- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Zıplama yarısı ne arkadaşlar geri kalmışım epey30 Ocak Zıplama Yarışı
1.gulenyuzumsunsen=2000 zıplama
2. Madamhd = 1000 zıplama
3. Anka= 600
4.zambak86=1000
amin canım teşekkürler
iş için ilk ülke değişikliğimiz canım Almancayla başım belada bir de danca çıkacak başıma en çok düşündüğüm bu şuanda çocuk okul oda çözmüştü Almancayı az çok oda zorlanacak şimdi her işte bir hayır var sonuçta işin ucumda güzel bir kazanç var
Bizim evde de maalesef çok abur cubur var hep eşim alıştırdı bizi benim gözümün önüne neler geliyor bit bilseniz bu şartlar altında asıl kilo veriyorsak helal olsun bize
Bana tatlı krizi vurunca bayatmış, kokuyormuş kar etmiyor, ucundan yiyelim de olmuyor illa paket bitecek
En iyisi eve girmemesi.
Aman amangunaydın kızlar, tartıdan önce son gunbugun kac yıllık arkadaslar iş cıkısı bulusuyoruz, masaya tatlı gelmez umarım, gelse de yemem zaten
GünaydınGünaydın bayanlar.
Çookk uykum var
Haftaya izin alacam nasipse sabahları rahat rahat uyurum
Bari tadına bak o kadar eziyet etme kendine :)gunaydın kızlar, tartıdan önce son gunbugun kac yıllık arkadaslar iş cıkısı bulusuyoruz, masaya tatlı gelmez umarım, gelse de yemem zaten
Günaydın
Neden izin alıyorsun
Bari tadına bak o kadar eziyet etme kendine :)
Lahana suyu cig lahana salatası olarak degerlendiricemaynen katılıyorum böyle daha heyecanlı ama gözünün önünde olması da tehlikeliymiş bence göremeyeceğin yere koy aklını çelmesin
evet yeni bir düzenleme yaptım kendimce 08:00 de başlayıp 20:00 de bitiriyorum bardağım 300 ml 2 saatte bir içersem 2.100 yapıyor
bu hafta epey bir şaşıracak :)
bende ayni kilolardayım sizinle lahanayı ne yapacaksın peki
Hoşgeldin takıma :)
içiyormuşum peki?
ya evet nasıl sürpriz oldu sevindim acayip motivasyonum arttı hiç beklemiyordum ayrıca öyle bir analizden de haberim yoktu ama artık o konuyu takip ediyorum ama gördüğüm kadarıyla takim olarak gerilerdeyiz bu takım daha çok dereceyi hak ediyor biraz daha gayret arkadaşlar buyün baktım ağaçlar yavaştan tomurcuklanmış bu ne demek oluyor biliyorsunuz :)
Fajita nasıl bir şey? Bir de o birazda olsa yenilen mısırlar fıstıklar diyete hiç uygun değil.Kızlar iyi geceler yeni geldik eve.
Çocuklarla sinemaya gittik, yemek yedik. Biraz dolaştık. Küçük kızım “r”leri söyleyemiyor, konuşma terapisti randevumuz vardı.
Menümü de yazayım.
10.30 1 tt ekmek, peynir, domates, yeşil çay
14.30 fajita, salata, 1/2 kepekli lavaş
17.00 biraz patlamış Mısır (kendime almadım kızlarınkinden yedim)
18.30 leblebi, 10-15 fıstık, 2 galeya, çay
Spor yapamadım, 4536 adım atmışım telefonun ölçtüğü.
Hayırlısı olsun canım hakkınızdaKızlar eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına Danimarka’ya gitme ihtimalimiz var Çarşamba çok önemli bir toplantısı var ihaleyi bizimkine verirseler gidiyorum bu ellerden taşınmayacakmışız da orada da bir ev tutulacakmış inşallah olur sonuçta iş bu beni macera dolu günler bekliyor olabilir bakalım Çarşamba belli olacak
Ben o nedenle evde çok fazla pasta börek yapmıyorum. Eve zararlı yiyeceklerden almıyorum. Kızlar isterlerse bile onların tüketeceği kadar alıyorum hemen bitiyor. Yoksa evde olunca insan dayanamıyor. Eskiden daha iradeliydim ama o 85 kilodan inerken uyaran etrafımda da olsa dönüp yüzümü bakmıyordum. Çünkü şişman olmak kötü bir şey. Hele ki benim gibi görünüşüne önem veren bir insan için bütün yiyeceklerden vazgeçebilirim. Düşünsene yıllarca 50 kilo dolaşıyorsun. Giydiğin her şey üzerine yakışıyor. Sonra evleniyorsun, üzerine çocuk sahibi oluyorsun. Yaş büyüyor farkında olmadan bir bakmışsın 85 kilosun. Hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı o tartıda gördüğüm 85 rakamı. Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu amma da yazdımBen bir diyetisyene gitmiştim. Kurallar yazmıştı bana madde madde.
Uyarana dayanamıyorsanız eve almayın ve yapmayın. Eğer karşılaştıysanız ortadan kaldırın hızla. Ya da kötü düşünün hakkında, çok bayatlamıştır, ne kötü kokuyor, bana gelene kadar kaç kişinin eli değmiştir gibi :)
Ama çocuklar olunca eve bir şekilde giriyor ve dayanılmıyor. Çok haklısın, bizde de durumlar aynı. Seninki fıstıkmış yine iyi, beni ne uyaranlar baştan çıkarıyor
Etli ekmek cısssssssssssss mısır da cısssssEtli ekmek karatayda bile serbest nasıl cıss patlamış mısıra da diyetisyen izin veriyordu 1 kase. Cısım yok benim
Zıpzıp yarışması
Pazartesi :
Zipzip- 500
Pembe26_ 500
ozlem0147 1800
pastel34 150
arselka 500
Yonahime 200
Simons Cat 500
Toplam =4150
Salı :
pastel34 200
ozlem0147 2200
Yonahime 400
Simons Cat 600
Zıpzıp 500
pembe26_ 600
Toplam =4500
Carsamba :
pastel34 300
Zıpzıp 3500
Yonahime 100
ozlem0147 5400
arselka 300
fattylamb94 1800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?