Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonul83 var ya resmen kendimi cahil hissediyorum yarışmaya girsem Danimarka’da hangi dil konuşuluyor deseler Almanca derim gözüm kapalı şıklarda danca varsa da dalga geçmek için koymuşlar derim

Ben limon sikip ictim bakicam artik ne kdr dayanirsam salatasi cik guzel kirmizi lahana beyaz lahana soganli sumakli salata yapiyorum gidiyo ama pisince muthissss berbat
Evet aynen hafif haşlayıp ekşili sumaklı salata bende yapıyorum tadına doyamıyorum öykrnsalata gibi tüketsen ne farkı var

Gonul83 var ya resmen kendimi cahil hissediyorum yarışmaya girsem Danimarka’da hangi dil konuşuluyor deseler Almanca derim gözüm kapalı şıklarda danca varsa da dalga geçmek için koymuşlar derim
Ya çok güldüm ya çok komik kızsın vallahi:)))) estağfurullah canım
Ben tercüme bürosunda staj yapmıştım biraz da oradan bileyler biliyorum ama lisedeyken :)) ya işte kader beni buralara getirdi yoksa bende nereden gelecektim buralara

Evet aynen hafif haşlayıp ekşili sumaklı salata bende yapıyorum tadına doyamıyorum öykrnsalata gibi tüketsen ne farkı var
Hep diyetlerde çorba vardi yapim dedim. simdi 3 gun bunu icicem sonra salataya geri dönücem

Aynen insanın ekmeği nerde belli olmuyor kader kısmet işte herşey.

Hirasel korse ve taytı kullandınız mı? Sonuç nedir? Verim alabildiniz mi?

ben onu 2 yıl önce yaptım insanı sadece yemeğe değil hayata da küstürüyor. üstelik verdiğin kilolar aynen geri iade canım o yüzden boşuna eziyet etme kendine.vücuttan yağ değil su gidiyor o şekilde..yaptigimda çok halsiz kalmıştım ve çok neşesizdim berbat bir şey bence

Ne gerek var böyle bir şey yapmana? Bunu yapacağına normal ve düzenli menüler oluştur canım lütfen kendine. Metabolizmanla oynama.

Benim eşim de makina mühendisi, keşke benim eşim de yurt dışına gitse tabi bizde beraber :) Değişik yerleri gezip görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum

Gunaydin bende gune ceviz suyu ile başladım oglene dogru kahvalti ama tatli krizim tuttu iki dilim kek yedim
Öğlene doğru kahvaltı ne canım Allah aşkına?
Zaman almasın hemen dön lütfen. Sadece gel akşamları menü yaz. Sohbete katılmana gerek yok. Çünkü böyle devam edersen o 2 kilo 5 kilo olacak. Bugün sana milat olsun. Akşama bekliyorum.
6 . Takımın zıp zıp sonuçları
Çok fena yaaaaa hiç uyumamışlar anlaşılan sürekli zıplamışlar
Herkes zıpzıpa basladı be
n bile bu kadar beklemiyordum
Haftaya puan üzerinden mi yapsak canım diğer spor yapanlarda katılabilir
Aynen canım harika oldu bu iş. Ama bence bu haftada zıplamaya devam edelim çünkü farklı bir aktivite oluyor. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Çünkü her şekilde biz karlı çıkıyoruz.
Etli ekmek lahmacun gibi mayasız hamurdan yapıldığı için zararı yok. O zaman lahmacun da cıss
Ne kadar yedin etli ekmeği?
LAydLiNe canim kilo bildirme saati var mi? Ben sabah sis kalkiyorum o yüzden 1 2 saat bekleyip tartilmak istiyorum
Var canım takımın ilk sayfasında yazıyor ama sen biraz geç verebilirsin sıkıntı olmaz.

Aynen canım harika oldu bu iş. Ama bence bu haftada zıplamaya devam edelim çünkü farklı bir aktivite oluyor. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Çünkü her şekilde biz karlı çıkıyoruz.
Tamam kaptanım bende zıplamayanları da içine katmak için demiştim tüm takım spor yapmıs olurdu,
Aksam zıpzıp yarısması sonuclansın konusalım yine bu konuyu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…