güzel menü afiyet olsunMenüm
Kahvaltidan önce
Yarim portakal
Kahvalti 10 30
Kepekli ekmege pastirmali tost
Beyaz peynir zeytun
Ara 15
Muzlu ciali puding
Sütlü kayfe
Aksam 17.30
Et kavurma
Yogurt
2 kücük hurmali top
Su 1.5
Spor 8 dk step
9 dk egzersiiz
100 ip
Boyum 166Yarın daha güzel bir menü bekliyorum senden canım oğluşun da gitti nasılsa. Bakalım cumaya ne olacaksın.
Ben listeleri kontrol etmiştim canım zaten senin ki doğru olsa bile mecburen listedeki bildirime göre hareket etmemiz gerekecek. Biran önce fazlalıklarından kurtul ki seni de listeye alalım. Ama artık kaçamak yapmak yok. Güzel menüler bekliyorum senden.
Tartılmaman daha iyi zaten. Tartı korkusundan dikkat edersin yediklerine
Boyun kaç canım?
Aynen ben de çok sevindim + çıkmamasına. Yarın tartılabilseydi eminim daha güzel bir sonuç görecekti.
2 litre yeterli canım sana.
Ben demiştim canım sana hem cevizin etkisi var farkında olsa hem de hep aynı şekilde beslendiğin için vücut direnç göstermeye başlamıştır. Siz karatay yaparken bence metabolizmayı yavaşlatıyorsunuz farkında olmadan.
diyetisyen menüsü mu sen mi ayarliyorsun29 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 10.30
1 bardak süt
1 galeta
3 gün kurusu
Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk taze fasulye
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 16.15
1 kase yoğurt
1 mandalina
1 minik elma
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
4 köfte
1 dilim çavdarlı ekmek
1 lt detoks suyu
2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
500 zıplama
4420 adım
Az daha uyusaydın erkenden zıplamıssın304 ip şimdilik
Ahahaha 4 çocuklu evde ne uykusuAz daha uyusaydın erkenden zıplamıssın
canım maşallah sen iyi zipliyorsun.ben daha tam iyilesemedim galiba ayağa her kalktıgımda dikiş yerlerin gerilip acıyor.dikişlerin üst tarafı zaten kesik gibi acıyor dokununca falan. kızımda hiç böyle olmamıştım çok kolay olmuştu hemen iyilesmistim ama bunda çok zorlandım çok agrım oldu. doktor farkı galiba diyorum ya.kızındaki doktorum çok iyiydi bunda ise kötünün iyisi diyebilirim doktora304 ip şimdilik
diyetisyen menüsü mu sen mi ayarliyorsun
ben tartılmadıkça diyetin ucunu kaçırıyorum ama hergün tartılınca hesap kitap işi yapıyorum çook dikkat ediyorum...
geçtiğimiz hafta hiç tartılmadım sonuç ne bilmiyorum bende çok korkuyorummmbakalım diyetisyen tartısı ne diyecek
Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım
Benim de squat falan yapınca çok acıyor ama ip etkilemedi çok şükür. Eskiden 1000- 2000 atlıyordum. Hatta hamileymişim haberim yok bebek düşmedi Allahtan:) şimdi 500 de bırakıyorum sen de bekle 2 gün bile farkediyor ki aramızda 20 gün var nerdeysecanım maşallah sen iyi zipliyorsun.ben daha tam iyilesemedim galiba ayağa her kalktıgımda dikiş yerlerin gerilip acıyor.dikişlerin üst tarafı zaten kesik gibi acıyor dokununca falan. kızımda hiç böyle olmamıştım çok kolay olmuştu hemen iyilesmistim ama bunda çok zorlandım çok agrım oldu. doktor farkı galiba diyorum ya.kızındaki doktorum çok iyiydi bunda ise kötünün iyisi diyebilirim doktora
Benim de squat falan yapınca çok acıyor ama ip etkilemedi çok şükür. Eskiden 1000- 2000 atlıyordum. Hatta hamileymişim haberim yok bebek düşmedi Allahtan:) şimdi 500 de bırakıyorum sen de bekle 2 gün bile farkediyor ki aramızda 20 gün var nerdeyse
Dogru ben onu düşünemedimAhahaha 4 çocuklu evde ne uykusu
ahh cocukluk anılarım canlandı, mahallede vardı bu kızlarda, ben o zamandan hımbıl oldugum ıcın atlama zıplama kosma tercih etmiyordum, birdirbir de bile hoplamazdım, zayıftım ama cevik değildim.
:)) düşmeyecek çocuk düşmüyor bence:)Ay sorma bende senin takımdayken o bir haftada ip atlamıştım spor falan yapmıştım. Kızım sağlam tutunmuş çok şükür bişey olmadı. Şimdi her ip atlamam da içime şüphe düşüyor
Sen zıplama ben senin yerine zıplarımyaa zıpladıkça zıplayasım geliyor benim ama korkuyorum bi iyileşseydim tam
Bence de canım sen kilona göre iç, benim de kiloma göre 2,4 lt içmem gerekiyorYa benim kiloma göre 1800 içmem gerekiyormuş ben 2500 2700 içiyorum birazda zorlanıyorum açıkçası 2 Lt de içsem yeter heralde he ne dersiniz
Nasıl bir şok diyet yapabilirim. Mesela gün boyunca yeşil elma yemek gibi miBende merak ediyorum senin sonucunubakalım bir haftada neler olmuş
Hep aynı tip beslenince bir süre sonra vücut alışıp direnç göstermeye başlıyor işte. Şok diyet aslında bu zamanlarda yapılması gerekiyor ama bir ya da iki gün sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?