Allah allah baya da yakınmışız. Denk gelmemiş demekki. Ayak bileğine halkayı takıp döndürüyorsun diğer ayağının altından geçerken zıplıyorsun. Hala var buralarda züccaciyelerde fakan görüyorum ben90 lıyım ve hiç görmedim bundan ne işe yarıyor ki ?
evet tek ayak tüh çook zevkli bişey kızımın var o çeviremiyor ona öğretecem diye ben çevirip eğleniyorumEvett ama onunla iki ayakla zıplamıyoruz ki
sen 90lımısın minnak seniiii 80li kuşakl bilir90 lıyım ve hiç görmedim bundan ne işe yarıyor ki ?
olmaz mı diyon şimdi zıplama sayılmaz mı ????Allah allah baya da yakınmışız. Denk gelmemiş demekki. Ayak bileğine halkayı takıp döndürüyorsun diğer ayağının altından geçerken zıplıyorsun. Hala var buralarda züccaciyelerde fakan görüyorum ben
Ya benim kiloma göre 1800 içmem gerekiyormuş ben 2500 2700 içiyorum birazda zorlanıyorum açıkçası 2 Lt de içsem yeter heralde he ne dersiniz
Sen ben galiba tartıyı kaldırdık :)evet bende tartılmadım bide ekstra olarak zıpzıp yapınca merak ediyorum sonucu
eksi gelmiş ya çok şükürLAydLiNe
Hoş geldin canım. Şükür kavuşturanatakım öksüz kalmıştı
Yoo benim yoktu neydi ki o
hoşbulduk canımmm bende sizleri özledimmmm
hadi yaaa yokmuydu böyle bileğe takılıyor tek ayakla çeviriyon
Allah allah baya da yakınmışız. Denk gelmemiş demekki. Ayak bileğine halkayı takıp döndürüyorsun diğer ayağının altından geçerken zıplıyorsun. Hala var buralarda züccaciyelerde fakan görüyorum ben
sen 90lımısın minnak seniiii 80li kuşakl bilir))
Sen ben galiba tartıyı kaldırdık :)
kilona göre 2 lt yeterli canımYa benim kiloma göre 1800 içmem gerekiyormuş ben 2500 2700 içiyorum birazda zorlanıyorum açıkçası 2 Lt de içsem yeter heralde he ne dersiniz
ben tartılmadıkça diyetin ucunu kaçırıyorum ama hergün tartılınca hesap kitap işi yapıyorum çook dikkat ediyorum...Kaldırmadım yatak odamda sabit yerinde duruyor sabahları bi gözucuyla bakıyorum bi tartılsam mı ki diye sonra vazgeçiyorum ama böyle daha heyecanlı
Gel sen de canım. Kilolarımız çok yakın. Birlikte veririzKizlar benide alin 62 kiloyim hedef 55
Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazımevet bende tartılmadım bide ekstra olarak zıpzıp yapınca merak ediyorum sonucu
Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden canım oğluşun da gitti nasılsa. Bakalım cumaya ne olacaksın.günaydın herkese...
dünkü menüm
20 ocak salı
11.00
1 dilim tereyağlı kaşarlı tb ekmek
2 dilim peynir
5 y.zeytin
1 tk bal
1 dilim tb ekmek
15.30
3 lahana sarma
küçük bir kase yoğurt
19.00
1 sk et kavurma
salata
2 kaşık pilav
2 kare sütlü çiko
sade kahve
2 l su
Ben listeleri kontrol etmiştim canım zaten senin ki doğru olsa bile mecburen listedeki bildirime göre hareket etmemiz gerekecek. Biran önce fazlalıklarından kurtul ki seni de listeye alalım. Ama artık kaçamak yapmak yok. Güzel menüler bekliyorum senden.kaptanım bu arada ben de baktım dediğin gibi listeden cıkıs kilom 72.6, ben yanlıs hatırlamısım.
Tartılmaman daha iyi zaten. Tartı korkusundan dikkat edersin yediklerinePazartesi döneceğim kızlar. Salı günü tekrar tartılırım. Orada tartılma imkanı bulamayacağım
Boyun kaç canım?Kizlar benide alin 62 kiloyim hedef 55
Aynen ben de çok sevindim + çıkmamasına. Yarın tartılabilseydi eminim daha güzel bir sonuç görecekti.evet bende tartılmadım bide ekstra olarak zıpzıp yapınca merak ediyorum sonucu
2 litre yeterli canım sana.Ya benim kiloma göre 1800 içmem gerekiyormuş ben 2500 2700 içiyorum birazda zorlanıyorum açıkçası 2 Lt de içsem yeter heralde he ne dersiniz
Ben demiştim canım sana hem cevizin etkisi var farkında olsa hem de hep aynı şekilde beslendiğin için vücut direnç göstermeye başlamıştır. Siz karatay yaparken bence metabolizmayı yavaşlatıyorsunuz farkında olmadan.Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım
Canım daha önce de yazmıştım Karatay değil o menüler. Böyle yazılınca Karatay kötü gibi oluyor ama tam harfi harfine uyulsa gerçekten çok sağlıklı. Ben uyamıyorum maalesef.Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden canım oğluşun da gitti nasılsa. Bakalım cumaya ne olacaksın.
Ben listeleri kontrol etmiştim canım zaten senin ki doğru olsa bile mecburen listedeki bildirime göre hareket etmemiz gerekecek. Biran önce fazlalıklarından kurtul ki seni de listeye alalım. Ama artık kaçamak yapmak yok. Güzel menüler bekliyorum senden.
Tartılmaman daha iyi zaten. Tartı korkusundan dikkat edersin yediklerine
Boyun kaç canım?
Aynen ben de çok sevindim + çıkmamasına. Yarın tartılabilseydi eminim daha güzel bir sonuç görecekti.
2 litre yeterli canım sana.
Ben demiştim canım sana hem cevizin etkisi var farkında olsa hem de hep aynı şekilde beslendiğin için vücut direnç göstermeye başlamıştır. Siz karatay yaparken bence metabolizmayı yavaşlatıyorsunuz farkında olmadan.
Teşekürler takibimdesin .bugün lahana alcam lahanayla desteklicem kendimiGel sen de canım. Kilolarımız çok yakın. Birlikte veririz
çok güzel dengeli bir menüGelsin menu
Sabah sat 7 30
6 yesil zeytin
Kibrit kutusukadar peynir
2 dilim kepekli ekmek
1 tatli kasi tahinli pekmez
Oglen sat 12
Arpa sehriyeli çorba 100 ml
Ciger sebzeli 150
Bulgur pilavi
Salata mevsim
3 kasik yogurt
2 dilim tam buday ekmegi
Aran limonlu soda
Aksam sat 7 kabuska 150 ml
Taze yesil sogan
Su 2.5
150 zip zip
4051 adi sayar
Cayi kahveyi saymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?