Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Etli ekmek karatayda bile serbest nasıl cıss patlamış mısıra da diyetisyen izin veriyordu 1 kase. Cısım yok benim

Bizim evde de maalesef çok abur cubur var hep eşim alıştırdı bizi benim gözümün önüne neler geliyor bit bilseniz bu şartlar altında asıl kilo veriyorsak helal olsun bize

Hayırlısı olsun cnm siz kaç yıldır almanyadasiniz?

Bana tatlı krizi vurunca bayatmış, kokuyormuş kar etmiyor, ucundan yiyelim de olmuyor illa paket bitecek
En iyisi eve girmemesi.

afiyet olsun kararında yemissin
antep fistihina duymuşsundur artık uzunca bir süre yemezsin

bence güzel menü
afiyet olsun

Bugünkü sacma sapan karbon yüklü menüm

Saat 12 gibiydi sanirim
Cok az kuruyemis

Saat 13 ( evde degildim malesef)
Ceyregin ceyregi simit
2 alman ekmegi (kücük)
Zeytin peynir
Menemen humus
Roka mozeralla

17.30 da yürüyüse ciktim

19.
1 kase sekersiz kuru meyveli müsli
4 5 kücük hurmali top

22
2 portakal
Dogru dürüst yemek yemeyince doyamadim malesef

Spor 90 dk yürüyüs
Su sayamad bugün

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İ

Eşim ne iş yapıyor canım?

60 antep fıstığı yazılmayacak gibi mi
Herkes topa tuttu beni bir daha kaçamak yaparsam yazmasam mı acaba :) aslında bunun için yazmıştım herkes tepki gösterirse bir daha yemem belki diye :)
Ben bu hafta ara ara beş on beş on yemiştim onları daha demedim inşallah artı çıkmam bu hafta

Ama burada destek için varsak ağzmıza giren herşeyi yazmamız lazım. Sonra artı veya sabit gelince neden öyle oldu diye bulabilelim değil mi?

Cardio zumba da var ya canım :) yalnız ben de ona baktım da az önce o kadar canımız çıkıyor ne kadar az kalori gidiyor ip atlayarak, hevesim kaçtı bir an
Hevesin kaçmasın canım çok faydası var. 250 de 30 kalori olur ama devam edersen aynı anda 500 atlarsan 60 olmaz bence daha fazla olur. Sayı çoğaldıkça çoğalır o

30 Ocak Zıplama Yarışı

1.gulenyuzumsunsen=2000 zıplama
2. Madamhd = 1000 zıplama
3. Anka= 600
4.zambak86=1000
Harikasın diye alıntılamıştım
60 fıstıktan sonra daha bi Harika yazasım geldi iyiki zıplamışsın canım yoksa erimezdi
Kızlar kusura bakmayın bu akşam az oldu ama yeni girdik sayılır eve. Çocukları sinemaya götürdüm gezdik derken geç geldik eve. İş yerinde ve dışarıda zıplayamadım.

üzülmeyin kaptanım yarın bugünün yerine de zıplarsınız
Yav yazmıyacaktım, bir daha yapmıyayım diye yazdım :))

Bizim evde de maalesef çok abur cubur var hep eşim alıştırdı bizi benim gözümün önüne neler geliyor bit bilseniz bu şartlar altında asıl kilo veriyorsak helal olsun bize
Aynen. Bende öyleyim mutfak mayın tarlası gibi
Dediğin gibi baya olmamış canım
Keşke 22 de bi tarçınlı süt içseydin onun yerine

Hayırlısı olsun cnm siz kaç yıldır almanyadasiniz?
Ben buraya gelin geldim 6 yıl olacak eşim burada doğmuş büyümüş
Biz tanıştığımızda türkiyedeydi gidip geliyordu yani sonra burada yüksek lisans yaptı iş kurdu ve kaldık buralarda

Eşim ne iş yapıyor canım?
Eşim inşaat&makina yüksek mühendisi uzun süre iş aradı kendi alanında ama istediği gibi bulamadı verdikleri maaşlar da bize pek tatmin edici gelmedi
Oda kendi firmasını kurdu işte İhalelere katılıyor daha çok inşaat üzerine işler diyelim ve başka firmalara da danışmanlık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…