Onun kırkı yeni çıktı zor olur galiba. Benim de hissetmeye başladı dikişlerim 600 oldu toplam benim bırakıyorum benSpor yok acaba 200 zıplasan mi linacım .
50 şerli yaparsan kolay olur
Onu bilmiyordum o zaman olur tabiOnun kırkı yeni çıktı zor olur galiba. Benim de hissetmeye başladı dikişlerim 600 oldu toplam benim bırakıyorum ben
Acayip fitne fesat kaynayan biri. Aşırı gıcık oluyorum. Benim çektiğim sıkıntıları çeksin de göreyim o onu tostu bile dışardan sipariş veriyorçekemeyen cinsten demekki böyleleri ne fazla takılmamak lazım ge diyip gececeksin
9 ay önce almıştım yoğurtla yemek için evde keten tohumu var ,
Buzdolabında kavanozda duruyor bozulmuşmudur.
salata ya attım çok yakışmış ama aklıma bu soru geldi
Ben onu hiç denemedim ama jel gibi diyorlar asla yiyemem sanırımBence bozulacak bişey değil. Bende de iki senedir bekleyen chia tohumu var daha tadını bile bilmiyorum paketi hiç açmadım
Listede değilsin sanırım canımben bugünkü menümü erkenden yazayım eşim evde yokken zira kendisi gicik oluyor forumlarda dolaşama..gelelim menüye
sabah 11.00
1 dilim peynir
2 yk lor
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmeği
domates salatalık
Ara15.00
bitki çayı ve yarim avuç leblebi +2ceviz
Ara 16.30
yarim mandalina
yarim portakal ve 1 dilim armut
Akşam
10 yk kuru fasulye
4 kaşık pilav
salata
Akşam cayın yanında 10-15 fındık yerim büyük ihtimal
spor yapamıyorum henüz
suyu da ölçmedim ama şimdiye kadar 2 litreye yakındır
aynen katılıyorum böyle daha heyecanlı ama gözünün önünde olması da tehlikeliymiş bence göremeyeceğin yere koy aklını çelmesinKaldırmadım yatak odamda sabit yerinde duruyor sabahları bi gözucuyla bakıyorum bi tartılsam mı ki diye sonra vazgeçiyorum ama böyle daha heyecanlı
evet yeni bir düzenleme yaptım kendimce 08:00 de başlayıp 20:00 de bitiriyorum bardağım 300 ml 2 saatte bir içersem 2.100 yapıyorkilona göre 2 lt yeterli canım
bu hafta epey bir şaşıracak :)Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım
bende ayni kilolardayım sizinle lahanayı ne yapacaksın pekiTeşekürler takibimdesin .bugün lahana alcam lahanayla desteklicem kendimi
içiyormuşum peki?Bence de canım sen kilona göre iç, benim de kiloma göre 2,4 lt içmem gerekiyor
ya evet nasıl sürpriz oldu sevindim acayip motivasyonum arttı hiç beklemiyordum ayrıca öyle bir analizden de haberim yoktu ama artık o konuyu takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla takim olarak gerilerdeyiz bu takım daha çok dereceyi hak ediyor biraz daha gayret arkadaşlar buyün baktım ağaçlar yavaştan tomurcuklanmış bu ne demek oluyor biliyorsunuz :)Kızlar dünden beri yazayım yazayım diyorum hep araya bir şey giriyor unutuyorum. Şimdi unutmadan yazayım. DünAnka söylemiş analizimizi. Ben de linkini bırakıyorum aşağıya. Herkes incelesin lütfen.
Gonul83 seni de tebrik ediyorum canım. Analiz birincimiz sensin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-45#post-58705881
Onun kilosu ve boyu sana uygun değil sanırım canım biliyorsun ki diyetisyenler boya ve kiloya ya da özel duruma göre liste oluşturuyor. Sen sadece sağlıksız yiyecekler yeme yeterli bencehımm o zaman senin menüyü de örnek alabilirim kendime
Su az olmuş canımbugunku menum
sabah 8.30 sade turk kahvesi
kahvaltı 9.30
peynirli cevizli bir tabak salata içinde domates salatalık yarım havuc ve az karnabahar var
öğle 14.00
1 haslanmıs yumurta 1 muz
aksam 18.30
1 kase mercimek corbası, 3 kanat ızgara, az salata
su 1.5 lt
spor 40 dk yuruyus
İçmeye çalışıyorum :)içiyormuşum peki?
Ben 50 den sonra kesilmeye başlıyorum 100 yapana kadar canım çıkıyor, zaten 2 gündür zıplamıyorum bacağım çok fena tutulmuştu çünkü, hatta çok zor yürüyordumDün 100 yapanlar bugün 500,
500 yapanlardan 1000 bekliyorum
Ara vererek yaparsanız zor değil
Misal ben her 200 de bir mola veriyorum
Eskiden tek sefer de 500 yapabiliyordum ama şimdi zorlanıyorum.
Yaptıkça alışacaksınız hadi kızlar ara vererek yapın
doğru canım haklisinOnun kilosu ve boyu sana uygun değil sanırım canım biliyorsun ki diyetisyenler boya ve kiloya ya da özel duruma göre liste oluşturuyor. Sen sadece sağlıksız yiyecekler yeme yeterli bence
canım 1.5 ay önce sezaryen ameliyatı oldum bugün evi süpürüp sildim sonrasında fena agrım oldu ..o yüzden yapmıyorumSpor yok acaba 200 zıplasan mi linacım .
50 şerli yaparsan kolay olur
Allah kabul etsin canim...Kızlar napiyorsunuz. Çok yorgunum. Mevlüt okuttuk Rabbim kabul etsin inşallah. Çok moralsizim öyle gıcık aldığım biri kilo almışsın dediki. Çok pis hırs yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?