Meyvelerin porsiyonu çok olmuş canım toplamda. Ama ara öğün yapman iyi olmuş. Ceviz yemişsin yine. Su ne kadar yazmamışsın?Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, 3-4 adet ceviz, 1 portakal
Ara 13:00
1 armut 1.5 elma
Akşam 16:30
1 tabak haşlanmış karnıbahar, yarım kase yoğurt
Ara 20:20
1 kase yoğurt
Eeee normaldir o kadar zıplamayaBenim bugün bacaklarım çok ağrıyor
Ben de regl oldum ama kendimi acayip şiş hissediyorum umarım cumaya kötü bir sonuç görmem çünkü karnım davul gibiAz önce regl oldum. Neyse ki cumadan önce oldu. İnşallah bol eksi görürüm bu hafta
Kızartma, etli ekmek, patlamış mısır hepsi cıssssssssssssssssssssMenü
Sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 3 ceviz 3 dilim patates kızartması çay 2 dilim TB ekmek
Ara: 2 ceviz çay
Öğle 2 dilim labneli TB ekmek( maalesef yemek yapamadım kendime çocuklara makarna yaptım)
Ara: 1 muz(yerli)
Akşam: 1 etli ekmek 2 bardak ayran.
Saatleri bilmiyorum kızlar fırsat buldukça yiyoruz pek saate bakmıyorum.
21:30 gibi 1 çorba kasesi kadar patlamış mısır 1 fincan kahve
Su: 2 lt ( ben şekerli şeyler yediğim için susuyormuşum meğer)
MuMu85 canım patates kızartması hariç hiç cıss yok
1 tanesi 7 kaloriden 60×7=420 kaloriGerçekten mi 60 tane yedin yaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 tanesi 7 kaloriden 60×7=420 kalori
Yakmışımdır herhalde
Nasil yedin masahllah ben 15 tane fisri yerken vicdan azabi çekrim nevsime yenik dustumYav yazmıyacaktım, bir daha yapmıyayım diye yazdım :))
Yav yazmıyacaktım, bir daha yapmıyayım diye yazdım :))
Benum sabah sat 7 30
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek kepek ekmegi
3 kasi yugurda
2 kasi yuluf karistirip yedim
Ara 2 kasik yogurt
4 kayisi
Ogelen yayayla corbasi 100ml
Nohut 150 ml
Aksam nohut 100 ml
Cay yin yaninda 15
Su 2.75 ml
400 zip zip
5066 adim sayar
LAydLiNe
Menü
Sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 3 ceviz 3 dilim patates kızartması çay 2 dilim TB ekmek
Ara: 2 ceviz çay
Öğle 2 dilim labneli TB ekmek( maalesef yemek yapamadım kendime çocuklara makarna yaptım)
Ara: 1 muz(yerli)
Akşam: 1 etli ekmek 2 bardak ayran.
Saatleri bilmiyorum kızlar fırsat buldukça yiyoruz pek saate bakmıyorum.
21:30 gibi 1 çorba kasesi kadar patlamış mısır 1 fincan kahve
Su: 2 lt ( ben şekerli şeyler yediğim için susuyormuşum meğer)
MuMu85 canım patates kızartması hariç hiç cıss yok
Sabah uyanınca çok açtım, atıştıracak bir şey aradım, k.k'ya göz atarken nasıl yedim bende anlamadım, sonra kabukları saydım ama iş işten geçmişti :) Ben de telafi etmeye çalıştım umarım etmişimdirNasil yedin masahllah ben 15 tane fisri yerken vicdan azabi çekrim nevsime yenik dustum
Sabah uyanınca çok açtım, atıştıracak bir şey aradım, k.k'ya göz atarken nasıl yedim bende anlamadım, sonra kabukları saydım ama iş işten geçmişti :) Ben de telafi etmeye çalıştım umarım etmişimdir
Benim çocuklar çok seviyor onlar için alıyorum ben de seviyorum olunca da dayanamıyorum işteEn iyisi hiç evde bulundurmamak, göz önünden kaldırmak ama olmuyor işte.
Benim dolapta sadece kayısı ceviz olur. Ama eşim alıyor, ben de bugün fıstık yedim annem yollamış. Bir şekilde geliyor.
Herşey süper de Antep fıstığını hiç30.01.2019
8.00:
60 Antep fıstığı
1 kupa 2 si 1 arada
1 y.k özel karışım
14.00 :
2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli tost
Şekersiz çay
19.00:
3 kaşık barbunya yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2.5 litre su
60 dk zumba
15 dk cardio
1000 zıplama
Kızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak
Ayy ne güzel keşke bizde ülkeden ülkeye gezsekKızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak
Kalori hesaplamak için saymak zorundaydımHerşey süper de Antep fıstığını hiç
Üşenmeden saydın mı
17 de de 1 fincan sade Türk kahvesi ile 1 hurma yemiştim unutmuşum :)30.01.2019
8.00:
60 Antep fıstığı
1 kupa 2 si 1 arada
1 y.k özel karışım
14.00 :
2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli tost
Şekersiz çay
19.00:
3 kaşık barbunya yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2.5 litre su
60 dk zumba
15 dk cardio
1000 zıplama
Benim çocuklar çok seviyor onlar için alıyorum ben de seviyorum olunca da dayanamıyorum işte
Aslında kuru meyveler ve ceviz de vardı da canım onu istedi
60 antep fıstığı mı
amin canım teşekkürlerNe güzel olur. Hayırlısı olsun.
iş için ilk ülke değişikliğimiz canım Almancayla başım belada bir de danca çıkacak başıma en çok düşündüğüm bu şuanda çocuk okul oda çözmüştü Almancayı az çok oda zorlanacak şimdi her işte bir hayır var sonuçta işin ucumda güzel bir kazanç varAyy ne güzel keşke bizde ülkeden ülkeye gezsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?