Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Motivasyon çok önemli canım demek ki ablanın diyetisyeni çok iyi motive etmiş. Şok diyetlerin hepsi sakıncalı. Vücudu farklı şekillerde de şaşırtabiliriz mesela yiyerek bile şaşırtabiliriz ama şok diyetler bence metabolizmaya zarar veriyor. Nasıl form çayları bağırsakların çalışma düzenini bozuyor onun gibi düşün. Sağlıklı beslenmek en önemli önceliğimiz olmalı.

Bugün biraz daha arttırmayı düşünüyordum ama felaket başım ağrıyor
Geçmiş olsun canım
Zorladım 100 atladım anca ipsiz 408 oldu bu gün benim hadi kızlar yaaa
Ben akşama atlayacağım canım şimdilik bir şey yok. Öğle arası yemekten sonra 20 dk yürüdüm sadece ama hastane de zıplayamıyorum
Haftaya yine devam edelim mi yarısa bizim takıma cook iyi geldi canım :))
Kızlar devam etmek isterlerse bence güzel olur çünkü hareket geldi takıma. Yarışma her zaman iyidir

Tamam o zaman kaptanım yarın soralım ona göre devam edelim bizim takım kabul ediyor yarısı :))
Bizim takımada hareket geldi spor yapmayan herkes azda olsa zıplamaya basladı:))

Aynen canım normalde ben de spor yapamıyordum bir süredir. Bu yarış sayesinde akşamları hareket etmeye başladım. Cidden çok iyi oldu

Kızlar yaaaaaaaaaaaa galiba regl olacağım

Geçen ayın tarihini atmamışım hatırlamıyorum ama karnım ağrımaya başladı büyük ihtimal akşama olur

Kızlar yaaaaaaaaaaaa galiba regl olacağım

Geçen ayın tarihini atmamışım hatırlamıyorum ama karnım ağrımaya başladı büyük ihtimal akşama olur
Ayni gun olmustuk canim 6 ocak ....benimkide erken gelecek gibi cok belirgin siskinliklerim ve aclik krizlerim....

Ayni gun olmustuk canim 6 ocak ....benimkide erken gelecek gibi cok belirgin siskinliklerim ve aclik krizlerim....

Sana soracaktım ben de aynı gün olduk diye Benim ki zaten hep 5-6 gün öne atar mutlaka. O zaman hazırlan sen de

Hosbulduk canim ) nasil gidiyor diyet kilon nedir sen beni gecmissindir ... ben artilardayim ;(

Sen dayaklıksın zaten her izne gittiğinde öyle oluyor aslında seni izne ayırmamak lazım. Eğer bir daha listeye girersen izin yasak sana. Mezuniyete kadar izin kullanmayı unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…