Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkes zıpzıpa basladı ben bile bu kadar beklemiyordum
Haftaya puan üzerinden mi yapsak canım diğer spor yapanlarda katılabilir
Bencede puanlama olsun diger sporlarda puanlandirilsin... cunku bende o kadar ziplamayam ama eliptik bisiklet ve yürüyüş bandi daha cok kullanirim

Bencede puanlama olsun diger sporlarda puanlandirilsin... cunku bende o kadar ziplamayam ama eliptik bisiklet ve yürüyüş bandi daha cok kullanirim
Bizdeki puanlarka sizdeki spor puanları aynı mı acaba
Belki yarıs ile spor yapan artar bizde arttı herkes zıplıyor maşallah :))

Bizdeki puanlarka sizdeki spor puanları aynı mı acaba
Belki yarıs ile spor yapan artar bizde arttı herkes zıplıyor maşallah :))
1. Sayfamizda puanlama var canim... olmadi yaris icin puanlamayi tekrar olustururuz yarış suresince o puanlama sistemini kullaniriz

senin de belirttiğim gibi menün dengesiz olmuş malesef

Sabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyo bide onu 3 gun icecegimi düşünerek

Niye eziyet ediyorsun ki kendine?

Ay onu yollar önce yapmıştım direk çöpe attım çok kötüydü çok

Ay onu yollar önce yapmıştım direk çöpe attım çok kötüydü çok
Ben limon sikip ictim bakicam artik ne kdr dayanirsam salatasi cik guzel kirmizi lahana beyaz lahana soganli sumakli salata yapiyorum gidiyo ama pisince muthissss berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…