Herkes zıpzıpa basladı ben bile bu kadar beklemiyordum6 . Takımın zıp zıp sonuçları
Esim aksam spor yapmama karsi canim yoksa yaparimYa git mutfakta banyoda falan zıpla 7+1 evde zıplayacak yer mi yok hadi hadi hadi
Etli ekmek cısssssssssssss mısır da cısssss
PekiEsim aksam spor yapmama karsi canim yoksa yaparim) gündüz ne yapiyorsan yap diyor ....
Bencede puanlama olsun diger sporlarda puanlandirilsin... cunku bende o kadar ziplamayam ama eliptik bisiklet ve yürüyüş bandi daha cok kullanirimHerkes zıpzıpa basladı ben bile bu kadar beklemiyordum
Haftaya puan üzerinden mi yapsak canım diğer spor yapanlarda katılabilir
Bizdeki puanlarka sizdeki spor puanları aynı mı acabaBencede puanlama olsun diger sporlarda puanlandirilsin... cunku bende o kadar ziplamayam ama eliptik bisiklet ve yürüyüş bandi daha cok kullanirim
1. Sayfamizda puanlama var canim... olmadi yaris icin puanlamayi tekrar olustururuz yarış suresince o puanlama sistemini kullanirizBizdeki puanlarka sizdeki spor puanları aynı mı acaba
Belki yarıs ile spor yapan artar bizde arttı herkes zıplıyor maşallah :))
Tamam canım ben bir ara karsılastırma yapayım yada dediğin gibi puan olusturabiliriz,herkes kabul eder mi yarısı canım1. Sayfamizda puanlama var canim... olmadi yaris icin puanlamayi tekrar olustururuz yarış suresince o puanlama sistemini kullaniriz
bu akşam herkese sorarız takıma canım , kimler ciddi anlamda katılmak istiyor ona göre bir liste oluştururuzTamam canım ben bir ara karsılastırma yapayım yada dediğin gibi puan olusturabiliriz,herkes kabul eder mi yarısı canım
Tamam canım o zaman önce zıpzıp yarısmasını bitirelim :)))bu akşam herkese sorarız takıma canım , kimler ciddi anlamda katılmak istiyor ona göre bir liste oluştururuz
olur canımTamam canım o zaman önce zıpzıp yarısmasını bitirelim :)))
Aksam yeniden konusuruz :)
senin de belirttiğim gibi menün dengesiz olmuş malesefBugünkü sacma sapan karbon yüklü menüm
Saat 12 gibiydi sanirim
Cok az kuruyemis
Saat 13 ( evde degildim malesef)
Ceyregin ceyregi simit
2 alman ekmegi (kücük)
Zeytin peynir
Menemen humus
Roka mozeralla
17.30 da yürüyüse ciktim
19.
1 kase sekersiz kuru meyveli müsli
4 5 kücük hurmali top
22
2 portakal
Dogru dürüst yemek yemeyince doyamadim malesef
Spor 90 dk yürüyüs
Su sayamad bugün
İnşallah öyledir herşey onlar için zaten
Eşim hamburga yakın olacağız falan dedi sana komşu gelirim belki :)
Niye eziyet ediyorsun ki kendine?Sabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyobide onu 3 gun icecegimi düşünerek
Ay onu yollar önce yapmıştım direk çöpe attım çok kötüydü çokSabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyobide onu 3 gun icecegimi düşünerek
Bende eziyet olmadan olmuyo midemi küsturmem lazim biraz ben bekarken aksamlari ac yatan biriydim sade sabah oglen yerdim cokta guzel zayiflardim 65 den 56 lara dusmustum 2 aydaNiye eziyet ediyorsun ki kendine?
Ben limon sikip ictim bakicam artik ne kdr dayanirsam salatasi cik guzel kirmizi lahana beyaz lahana soganli sumakli salata yapiyorum gidiyo ama pisince muthissss berbatAy onu yollar önce yapmıştım direk çöpe attım çok kötüydü çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?