- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
kaptanım bu arada ben de baktım dediğin gibi listeden cıkıs kilom 72.6, ben yanlıs hatırlamısım.Günaydın kızlar
Bugün çarşamba tartıya son iki günümüz. Lütfen herkes yediklerine dikkat etsin ki bu hafta da ilk üçün arasına girelim inşallah.
geldim canımmmm , dün misafirlerim gitti evim göçüyordu resmen bütün gün temizlik yaptım... çook güzel bir hafta geçirdik gezdik eğlendik ama diyet tamamen yalan oldu....cuma günü diyetisyenden randevu aldım gidecem... bugünde ufak tefek işlerim var ama gelirim artıkNe menüler geliyor ne yazan çizen var daha bugün burası pek sessizada81 ne zaman dönüyorsun sahalara
Bakalım önümüzdeki hafta ne olacak ne kadar kaçamak yaparsan yap bari suyu hiç bırakma ona da kimse karışmaz yaKızlar yarın tartılamayacağım için bu sabah tartıldım.
Geçen Cuma 61.1
Çarşamba 60.9
200 gram vermişim. Düne kadar hep artı gösteriyordum.
Bende de 3 gün falan vardı misafir bende durumları toparlıyorum artıkgeldim canımmmm , dün misafirlerim gitti evim göçüyordu resmen bütün gün temizlik yaptım... çook güzel bir hafta geçirdik gezdik eğlendik ama diyet tamamen yalan oldu....cuma günü diyetisyenden randevu aldım gidecem... bugünde ufak tefek işlerim var ama gelirim artık
evet çook iyi geldi gurbette olmak zor yaa kuzenler birbirlerinden ayrı .... yazada inşallah biz giderizBende de 3 gün falan vardı misafir bende durumları toparlıyorum artık
Senin adına çok sevindim iyi gelmiştir kızına da sana da
Seni bekliyoruz yokluğun hissediliyor :)
hoşgeldin canım kaptanımız gelince açıklama yapacaktır.Kizlar benide alin 62 kiloyim hedef 55
Günaydın
Evet son iki ve ben hiç tartılmadım gerçekten çok heyecanlımoluyor böyle :)
Kızlar yarın tartılamayacağım için bu sabah tartıldım.
Geçen Cuma 61.1
Çarşamba 60.9
200 gram vermişim. Düne kadar hep artı gösteriyordum.
günaydın herkeseee geveze geldiiii
zıplamaya başlamışssınız maşalahh hepinizeeee bende başlıyayım ben ip yerine bileğe takılan ucunda top olan bir oyuncak var küçükken hepimizin vardı kesin hatırladınız mı ? adını unuttum
Evett ama onunla iki ayakla zıplamıyoruz kizıplamaya başlamışssınız maşalahh hepinizeeee bende başlıyayım ben ip yerine bileğe takılan ucunda top olan bir oyuncak var küçükken hepimizin vardı kesin hatırladınız mı ? adını unuttum
Sen kaç doğumlusun nasıl olmazYoo benim yoktu neydi ki o
Sen kaç doğumlusun nasıl olmazdur bulayım resmini
hoşbulduk canımmm bende sizleri özledimmmmevet bende tartılmadım bide ekstra olarak zıpzıp yapınca merak ediyorum sonucu
eksi gelmiş ya çok şükürLAydLiNe
Hoş geldin canım. Şükür kavuşturanatakım öksüz kalmıştı
Yoo benim yoktu neydi ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?