Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benum sabah sat 7 30
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek kepek ekmegi
3 kasi yugurda
2 kasi yuluf karistirip yedim

Ara 2 kasik yogurt
4 kayisi

Ogelen yayayla corbasi 100ml

Nohut 150 ml

Aksam nohut 100 ml

Cay yin yaninda 15

Su 2.75 ml
400 zip zip
5066 adim sayar
LAydLiNe

Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, 3-4 adet ceviz, 1 portakal

Ara 13:00
1 armut 1.5 elma

Akşam 16:30
1 tabak haşlanmış karnıbahar, yarım kase yoğurt

Ara 20:20
1 kase yoğurt
Meyvelerin porsiyonu çok olmuş canım toplamda. Ama ara öğün yapman iyi olmuş. Ceviz yemişsin yine. Su ne kadar yazmamışsın?
Benim bugün bacaklarım çok ağrıyor
Eeee normaldir o kadar zıplamaya
Az önce regl oldum. Neyse ki cumadan önce oldu. İnşallah bol eksi görürüm bu hafta
Ben de regl oldum ama kendimi acayip şiş hissediyorum umarım cumaya kötü bir sonuç görmem çünkü karnım davul gibi
Kızartma, etli ekmek, patlamış mısır hepsi cıssssssssssssssssssss

Nohut yemeseydin canım keşke bugün ama yarın sakın bulgur ve nohut yeme. Şişkinlik yapar. Su ve zıplama güzel

afiyet olsun canim bugün benimde yemegim.yoktu ac karnina yürüyüse gittim eve geldim.gözpm.doydu cikolara saldiriyodum.nerdeyseki 15 günümü cöpe atmamak icin tuttum.kendimi sekersiz müslimden ve hurma toplarimdan yedim sükür

Nasil yedin masahllah ben 15 tane fisri yerken vicdan azabi çekrim nevsime yenik dustum
Sabah uyanınca çok açtım, atıştıracak bir şey aradım, k.k'ya göz atarken nasıl yedim bende anlamadım, sonra kabukları saydım ama iş işten geçmişti :) Ben de telafi etmeye çalıştım umarım etmişimdir

Kızlar iyi geceler yeni geldik eve.
Çocuklarla sinemaya gittik, yemek yedik. Biraz dolaştık. Küçük kızım “r”leri söyleyemiyor, konuşma terapisti randevumuz vardı.

Menümü de yazayım.
10.30 1 tt ekmek, peynir, domates, yeşil çay
14.30 fajita, salata, 1/2 kepekli lavaş
17.00 biraz patlamış Mısır (kendime almadım kızlarınkinden yedim)
18.30 leblebi, 10-15 fıstık, 2 galeya, çay

Spor yapamadım, 4536 adım atmışım telefonun ölçtüğü.

En iyisi hiç evde bulundurmamak, göz önünden kaldırmak ama olmuyor işte.
Benim dolapta sadece kayısı ceviz olur. Ama eşim alıyor, ben de bugün fıstık yedim annem yollamış. Bir şekilde geliyor.

Kızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak

En iyisi hiç evde bulundurmamak, göz önünden kaldırmak ama olmuyor işte.
Benim dolapta sadece kayısı ceviz olur. Ama eşim alıyor, ben de bugün fıstık yedim annem yollamış. Bir şekilde geliyor.
Benim çocuklar çok seviyor onlar için alıyorum ben de seviyorum olunca da dayanamıyorum işte
Aslında kuru meyveler ve ceviz de vardı da canım onu istedi

Herşey süper de Antep fıstığını hiç
Üşenmeden saydın mı

Ne güzel olur. Hayırlısı olsun.

Ayy ne güzel keşke bizde ülkeden ülkeye gezsek

17 de de 1 fincan sade Türk kahvesi ile 1 hurma yemiştim unutmuşum :)

Benim çocuklar çok seviyor onlar için alıyorum ben de seviyorum olunca da dayanamıyorum işte
Aslında kuru meyveler ve ceviz de vardı da canım onu istedi

Ben bir diyetisyene gitmiştim. Kurallar yazmıştı bana madde madde.
Uyarana dayanamıyorsanız eve almayın ve yapmayın. Eğer karşılaştıysanız ortadan kaldırın hızla. Ya da kötü düşünün hakkında, çok bayatlamıştır, ne kötü kokuyor, bana gelene kadar kaç kişinin eli değmiştir gibi :)

Ama çocuklar olunca eve bir şekilde giriyor ve dayanılmıyor. Çok haklısın, bizde de durumlar aynı. Seninki fıstıkmış yine iyi, beni ne uyaranlar baştan çıkarıyor

60 antep fıstığı mı

Ne güzel olur. Hayırlısı olsun.
amin canım teşekkürler

Ayy ne güzel keşke bizde ülkeden ülkeye gezsek
iş için ilk ülke değişikliğimiz canım Almancayla başım belada bir de danca çıkacak başıma en çok düşündüğüm bu şuanda çocuk okul oda çözmüştü Almancayı az çok oda zorlanacak şimdi her işte bir hayır var sonuçta işin ucumda güzel bir kazanç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…