Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen dayaklıksın zaten her izne gittiğinde öyle oluyor aslında seni izne ayırmamak lazım. Eğer bir daha listeye girersen izin yasak sana. Mezuniyete kadar izin kullanmayı unut
Listeye girersem bu sefer ayrilmam kaptanim önce su artilardan kurtulayim cuma gunu icin randevua aldim diyetisyenden basliyorum ))

Tamam canım bu cuma inşallah yapayım bildirimi. Annemin senelik mevlüt u okundu orda hiç haz etmediğim biri var kilo almışsın deyip durdu siiinir oldum. Kurtulucam inşallah şu kilodan

Kızlar napiyorsunuz. Çok yorgunum. Mevlüt okuttuk Rabbim kabul etsin inşallah. Çok moralsizim öyle gıcık aldığım biri kilo almışsın dediki. Çok pis hırs yaptım.
aslında 13 kilo vermiş görünüyorsunuz.demekki o kişi sizi uzun zamandır görmemiş.bir de insan zayıflar kimse de demez ne hoş olmuşsun zayıflamışsın diye de az bir kilo alsan herkes obez olmuşsun muamelesi yapar..daha iyi olmuş sizin için o zaman kilo vermek için güdülenme olduniz..sizi bir de zayıflayınca görsün bakalım

Güncel halim değil 75 civariyim. Beni 1 hafta önce gördü. Atıyor. Ben 1 haftadır spora başladım zaten. Gicikligina söylüyor. 70 kiloyken gördüğünde böyle bakıyordu.

ben bugünkü menümü erkenden yazayım eşim evde yokken zira kendisi gicik oluyor forumlarda dolaşama..gelelim menüye
sabah 11.00
1 dilim peynir
2 yk lor
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmeği
domates salatalık

Ara15.00
bitki çayı ve yarim avuç leblebi +2ceviz
Ara 16.30
yarim mandalina
yarim portakal ve 1 dilim armut

Akşam
10 yk kuru fasulye
4 kaşık pilav
salata

Akşam cayın yanında 10-15 fındık yerim büyük ihtimal
spor yapamıyorum henüz
suyu da ölçmedim ama şimdiye kadar 2 litreye yakındır

Spor yok acaba 200 zıplasan mi linacım .
50 şerli yaparsan kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…