Listeye girersem bu sefer ayrilmam kaptanim önce su artilardan kurtulayim cuma gunu icin randevua aldim diyetisyenden basliyorumSen dayaklıksın zaten her izne gittiğinde öyle oluyor aslında seni izne ayırmamak lazım. Eğer bir daha listeye girersen izin yasak sana. Mezuniyete kadar izin kullanmayı unut
Hosgeldin canımBen geldiiiim
Nasılsınız kızlar
Kaptanimiz gelince aciklama yapacaktir canim...Merhabalar kızlar ben 76 kıloyum 25 yasındayım nasıl olacak bunları ogrenebılırmıyım cuma tartılıp gönderiyormuyuz
Tesekkür ederimKaptanimiz gelince aciklama yapacaktir canim...
Kaç kilosunki nekadar artilardasinHosbulduk canim) nasil gidiyor diyet kilon nedir sen beni gecmissindir ... ben artilardayim ;(
Dönem başı ne zaman oluyor, ben de 3. Olmuşum:)Kızlar dünden beri yazayım yazayım diyorum hep araya bir şey giriyor unutuyorum. Şimdi unutmadan yazayım. Dün @Phoenix_32 söylemiş analizimizi. Ben de linkini bırakıyorum aşağıya. Herkes incelesin lütfen.
@hebelee seni de tebrik ediyorum canım. Analiz birincimiz sensin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-45#post-58705881
Tamam canım bu cuma inşallah yapayım bildirimi. Annemin senelik mevlüt u okundu orda hiç haz etmediğim biri var kilo almışsın deyip durdu siiinir oldum. Kurtulucam inşallah şu kilodanGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur.
Tatlım sen tartını al inşallah. Ondan sonra menülerine de düzen verirsin. Zaten ilk bildiriminden sonra iki hafta deneme süremiz var. Yarışmaya daha önce geldin ama hiç bildirim yapmadın. Bildirimini yaptığında seni free listeye alırım. Sonra da inşallah ana listeye.
Canım menü yazarken lütfen yediğiniz ekmeklerin cinsini yazın. Acuka dediğiniz şey nasıl bir şey? Menülerinde sürekli var da merak ettim.
Canım benim sana naçizane bir tavsiyem olacak. Kilon her geçen gün azalıyor hedefe yaklaşıyorsun. İki gündür üst üste kahvaltında ceviz var. Daha öncekileri çok hatırlamıyorum ama karatay bile olsa yaptığın diyet bence cevizin miktarını azalt. Ya da gün aşırı tüket. Ben de bir ara senin gibi kahvaltılarda 3-4 ceviz yiyordum. Sağlıklı ve yeterli miktarda beslendiğim halde kilo veremiyordum. Şimdi cevizi çıkardım kahvaltıdan. Sağlıklı ama çok enerji veriyor o da vücudun kendinden enerji harcamasının engelliyor bence. Menün gayet güzel.
Tatlım onun kilosuna göre yedikleri oldukça iyi. Yorum yaparken menülere arkadaşlarımızın kilolarını ve boylarını da göz önünde bulundurmalıyız. Bunu unutmayın yorumlarken.
İstersen bozmazsın canım dikkat et çünkü biliyorsun ki listedesin. Vereceğin her gram bizi etkileyecek. Sağlıklı yiyeceklerden ye diğerlerinin birer ısırık tadına bak en fazla. Bi dahaki aile ziyaretine incecik gidersin istediğin gibi yersin. Ama bu kez yarıştasın unutama. Menü yazacaksın.
Hoşbulduk sende hoşgeldin canımHosgeldin canım)
Aynen çok zevkli yarış bahane incelmek şahane200 zipladim akşamda biraz ziplarim
Ay ne komikyim firsat buldukca zipliyorum
Evde olsam 10.000 binde yaparim
Ben geldiiiim
Nasılsınız kızlar
Allah kabul etsin canımKızlar napiyorsunuz. Çok yorgunum. Mevlüt okuttuk Rabbim kabul etsin inşallah. Çok moralsizim öyle gıcık aldığım biri kilo almışsın dediki. Çok pis hırs yaptım.
Bizde seni bekliyorduk. Atağa geçmen lazım yoksa kaybedecez
aslında 13 kilo vermiş görünüyorsunuz.demekki o kişi sizi uzun zamandır görmemiş.bir de insan zayıflar kimse de demez ne hoş olmuşsun zayıflamışsın diye de az bir kilo alsan herkes obez olmuşsun muamelesi yapar..daha iyi olmuş sizin için o zaman kilo vermek için güdülenme olduniz..sizi bir de zayıflayınca görsün bakalımKızlar napiyorsunuz. Çok yorgunum. Mevlüt okuttuk Rabbim kabul etsin inşallah. Çok moralsizim öyle gıcık aldığım biri kilo almışsın dediki. Çok pis hırs yaptım.
Güncel halim değil 75 civariyim. Beni 1 hafta önce gördü. Atıyor. Ben 1 haftadır spora başladım zaten. Gicikligina söylüyor. 70 kiloyken gördüğündeaslında 13 kilo vermiş görünüyorsunuz.demekki o kişi sizi uzun zamandır görmemiş.bir de insan zayıflar kimse de demez ne hoş olmuşsun zayıflamışsın diye de az bir kilo alsan herkes obez olmuşsun muamelesi yapar..daha iyi olmuş sizin için o zaman kilo vermek için güdülenme olduniz..sizi bir de zayıflayınca görsün bakalım
çekemeyen cinsten demekki böyleleri ne fazla takılmamak lazım ge diyip gececeksinGüncel halim değil 75 civariyim. Beni 1 hafta önce gördü. Atıyor. Ben 1 haftadır spora başladım zaten. Gicikligina söylüyor. 70 kiloyken gördüğündeböyle bakıyordu.
Spor yok acaba 200 zıplasan mi linacım .ben bugünkü menümü erkenden yazayım eşim evde yokken zira kendisi gicik oluyor forumlarda dolaşama..gelelim menüye
sabah 11.00
1 dilim peynir
2 yk lor
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmeği
domates salatalık
Ara15.00
bitki çayı ve yarim avuç leblebi +2ceviz
Ara 16.30
yarim mandalina
yarim portakal ve 1 dilim armut
Akşam
10 yk kuru fasulye
4 kaşık pilav
salata
Akşam cayın yanında 10-15 fındık yerim büyük ihtimal
spor yapamıyorum henüz
suyu da ölçmedim ama şimdiye kadar 2 litreye yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?