Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel menü afiyet olsun

Boyum 166

diyetisyen menüsü mu sen mi ayarliyorsun

304 ip şimdilik
canım maşallah sen iyi zipliyorsun.ben daha tam iyilesemedim galiba ayağa her kalktıgımda dikiş yerlerin gerilip acıyor.dikişlerin üst tarafı zaten kesik gibi acıyor dokununca falan. kızımda hiç böyle olmamıştım çok kolay olmuştu hemen iyilesmistim ama bunda çok zorlandım çok agrım oldu. doktor farkı galiba diyorum ya.kızındaki doktorum çok iyiydi bunda ise kötünün iyisi diyebilirim doktora

Bende merak ediyorum senin sonucunu bakalım bir haftada neler olmuş

Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım

Hep aynı tip beslenince bir süre sonra vücut alışıp direnç göstermeye başlıyor işte. Şok diyet aslında bu zamanlarda yapılması gerekiyor ama bir ya da iki gün sadece

Benim de squat falan yapınca çok acıyor ama ip etkilemedi çok şükür. Eskiden 1000- 2000 atlıyordum. Hatta hamileymişim haberim yok bebek düşmedi Allahtan:) şimdi 500 de bırakıyorum sen de bekle 2 gün bile farkediyor ki aramızda 20 gün var nerdeyse

Ay sorma bende senin takımdayken o bir haftada ip atlamıştım spor falan yapmıştım. Kızım sağlam tutunmuş çok şükür bişey olmadı. Şimdi her ip atlamam da içime şüphe düşüyor

Nasıl bir şok diyet yapabilirim. Mesela gün boyunca yeşil elma yemek gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…