Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok sey oldu bence cok artidayim gibiiiii bide 6 şubat regli tarihim onunda şişkinliği var ooooo ne kadar arti olurum acep

ahh cocukluk anılarım canlandı, mahallede vardı bu kızlarda, ben o zamandan hımbıl oldugum ıcın atlama zıplama kosma tercih etmiyordum, birdirbir de bile hoplamazdım, zayıftım ama cevik değildim.
Cok eglenceli ben kizima aldim tam yapamiyor bende kendim yapiyorum

:)) düşmeyecek çocuk düşmüyor bence:)
Aynen bende hamile oldugumu bilmiyordum bayrama 1 hafta vardi bayram temizligi yaptim evi döktüm ..o yorgunlun ustune bide aksamlari yürüyüş bandina cikiyordum... adet olamiyorum saniyordum bide sogan suyu iciyordum... bayram sabahi bi test yapmistim esim namaza gitmisti döndüğünde mujdeyi vermistim
Dr bana saglikli cocuk düşmez merak etmeyin demisti.

Nasıl bir şok diyet yapabilirim. Mesela gün boyunca yeşil elma yemek gibi mi

Sakın öyle bir şey yapma. Sağlığına zarar verirsin. Şok diyet lafını da etmeyin lütfen hiç sevmiyorum o tür diyetleri. Sadece metabolizmanıza zarar veriyor. Ben senin öğün sayını artırmanı tavsiye ediyorum.

Canım daha önce de yazmıştım Karatay değil o menüler. Böyle yazılınca Karatay kötü gibi oluyor ama tam harfi harfine uyulsa gerçekten çok sağlıklı. Ben uyamıyorum maalesef.
Karatayın iki öğününe biraz takığım aslında. Şöyle düşün dukan ve karatayın iyi yönlerini birleştirip kendimize göre bir beslenme düzeni oturtabiliriz tezindeyim. Karatayın iyi yönleri de var dukanın da ama tamamı tamamına bir diyet tarzı benim hoşuma gitmiyor. Çünkü bizim yaşam tarzımız hiç birine uygun değil.
Daha 1 litre oldu

Yarim lt daha yeni oldu

Benim su 2 litre oldu büyük ihtimal bugün 3 olur.

Ben de küçük kızıma 1,5 aylık hamileymişim haberim yok. Luna parka gittik. Gondola bindim. İpler var ya üçgen şeklinde en tepeye kadar tırmanılanlardan ona tırmandım atladım kaç kez aşağıya, dalya derler bir oyun var bilir misiniz bilmem saatlerce ondan oynadık. Ama hiçbir şey olmadı

Ben sok diyetleri onermem cunku fazlasiyla geri aliniyor ... en guzeli saglikli bi sekilde kilo verilmesi yavas gitsin kilolar ama kalici gitsin bence )

Zamanında çok şok diyetler yaptım. Verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. O şekilde devamlı şok diyetler konusunda size katılıyorum. Ama devamlı diyet halinde olunca vücut alışıyor ve direnç gösteriyor böyle durumlarda farklı bişey yapıp vücudu şoka sokmak lazım. Benim söylemek istediğim buydu.
Mesela ablamın diyetisyenle 12 kilo verdiğini söylemiştim (görünce şok oldum çocuk gibi olmuş resmen) ben memleketteyken 1,5 aydır sabit olduğunu hiç bozmamasına rağmen 1 gr dahi veremediğini söyledi buna rağmen diyetisyen aynen devam etmesi konusunda ısrar etti. Halbuki vücudu şaşırtacak bişeyler yaptırması lazımdı bana göre. Bu şekilde olunca ben olsam diyeti bırakırdım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…