- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Anladım canım bilmiyordum kendine dikkat et boşver işi falancanım 1.5 ay önce sezaryen ameliyatı oldum bugün evi süpürüp sildim sonrasında fena agrım oldu ..o yüzden yapmıyorum
TeşekkürlerBozulmaz canim , aktarlardada uzun sure kaliyor...
Bugün 100 den başlada o zamana kadar açılmış olYarin basliyacam ziplamaya canim) ilk gunler senin gibi ziplayamam ama zamanla acilirim
Benim bugün bacaklarım çok ağrıyorZıplamalar nasıl gidiyor
Ama simdi diriliş basliyacakkk kiiiii onu izleyecemmmmAnladım canım bilmiyordum kendine dikkat et boşver işi falan
Teşekkürler
Bugün 100 den başlada o zamana kadar açılmış ol
Erteleme canımmm
Cook iyi oldu gercekten bizim takımda spor yapmayanlar bile azda olsa yapıyor hareket ediyor rekabet önemliymiş sanırım :))Ne guzel her iki takimada ziplama aşkı gelmiş....cook iyi düşünmüşsünüz....
Ben bi gun sguat yapmistimmmm amannnnn 3 gun öldüm baldirlarimin agrisindan ki spora alisikti vucudum ona rağmen fenaydi... wcye bile zor oturuyordumBenim bugün bacaklarım çok ağrıyor
Iki gündür cook zıpladın canım ondan olabilir :)Benim bugün bacaklarım çok ağrıyor
Güzel canım afiyet olsun10:00
2 haşlanmış yumurta (Rafadan)
Çok az sucuklu yumurta
Kırmızı kapya biber
2 sivri biber
Havuç
Domates yeşil çay
Peynir zeytin
14:00 sütlü Türk kahvesi
2 yemek kaşığı şehriye çorbası tadına bakmak amaçlı
17:30 terbiyeli kuzu haşlama ve kereviz salatası
20 dk tempolu yürüyüş
Birazdan spor yapacağım
2,5 lt su
Meyve çok fazla olmuş Biri olmalıydı ,Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, 3-4 adet ceviz, 1 portakal
Ara 13:00
1 armut 1.5 elma
Akşam 16:30
1 tabak haşlanmış karnıbahar, yarım kase yoğurt
Ara 20:20
1 kase yoğurt
İzlerken zıplaAma simdi diriliş basliyacakkk kiiiii onu izleyecemmmm))
Iki gündür cook zıpladın canım ondan olabilir :)
Ben senin yerine zıpladım
Hahaİzlerken zıpla
Oda haklıHahaesimin izledigi iki dizi var biri dirilis biri abdulhamit eger gum gum ziplasam ne tepki verir bilmiyorum...
Saka bi yana esim aksamlari spor yaomami istemiyor ben gelene kadar ne yapiyorsan yap diyor...
Canım ben misafirlikteyim. O yüzden menüm böyle. Cuma günü katılamayacağım malesefGüzel canım afiyet olsun
Meyve çok fazla olmuş Biri olmalıydı ,
Karnabahar uygun değil tartı öncesi ama .
Afiyet olsun canım
Tamam cnmCanım ben misafirlikteyim. O yüzden menüm böyle. Cuma günü katılamayacağım malesef
Aynen yaaaa ses verin sessssKızlar karşı takımda biri 3400 zıplamış biri 1500 zıplamış zıpzıp’ın yaptığını saymıyorum bile 3500 mü demişti
Hadi harekete geçin
Bazen uzaydan katıldığını düşünüyorum seninNeye zipliyoz kiz
Zip zip bizim yerimize zıplamış puanları bize yazıyoruzIki gündür cook zıpladın canım ondan olabilir :)
Ben senin yerine zıpladım
Ya git mutfakta banyoda falan zıpla 7+1 evde zıplayacak yer mi yok hadi hadi hadiHahaesimin izledigi iki dizi var biri dirilis biri abdulhamit eger gum gum ziplasam ne tepki verir bilmiyorum...
Saka bi yana esim aksamlari spor yaomami istemiyor ben gelene kadar ne yapiyorsan yap diyor...
Aynen haklısın kızZip zip bizim yerimize zıplamış puanları bize yazıyoruzyaz gülenyüzümsünsen kızım 3500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?