Etli ekmek karatayda bile serbest nasıl cıss patlamış mısıra da diyetisyen izin veriyordu 1 kase. Cısım yok benimMeyvelerin porsiyonu çok olmuş canım toplamda. Ama ara öğün yapman iyi olmuş. Ceviz yemişsin yine. Su ne kadar yazmamışsın?
Eeee normaldir o kadar zıplamaya
Ben de regl oldum ama kendimi acayip şiş hissediyorum umarım cumaya kötü bir sonuç görmem çünkü karnım davul gibi
Kızartma, etli ekmek, patlamış mısır hepsi cıssssssssssssssssssss
60 antep fıstığı yazılmayacak gibi miYav yazmıyacaktım, bir daha yapmıyayım diye yazdım :))
250 tane ip 29 kalori var sen hesapla1 tanesi 7 kaloriden 60×7=420 kalori
Yakmışımdır herhalde
Hayırlısı olsun cnm siz kaç yıldır almanyadasiniz?Kızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak
Bana tatlı krizi vurunca bayatmış, kokuyormuş kar etmiyor, ucundan yiyelim de olmuyor illa paket bitecekBen bir diyetisyene gitmiştim. Kurallar yazmıştı bana madde madde.
Uyarana dayanamıyorsanız eve almayın ve yapmayın. Eğer karşılaştıysanız ortadan kaldırın hızla. Ya da kötü düşünün hakkında, çok bayatlamıştır, ne kötü kokuyor, bana gelene kadar kaç kişinin eli değmiştir gibi :)
Ama çocuklar olunca eve bir şekilde giriyor ve dayanılmıyor. Çok haklısın, bizde de durumlar aynı. Seninki fıstıkmış yine iyi, beni ne uyaranlar baştan çıkarıyor
afiyet olsun kararında yemissinMenü
Sabah: 2 yumurta 1 kk peynir 3 ceviz 3 dilim patates kızartması çay 2 dilim TB ekmek
Ara: 2 ceviz çay
Öğle 2 dilim labneli TB ekmek( maalesef yemek yapamadım kendime çocuklara makarna yaptım)
Ara: 1 muz(yerli)
Akşam: 1 etli ekmek 2 bardak ayran.
Saatleri bilmiyorum kızlar fırsat buldukça yiyoruz pek saate bakmıyorum.
21:30 gibi 1 çorba kasesi kadar patlamış mısır 1 fincan kahve
Su: 2 lt ( ben şekerli şeyler yediğim için susuyormuşum meğer)
MuMu85 canım patates kızartması hariç hiç cıss yok
antep fistihina duymuşsundur artık uzunca bir süre yemezsin30.01.2019
8.00:
60 Antep fıstığı
1 kupa 2 si 1 arada
1 y.k özel karışım
14.00 :
2 dilim çavdar ekmeği ile peynirli tost
Şekersiz çay
19.00:
3 kaşık barbunya yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2.5 litre su
60 dk zumba
15 dk cardio
1000 zıplama
bence güzel menüBenum sabah sat 7 30
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek kepek ekmegi
3 kasi yugurda
2 kasi yuluf karistirip yedim
Ara 2 kasik yogurt
4 kayisi
Ogelen yayayla corbasi 100ml
Nohut 150 ml
Aksam nohut 100 ml
Cay yin yaninda 15
Su 2.75 ml
400 zip zip
5066 adim sayar
LAydLiNe
afiyet olsunKızlar iyi geceler yeni geldik eve.
Çocuklarla sinemaya gittik, yemek yedik. Biraz dolaştık. Küçük kızım “r”leri söyleyemiyor, konuşma terapisti randevumuz vardı.
Menümü de yazayım.
10.30 1 tt ekmek, peynir, domates, yeşil çay
14.30 fajita, salata, 1/2 kepekli lavaş
17.00 biraz patlamış Mısır (kendime almadım kızlarınkinden yedim)
18.30 leblebi, 10-15 fıstık, 2 galeya, çay
Spor yapamadım, 4536 adım atmışım telefonun ölçtüğü.
Kızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak
Eşim ne iş yapıyor canım?amin canım teşekkürler
iş için ilk ülke değişikliğimiz canım Almancayla başım belada bir de danca çıkacak başıma en çok düşündüğüm bu şuanda çocuk okul oda çözmüştü Almancayı az çok oda zorlanacak şimdi her işte bir hayır var sonuçta işin ucumda güzel bir kazanç var
Cardio zumba da var ya canım :) yalnız ben de ona baktım da az önce o kadar canımız çıkıyor ne kadar az kalori gidiyor ip atlayarak, hevesim kaçtı bir an250 tane ip 29 kalori var sen hesapla
Herkes topa tuttu beni bir daha kaçamak yaparsam yazmasam mı acaba :) aslında bunun için yazmıştım herkes tepki gösterirse bir daha yemem belki diye :)60 antep fıstığı yazılmayacak gibi mi
Ama burada destek için varsak ağzmıza giren herşeyi yazmamız lazım. Sonra artı veya sabit gelince neden öyle oldu diye bulabilelim değil mi?Herkes topa tuttu beni bir daha kaçamak yaparsam yazmasam mı acaba :) aslında bunun için yazmıştım herkes tepki gösterirse bir daha yemem belki diye :)
Ben bu hafta ara ara beş on beş on yemiştim onları daha demedim inşallah artı çıkmam bu hafta
Hevesin kaçmasın canım çok faydası var. 250 de 30 kalori olur ama devam edersen aynı anda 500 atlarsan 60 olmaz bence daha fazla olur. Sayı çoğaldıkça çoğalır oCardio zumba da var ya canım :) yalnız ben de ona baktım da az önce o kadar canımız çıkıyor ne kadar az kalori gidiyor ip atlayarak, hevesim kaçtı bir an
Harikasın diye alıntılamıştım30 Ocak Zıplama Yarışı
1.gulenyuzumsunsen=2000 zıplama
2. Madamhd = 1000 zıplama
3. Anka= 600
4.zambak86=1000
Kızlar kusura bakmayın bu akşam az oldu ama yeni girdik sayılır eve. Çocukları sinemaya götürdüm gezdik derken geç geldik eve. İş yerinde ve dışarıda zıplayamadım.
Yav yazmıyacaktım, bir daha yapmıyayım diye yazdım :))
Aynen. Bende öyleyim mutfak mayın tarlası gibiBizim evde de maalesef çok abur cubur var hep eşim alıştırdı bizi benim gözümün önüne neler geliyor bit bilseniz bu şartlar altında asıl kilo veriyorsak helal olsun bize
Dediğin gibi baya olmamış canımBugünkü sacma sapan karbon yüklü menüm
Saat 12 gibiydi sanirim
Cok az kuruyemis
Saat 13 ( evde degildim malesef)
Ceyregin ceyregi simit
2 alman ekmegi (kücük)
Zeytin peynir
Menemen humus
Roka mozeralla
17.30 da yürüyüse ciktim
19.
1 kase sekersiz kuru meyveli müsli
4 5 kücük hurmali top
22
2 portakal
Dogru dürüst yemek yemeyince doyamadim malesef
Spor 90 dk yürüyüs
Su sayamad bugün
Ben buraya gelin geldim 6 yıl olacak eşim burada doğmuş büyümüşHayırlısı olsun cnm siz kaç yıldır almanyadasiniz?
İnşallah öyledir herşey onlar için zatenGonul83 hakkinizda hayirlisi olsun canim,danimarka egitimde cok iyi cocuklar icin ixi olur bosver :)
Hayırlısı dua edin bizeHakkınızda hayırlısı olsun canım.İ
Eşim inşaat&makina yüksek mühendisi uzun süre iş aradı kendi alanında ama istediği gibi bulamadı verdikleri maaşlar da bize pek tatmin edici gelmediEşim ne iş yapıyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?