Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Annaamm yedim kaptan terligini 20 kilo fazlam var boyuma göre, silkelenip kendime geliyorum hemen

aynen canım .buraya da bu yüzden geldik zaten burda çok daha kararlı oluyorum ve kendimi gruba karşı sorumlu hissettiğim için yiyemiyirum da..iki ay sonra ise başlayacağım kıyafet alış verisi yapmam lazım o zaman yediğine pişman olmamak için şimdi dikkatli olmalıyım..aslında dikkatli olursam benim isim sizden kolay çünkü günlük en 2000 kalori almam gerekiyormus süt için

29 Ocak Salı Zıplama Yarışı

Phoenix=408 zıplama
Gulenyuzumsunsen =3000 zıplama
LAydLiNe = 500 zıplama

Alt komşuma çok ses gider. Önceki evimde zıplıyordum. Mutfağa zıplayarak gidiyordum.

Parmaklarının ucunda zıpladığında hiç ses yapmıyor. Halının üzerinde olcan bir de denemeyle sabit. Ben az önce ip bile atladım evde

afiyet. olsun akşama kadarki menü güzel
az olmuş emziren bir anne için

afiyet olsun kaptan

Kızlar kaptanımızın da dediği gibi metabolizmamı şaşırtmak istiyorum. Bunun için cevizi bırakmayı düşünüyorum. Öğlen işyerinde yemeyi düşünüyorum. Akşamları da çorba veya yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl fikir? Etkili olur mu?

Ben bu şaşırtma işlerinden hiç anlamıyorum canım
Diğer arkadaşlar yardım ederler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…