Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olmaz mı diyon şimdi zıplama sayılmaz mı ???? ipimde var ama bu daha eğlenceliydi

hoşbulduk canımmm bende sizleri özledimmmm

hadi yaaa yokmuydu böyle bileğe takılıyor tek ayakla çeviriyon

Bizim oralara uğramamış demek ki

sen 90lımısın minnak seniiii 80li kuşakl bilir ))

Kaldırmadım yatak odamda sabit yerinde duruyor sabahları bi gözucuyla bakıyorum bi tartılsam mı ki diye sonra vazgeçiyorum ama böyle daha heyecanlı
ben tartılmadıkça diyetin ucunu kaçırıyorum ama hergün tartılınca hesap kitap işi yapıyorum çook dikkat ediyorum...
geçtiğimiz hafta hiç tartılmadım sonuç ne bilmiyorum bende çok korkuyorummm bakalım diyetisyen tartısı ne diyecek

Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım

Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden canım oğluşun da gitti nasılsa. Bakalım cumaya ne olacaksın.
kaptanım bu arada ben de baktım dediğin gibi listeden cıkıs kilom 72.6, ben yanlıs hatırlamısım.
Ben listeleri kontrol etmiştim canım zaten senin ki doğru olsa bile mecburen listedeki bildirime göre hareket etmemiz gerekecek. Biran önce fazlalıklarından kurtul ki seni de listeye alalım. Ama artık kaçamak yapmak yok. Güzel menüler bekliyorum senden.
Pazartesi döneceğim kızlar. Salı günü tekrar tartılırım. Orada tartılma imkanı bulamayacağım
Tartılmaman daha iyi zaten. Tartı korkusundan dikkat edersin yediklerine
Kizlar benide alin 62 kiloyim hedef 55
Boyun kaç canım?
Aynen ben de çok sevindim + çıkmamasına. Yarın tartılabilseydi eminim daha güzel bir sonuç görecekti.
Ya benim kiloma göre 1800 içmem gerekiyormuş ben 2500 2700 içiyorum birazda zorlanıyorum açıkçası 2 Lt de içsem yeter heralde he ne dersiniz
2 litre yeterli canım sana.
Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım
Ben demiştim canım sana hem cevizin etkisi var farkında olsa hem de hep aynı şekilde beslendiğin için vücut direnç göstermeye başlamıştır. Siz karatay yaparken bence metabolizmayı yavaşlatıyorsunuz farkında olmadan.

Canım daha önce de yazmıştım Karatay değil o menüler. Böyle yazılınca Karatay kötü gibi oluyor ama tam harfi harfine uyulsa gerçekten çok sağlıklı. Ben uyamıyorum maalesef.

Sabah kahvalti 1 yumurta bi kupa sokak sütü iki ince kasar 3 zeytin bi catal peynir iki öğün besleniyorim 11 den önce kahvalti yapamiyorum aksam 6 gibi aksam yemegimiz var sade bu son iki aydie kilo aldim hamur ve tatli krizlerim var

çok güzel dengeli bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…