Haftaya yine devam edelim mi yarısa bizim takıma cook iyi geldi canım :))Zorladım 100 atladım anca ipsiz 408 oldu bu gün benim hadi kızlar yaaa
Bilmiyorum canım kaptanımız bilir. Bu haftayı sakatlanmadan sağ salim bitirelim de hayırlısıylaHaftaya yine devam edelim mi yarısa bizim takıma cook iyi geldi canım :))
Tamam canım o zaman yarın aksam sonuclar belli olsun yeniden konusuruz :))Bilmiyorum canım kaptanımız bilir. Bu haftayı sakatlanmadan sağ salim bitirelim de hayırlısıyla
Motivasyon çok önemli canım demek ki ablanın diyetisyeni çok iyi motive etmiş. Şok diyetlerin hepsi sakıncalı. Vücudu farklı şekillerde de şaşırtabiliriz mesela yiyerek bile şaşırtabiliriz ama şok diyetler bence metabolizmaya zarar veriyor. Nasıl form çayları bağırsakların çalışma düzenini bozuyor onun gibi düşün. Sağlıklı beslenmek en önemli önceliğimiz olmalı.Zamanında çok şok diyetler yaptım. Verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. O şekilde devamlı şok diyetler konusunda size katılıyorum. Ama devamlı diyet halinde olunca vücut alışıyor ve direnç gösteriyor böyle durumlarda farklı bişey yapıp vücudu şoka sokmak lazım. Benim söylemek istediğim buydu.
Mesela ablamın diyetisyenle 12 kilo verdiğini söylemiştim (görünce şok oldum çocuk gibi olmuş resmen) ben memleketteyken 1,5 aydır sabit olduğunu hiç bozmamasına rağmen 1 gr dahi veremediğini söyledi buna rağmen diyetisyen aynen devam etmesi konusunda ısrar etti. Halbuki vücudu şaşırtacak bişeyler yaptırması lazımdı bana göre. Bu şekilde olunca ben olsam diyeti bırakırdım mesela.
Geçmiş olsun canım
Bugün biraz daha arttırmayı düşünüyordum ama felaket başım ağrıyor
Ben akşama atlayacağım canım şimdilik bir şey yok. Öğle arası yemekten sonra 20 dk yürüdüm sadece ama hastane de zıplayamıyorumZorladım 100 atladım anca ipsiz 408 oldu bu gün benim hadi kızlar yaaa
Kızlar devam etmek isterlerse bence güzel olur çünkü hareket geldi takıma. Yarışma her zaman iyidirHaftaya yine devam edelim mi yarısa bizim takıma cook iyi geldi canım :))
Tamam o zaman kaptanım yarın soralım ona göre devam edelim bizim takım kabul ediyor yarısı :))Kızlar devam etmek isterlerse bence güzel olur çünkü hareket geldi takıma. Yarışma her zaman iyidir
Tamam o zaman kaptanım yarın soralım ona göre devam edelim bizim takım kabul ediyor yarısı :))
Bizim takımada hareket geldi spor yapmayan herkes azda olsa zıplamaya basladı:))
Coook güzel olmus o zaman bende ara vermistim mezun oldum diye bugün normal zıpzıplarıma döndüm :)))Aynen canım normalde ben de spor yapamıyordum bir süredir. Bu yarış sayesinde akşamları hareket etmeye başladım. Cidden çok iyi oldu
Ben yoktum o zamanlar demek ki :))Biz eskiden de yarışıyorduk 6. Takımla Bizim bi niloya bebe vardı 5000 mi ne atlıyordu.. 7000 de olabilir
Ayni gun olmustuk canim 6 ocak ....benimkide erken gelecek gibi cok belirgin siskinliklerim ve aclik krizlerim....Kızlar yaaaaaaaaaaaa galiba regl olacağım
Geçen ayın tarihini atmamışım hatırlamıyorum ama karnım ağrımaya başladı büyük ihtimal akşama olur
Hosbulduk canimAdacim hosgeldinada81
Ayni gun olmustuk canim 6 ocak ....benimkide erken gelecek gibi cok belirgin siskinliklerim ve aclik krizlerim....
Hosbulduk canim) nasil gidiyor diyet kilon nedir sen beni gecmissindir ... ben artilardayim ;(
hımm o zaman senin menüyü de örnek alabilirim kendimeDiyetisyen menüsü canım. Bende emziriyorum 6,5 aylık kızım o yüzden de bi tık fazla miktarlar
ben burdayım zıplıycam inşallahGüleyüzümsünsen de yok
Benimki hep gecikir kaptanim hic erken olmam ama bu ay erken olacak gibiyim bakalim bekliyorumSana soracaktım ben de aynı gün olduk diyeBenim ki zaten hep 5-6 gün öne atar mutlaka. O zaman hazırlan sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?