Hosbulduk canimHoşbulduk sende hoşgeldin canım
Aynen çok zevkli yarış bahane incelmek şahane
Aminn canım napiyorsun nasılsınAllah kabul etsin canim...
Zıpladın mı adaHosbulduk canim
Asya sen de zıpla hadiAminn canım napiyorsun nasılsın
Bozulmaz canim , aktarlardada uzun sure kaliyor...evde keten tohumu var ,
9 ay önce almıştım yoğurtla yemek için
Buzdolabında kavanozda duruyor bozulmuşmudur.
salata ya attım çok yakışmış ama aklıma bu soru geldi
Menu guzel ama sucuklu yumurta olmasa iyiymis cunku 2 rafadan yumurta yenilmiş.10:00
2 haşlanmış yumurta (Rafadan)
Çok az sucuklu yumurta
Kırmızı kapya biber
2 sivri biber
Havuç
Domates yeşil çay
Peynir zeytin
14:00 sütlü Türk kahvesi
2 yemek kaşığı şehriye çorbası tadına bakmak amaçlı
17:30 terbiyeli kuzu haşlama ve kereviz salatası
20 dk tempolu yürüyüş
Birazdan spor yapacağım
2,5 lt su
Iyiyim canim misafirlerimi gonderdim ev temizligi vs... midem cok büyümüşAminn canım napiyorsun nasılsın
Yok canim bugun ziplamadim ... temizlik işlerim vardi bugun onlari hallettim insallah yarin baslarim... diyette yapamadim bugun insallah cuma baslarim menu vermeye ..Zıpladın mı ada
Adi zipzip kendi zipzip haftaya kapisalimZıplamalar nasıl gidiyor
Zıplıyor musun sende haftaya da yarıs yapacagız inşallah kapısalım cook güzel olurAdi zipzip kendi zipzip haftaya kapisalim)
Neye zipliyoz kizAsya sen de zıpla hadi
Yarin basliyacam ziplamaya canimZıplıyor musun sende haftaya da yarıs yapacagız inşallah kapısalım cook güzel olur
Tamam canım yarın da yarısa dahil zaten :))Yarin basliyacam ziplamaya canim) ilk gunler senin gibi ziplayamam ama zamanla acilirim
1 hafta yeme düzenini oturt ben şu an o asamadayim. Birdenbire tam kesince olmuyor yapamıyor insanIyiyim canim misafirlerimi gonderdim ev temizligi vs... midem cok büyümüşacikiyorum sürekli
Waww masallahhhTamam canım yarın da yarısa dahil zaten :))
Ilk gün bende cook az zıplıyordum zamanla alıstım hatta bugün 3500 zıpladım :)))
Aynen canim zaten cuma gunu gidecem ya diyetisyene mecbur cumartesi sabah onun listesine uymaya basliyacam....1 hafta yeme düzenini oturt ben şu an o asamadayim. Birdenbire tam kesince olmuyor yapamıyor insan
Tesekkur ederim canim :))Waww masallahhh
Ne guzel her iki takimada ziplama aşkı gelmiş....cook iyi düşünmüşsünüz....Tesekkur ederim canim :))
Aslında cook yapmıcaktımda öne gecelim dedim gerinizde kaldık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?