Nasıl bir şok diyet yapabilirim. Mesela gün boyunca yeşil elma yemek gibi mi
Ben sok diyetleri onermem cunku fazlasiyla geri aliniyor ... en guzeli saglikli bi sekilde kilo verilmesi yavas gitsin kilolar ama kalici gitsin benceAy canım bende tam bilmiyorum benim gittiğim diyetisyen vermiyor şok diyet o yüzden çok kızıyorum ona
1 lt bitti suan yatana kadar 1 lt den fazla icerimZip ziplar su nedurumda ben 1.5 ictim ya sizler haydin yoklama var su icenler görelim
Cok sey oldu bence cok artidayim gibiiiiiBende merak ediyorum senin sonucunubakalım bir haftada neler olmuş
Hep aynı tip beslenince bir süre sonra vücut alışıp direnç göstermeye başlıyor işte. Şok diyet aslında bu zamanlarda yapılması gerekiyor ama bir ya da iki gün sadece
Cok eglenceli ben kizima aldim tam yapamiyor bende kendim yapiyorumahh cocukluk anılarım canlandı, mahallede vardı bu kızlarda, ben o zamandan hımbıl oldugum ıcın atlama zıplama kosma tercih etmiyordum, birdirbir de bile hoplamazdım, zayıftım ama cevik değildim.
Daha 1 litre olduZip ziplar su nedurumda ben 1.5 ictim ya sizler haydin yoklama var su icenler görelim
Aynen bende hamile oldugumu bilmiyordum bayrama 1 hafta vardi bayram temizligi yaptim evi döktüm ..o yorgunlun ustune bide aksamlari yürüyüş bandina cikiyordum... adet olamiyorum saniyordum bide sogan suyu iciyordum... bayram sabahi bi test yapmistim esim namaza gitmisti döndüğünde mujdeyi vermistim:)) düşmeyecek çocuk düşmüyor bence:)
Nasıl bir şok diyet yapabilirim. Mesela gün boyunca yeşil elma yemek gibi mi
Karatayın iki öğününe biraz takığım aslında. Şöyle düşün dukan ve karatayın iyi yönlerini birleştirip kendimize göre bir beslenme düzeni oturtabiliriz tezindeyim. Karatayın iyi yönleri de var dukanın da ama tamamı tamamına bir diyet tarzı benim hoşuma gitmiyor. Çünkü bizim yaşam tarzımız hiç birine uygun değil.Canım daha önce de yazmıştım Karatay değil o menüler. Böyle yazılınca Karatay kötü gibi oluyor ama tam harfi harfine uyulsa gerçekten çok sağlıklı. Ben uyamıyorum maalesef.
Daha 1 litre oldu
Yarim lt daha yeni oldu
Ben sok diyetleri onermem cunku fazlasiyla geri aliniyor ... en guzeli saglikli bi sekilde kilo verilmesi yavas gitsin kilolar ama kalici gitsin bence)
Sakın öyle bir şey yapma. Sağlığına zarar verirsin. Şok diyet lafını da etmeyin lütfen hiç sevmiyorum o tür diyetleri. Sadece metabolizmanıza zarar veriyor. Ben senin öğün sayını artırmanı tavsiye ediyorum.
Hadi cikar onu 2 ye aksamakadarYarim lt daha yeni oldu
Cook sevindim canım görmüşssün :))
Bende bugün 2000 yaptım 2000 hatta biraz daha artırıp farkı açmayı düşünüyorum :)))
Bi buyuk bardak ictim simdi 750 ml olmuştur regl oldum ya bugin icesim yok iyice icmem lazim ödem icinHadi cikar onu 2 ye aksamakadar
Kızlar bakın zipzip 2000 yapmış
Öndesiniz atak yapmam gerekiyordu :))))Kızlar bakın zipzip 2000 yapmış
Güleyüzümsünsen de yok
Bugün biraz daha arttırmayı düşünüyordum ama felaket başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?