemeği ( arkadaşlarla cin restoranındaydık) biraz noodle, acılı ekşili tavuk, soyalı tavuk, 2 küçük mantı, 1 küçük cin böreği vardı tabagimda
Spor sabah 30dk yürüyüş gün içinde de 1 saat adım atmışımdır, adim sayarım yok maalesef
Şu 1.5 lt oldu 2 ye tamamlarım
Şimdi sade kahve iciyorum.
az olmuş emziren bir anne içinAz önce masanın üzerinde duran yarım poğaçayı gayri ihtiyari ağzıma attım. Diyeti , şeker orucunu unuttum resmen. Aslında farkında olmadab neler yiyoruz dikkat etmesek dimi. İki gündür hiç şekerli bir şey yemedim. Menü bırakacağım ama korkuyorum bişey yiyecek fırsatım olmadı bu gün pek :)
Sabah
Közlenmiş patlıcan salatası, patates kızartması(2-3 tane)
Öğle(4-5 arası aslında geç oldu)
5 dilim sucuk 2 yumurta ile sucuklu yumurta 3 dilim TB ekmek
Akşam(19:00)
Mercimek çorbası 2 dilim ekmek
Az önce yarın poğaça
Aralarda da parça parça toplam 6 tane ceviz yedim.
Su içemedim bu gün 1,5 lt falan
afiyet olsun kaptanMenüm
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
6 tane siyah zeytin
Öğle (12:15)
2 tane kadın budu köfte (çok küçüklerdi)
1 kaşık tarhana çorbası
3 yk salata
1 tane orta boy elma
Akşam (16:45)
1 sk sebzeli tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
2,5 lt su spor yok birazdan zıplayacağım.
Ben bu şaşırtma işlerinden hiç anlamıyorum canımKızlar kaptanımızın da dediği gibi metabolizmamı şaşırtmak istiyorum. Bunun için cevizi bırakmayı düşünüyorum. Öğlen işyerinde yemeyi düşünüyorum. Akşamları da çorba veya yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl fikir? Etkili olur mu?
29 Ocak Salı Zıplama Yarışı
Phoenix=408 zıplama
Gulenyuzumsunsen =3000 zıplama
LAydLiNe = 500 zıplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?