Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pazartesi döneceğim kızlar. Salı günü tekrar tartılırım. Orada tartılma imkanı bulamayacağım

Ne menüler geliyor ne yazan çizen var daha bugün burası pek sessiz ada81 ne zaman dönüyorsun sahalara
geldim canımmmm , dün misafirlerim gitti evim göçüyordu resmen bütün gün temizlik yaptım... çook güzel bir hafta geçirdik gezdik eğlendik ama diyet tamamen yalan oldu....cuma günü diyetisyenden randevu aldım gidecem... bugünde ufak tefek işlerim var ama gelirim artık

Kızlar yarın tartılamayacağım için bu sabah tartıldım.
Geçen Cuma 61.1
Çarşamba 60.9
200 gram vermişim. Düne kadar hep artı gösteriyordum.
Bakalım önümüzdeki hafta ne olacak ne kadar kaçamak yaparsan yap bari suyu hiç bırakma ona da kimse karışmaz ya

Bende de 3 gün falan vardı misafir bende durumları toparlıyorum artık
Senin adına çok sevindim iyi gelmiştir kızına da sana da
Seni bekliyoruz yokluğun hissediliyor :)

Bende de 3 gün falan vardı misafir bende durumları toparlıyorum artık
Senin adına çok sevindim iyi gelmiştir kızına da sana da
Seni bekliyoruz yokluğun hissediliyor :)
evet çook iyi geldi gurbette olmak zor yaa kuzenler birbirlerinden ayrı .... yazada inşallah biz gideriz )
artık buralarda olurum haftaya çarşamba babam gelecek oda bi 12 gün kalır gerçi o fazla etkilemez artık bi an önce diyetisyenede başlıyorum yoksa bu iş uzayıp gidecek

zıplamaya başlamışssınız maşalahh hepinizeeee bende başlıyayım ben ip yerine bileğe takılan ucunda top olan bir oyuncak var küçükken hepimizin vardı kesin hatırladınız mı ? adını unuttum

Günaydın
Evet son iki ve ben hiç tartılmadım gerçekten çok heyecanlımoluyor böyle :)

evet bende tartılmadım bide ekstra olarak zıpzıp yapınca merak ediyorum sonucu

Kızlar yarın tartılamayacağım için bu sabah tartıldım.
Geçen Cuma 61.1
Çarşamba 60.9
200 gram vermişim. Düne kadar hep artı gösteriyordum.

eksi gelmiş ya çok şükür LAydLiNe

günaydın herkeseee geveze geldiiii

Hoş geldin canım. Şükür kavuşturana takım öksüz kalmıştı

Yoo benim yoktu neydi ki o

Evett ama onunla iki ayakla zıplamıyoruz ki

hoşbulduk canımmm bende sizleri özledimmmm

hadi yaaa yokmuydu böyle bileğe takılıyor tek ayakla çeviriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…