Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çocuklar yetişkinlerden çabuk adapte oluyor canım merak etme. Sen de yavaş yavaş olursun, ingilizce Almanca idare edersin ilk etapta.

Bizim evde de maalesef çok abur cubur var hep eşim alıştırdı bizi benim gözümün önüne neler geliyor bit bilseniz bu şartlar altında asıl kilo veriyorsak helal olsun bize

Evet maalesef bizde de. Eşim gidip 2-3 saat bisiklet sürüyor sonra alıp geliyor, olan evdekilere olsun. Şubat tatili diye çocuklara serbestlik tanıdım. Pazartesinden itibaren sıkı yönetim başlayacak tekrardan.

Bana tatlı krizi vurunca bayatmış, kokuyormuş kar etmiyor, ucundan yiyelim de olmuyor illa paket bitecek
En iyisi eve girmemesi.

Evet, hiç görmemek lazım. Benim de iradem çok zayıf maalesef.

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dün çok korkmuştum regl oldum çok şişim fazla çıkacağım tartı da diye ama sabah sadece +200 çıktım bu bile mutlu etti beni. Sanırım iyi kilo verdim bu hafta ki sadece bu kadar ekledi. Bugün dikkat ettim mi inşallah yarına - ye geçerim

Lahana suyu cig lahana salatası olarak degerlendiricem

Gunaydin bende gune ceviz suyu ile başladım oglene dogru kahvalti ama tatli krizim tuttu iki dilim kek yedim

Fajita nasıl bir şey? Bir de o birazda olsa yenilen mısırlar fıstıklar diyete hiç uygun değil.
Hayırlısı olsun canım hakkınızda
Ben o nedenle evde çok fazla pasta börek yapmıyorum. Eve zararlı yiyeceklerden almıyorum. Kızlar isterlerse bile onların tüketeceği kadar alıyorum hemen bitiyor. Yoksa evde olunca insan dayanamıyor. Eskiden daha iradeliydim ama o 85 kilodan inerken uyaran etrafımda da olsa dönüp yüzümü bakmıyordum. Çünkü şişman olmak kötü bir şey. Hele ki benim gibi görünüşüne önem veren bir insan için bütün yiyeceklerden vazgeçebilirim. Düşünsene yıllarca 50 kilo dolaşıyorsun. Giydiğin her şey üzerine yakışıyor. Sonra evleniyorsun, üzerine çocuk sahibi oluyorsun. Yaş büyüyor farkında olmadan bir bakmışsın 85 kilosun. Hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı o tartıda gördüğüm 85 rakamı. Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu amma da yazdım
Etli ekmek karatayda bile serbest nasıl cıss patlamış mısıra da diyetisyen izin veriyordu 1 kase. Cısım yok benim
Etli ekmek cısssssssssssss mısır da cısssss

LAydLiNe
oğlum pazar akşamı gidecek canım.
ama okulda işlerim öyle yoğun ki... hiçbir şeye vakit ayıramıyorum...
ben listeden çıkıp izne ayrılmayacaktım... çok kötü bir karar oldu. üstüne en az 2 kilo ekledim... listede olmak gerçekten işe yarıyormuş...
normale döneceğim, söz... ama biraz zaman alabilir

6 . Takımın zıp zıp sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…