Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 11:00
4 küçük halka sucuklu yumurta
Zeytin peynir
Tere
3 çatal yoğurt
1 tam ceviz 5-6 fındık 2 kuru kayısı

14:00 Türk kahvesi

15:30
1 küçük kase kıymalı yeşil mercimek
5 kanat (fırında)
1 bardak ayran

17:00 bir yeşil elma

Akşam 18:00
Büyük kase peynirli salata
Bir bardak ayran

20:00 sütlü Türk kahvesi
2 lt su

1 lt limonlu su yaptim suan onu bitirme derdindeyim aksam yemegi boll yesillikli salata 2 midye az yagda pismis 3 kucuk dilim et ve havuclu yogurt

evde keten tohumu var ,
9 ay önce almıştım yoğurtla yemek için
Buzdolabında kavanozda duruyor bozulmuşmudur.

salata ya attım çok yakışmış ama aklıma bu soru geldi

9 ay önce almıştım yoğurtla yemek için evde keten tohumu var ,
Buzdolabında kavanozda duruyor bozulmuşmudur.

salata ya attım çok yakışmış ama aklıma bu soru geldi

Bence bozulacak bişey değil. Bende de iki senedir bekleyen chia tohumu var daha tadını bile bilmiyorum paketi hiç açmadım

Listede değilsin sanırım canım
Meyveye çok olmuş derdim ve yanında ayran sütyoğurt tarzı bişi tüketmeni öneririm
Sabahki reçel ,
Ve akşam ki fındıkta fazla ama emziriyorsun sanırım bebişin büyüdükçe daha düzenli ve kolay olur afiyet olsun canım

Kaldırmadım yatak odamda sabit yerinde duruyor sabahları bi gözucuyla bakıyorum bi tartılsam mı ki diye sonra vazgeçiyorum ama böyle daha heyecanlı
aynen katılıyorum böyle daha heyecanlı ama gözünün önünde olması da tehlikeliymiş bence göremeyeceğin yere koy aklını çelmesin

kilona göre 2 lt yeterli canım
evet yeni bir düzenleme yaptım kendimce 08:00 de başlayıp 20:00 de bitiriyorum bardağım 300 ml 2 saatte bir içersem 2.100 yapıyor

Evet canım sonunda az da olsa eksi geldi. Dün çok okudum. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış. Metabolizmayı şaşırtmam lazım
bu hafta epey bir şaşıracak :)

Teşekürler takibimdesin .bugün lahana alcam lahanayla desteklicem kendimi
bende ayni kilolardayım sizinle lahanayı ne yapacaksın peki
Hoşgeldin takıma :)

Bence de canım sen kilona göre iç, benim de kiloma göre 2,4 lt içmem gerekiyor
içiyormuşum peki?

ya evet nasıl sürpriz oldu sevindim acayip motivasyonum arttı hiç beklemiyordum ayrıca öyle bir analizden de haberim yoktu ama artık o konuyu takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla takim olarak gerilerdeyiz bu takım daha çok dereceyi hak ediyor biraz daha gayret arkadaşlar buyün baktım ağaçlar yavaştan tomurcuklanmış bu ne demek oluyor biliyorsunuz :)

hımm o zaman senin menüyü de örnek alabilirim kendime
Onun kilosu ve boyu sana uygun değil sanırım canım biliyorsun ki diyetisyenler boya ve kiloya ya da özel duruma göre liste oluşturuyor. Sen sadece sağlıksız yiyecekler yeme yeterli bence

bugunku menum
sabah 8.30 sade turk kahvesi
kahvaltı 9.30
peynirli cevizli bir tabak salata içinde domates salatalık yarım havuc ve az karnabahar var
öğle 14.00
1 haslanmıs yumurta 1 muz
aksam 18.30
1 kase mercimek corbası, 3 kanat ızgara, az salata
su 1.5 lt
spor 40 dk yuruyus

Su az olmuş canım

Ben 50 den sonra kesilmeye başlıyorum 100 yapana kadar canım çıkıyor, zaten 2 gündür zıplamıyorum bacağım çok fena tutulmuştu çünkü, hatta çok zor yürüyordum

10:00
2 haşlanmış yumurta (Rafadan)
Çok az sucuklu yumurta
Kırmızı kapya biber
2 sivri biber
Havuç
Domates yeşil çay
Peynir zeytin

14:00 sütlü Türk kahvesi
2 yemek kaşığı şehriye çorbası tadına bakmak amaçlı

17:30 terbiyeli kuzu haşlama ve kereviz salatası

20 dk tempolu yürüyüş
Birazdan spor yapacağım
2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…