Evet aynen hafif haşlayıp ekşili sumaklı salata bende yapıyorum tadına doyamıyorum öykrnsalata gibi tüketsen ne farkı varBen limon sikip ictim bakicam artik ne kdr dayanirsam salatasi cik guzel kirmizi lahana beyaz lahana soganli sumakli salata yapiyorum gidiyo ama pisince muthissss berbat
Ya çok güldüm ya çok komik kızsın vallahi:)))) estağfurullah canımGonul83 var ya resmen kendimi cahil hissediyorum yarışmaya girsem Danimarka’da hangi dil konuşuluyor deseler Almanca derim gözüm kapalı şıklarda danca varsa da dalga geçmek için koymuşlar derim
Hep diyetlerde çorba vardi yapim dedim. simdi 3 gun bunu icicem sonra salataya geri dönücemEvet aynen hafif haşlayıp ekşili sumaklı salata bende yapıyorum tadına doyamıyorum öykrnsalata gibi tüketsen ne farkı var
Boşver bence içemiyorsaniçme zorlama ziyan olacak belki ama ben olsam salataya dönerdimHep diyetlerde çorba vardi yapim dedim. simdi 3 gun bunu icicem sonra salataya geri dönücem
Bilmiyorum canım bence hiç eziyete gerek yok. Yavaş yavaş gitsin ama sıkılmadan gitsinBende eziyet olmadan olmuyo midemi küsturmem lazim biraz ben bekarken aksamlari ac yatan biriydim sade sabah oglen yerdim cokta guzel zayiflardim 65 den 56 lara dusmustum 2 ayda
Aynen insanın ekmeği nerde belli olmuyor kader kısmet işte herşey.Ya çok güldüm ya çok komik kızsın vallahi:)))) estağfurullah canım
Ben tercüme bürosunda staj yapmıştım biraz da oradan bileyler biliyorum ama lisedeyken :)) ya işte kader beni buralara getirdi yoksa bende nereden gelecektim buralara
İp atlıyoruz canım, ipsiz de atlanabiliyor, kim daha çok zıplayacak diye 6.takım ile yarışıyoruzZıplama yarısı ne arkadaşlar geri kalmışım epey
Yenildik mi :)6 . Takımın zıp zıp sonuçları
Ettik gittiTamam canım ben bir ara karsılastırma yapayım yada dediğin gibi puan olusturabiliriz,herkes kabul eder mi yarısı canım
Bu arada şu an sadece diyet yapıyorum spor yapmıyorum. Korse ve termal tayt siparişi verdim perşembe günü gelecek taytla birlikte spora başlıcam nasip olursa.
İçtiğim bitki çayları var onlarla desteklemeye çalışıyorum.
ben onu 2 yıl önce yaptım insanı sadece yemeğe değil hayata da küstürüyor. üstelik verdiğin kilolar aynen geri iade canım o yüzden boşuna eziyet etme kendine.vücuttan yağ değil su gidiyor o şekilde..yaptigimda çok halsiz kalmıştım ve çok neşesizdim berbat bir şey benceSabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyobide onu 3 gun icecegimi düşünerek
Sabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyobide onu 3 gun icecegimi düşünerek
Benim eşim de makina mühendisi, keşke benim eşim de yurt dışına gitse tabi bizde beraber :) Değişik yerleri gezip görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorumEşim inşaat&makina yüksek mühendisi uzun süre iş aradı kendi alanında ama istediği gibi bulamadı verdikleri maaşlar da bize pek tatmin edici gelmedi
Oda kendi firmasını kurdu işte İhalelere katılıyor daha çok inşaat üzerine işler diyelim ve başka firmalara da danışmanlık yapıyor
Daha yarıs bitmedi bugün aksam son :))Yenildik mi :)
Tamam o zaman yarısa devam :))Ettik gitti
Öğlene doğru kahvaltı ne canım Allah aşkına?Gunaydin bende gune ceviz suyu ile başladım oglene dogru kahvalti ama tatli krizim tuttu iki dilim kek yedim
Zaman almasın hemen dön lütfen. Sadece gel akşamları menü yaz. Sohbete katılmana gerek yok. Çünkü böyle devam edersen o 2 kilo 5 kilo olacak. Bugün sana milat olsun. Akşama bekliyorum.LAydLiNe
oğlum pazar akşamı gidecek canım.
ama okulda işlerim öyle yoğun ki... hiçbir şeye vakit ayıramıyorum...
ben listeden çıkıp izne ayrılmayacaktım... çok kötü bir karar oldu. üstüne en az 2 kilo ekledim... listede olmak gerçekten işe yarıyormuş...
normale döneceğim, söz... ama biraz zaman alabilir
Çok fena yaaaaa hiç uyumamışlar anlaşılan sürekli zıplamışlar6 . Takımın zıp zıp sonuçları
Herkes zıpzıpa basladı be
Aynen canım harika oldu bu iş. Ama bence bu haftada zıplamaya devam edelim çünkü farklı bir aktivite oluyor. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Çünkü her şekilde biz karlı çıkıyoruz.n bile bu kadar beklemiyordum
Haftaya puan üzerinden mi yapsak canım diğer spor yapanlarda katılabilir
Ne kadar yedin etli ekmeği?Etli ekmek lahmacun gibi mayasız hamurdan yapıldığı için zararı yok. O zaman lahmacun da cıss
Var canım takımın ilk sayfasında yazıyor ama sen biraz geç verebilirsin sıkıntı olmaz.LAydLiNe canim kilo bildirme saati var mi? Ben sabah sis kalkiyorum o yüzden 1 2 saat bekleyip tartilmak istiyorum
Tamam kaptanım bende zıplamayanları da içine katmak için demiştim tüm takım spor yapmıs olurdu,Aynen canım harika oldu bu iş. Ama bence bu haftada zıplamaya devam edelim çünkü farklı bir aktivite oluyor. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Çünkü her şekilde biz karlı çıkıyoruz.
Ya bu 15 tatil de ben de öyle oldum şu okullar açılsada hayırlısı ile bir düzene girsek, önceleri sadece hafta sonları geç yiyorduk şimdi hergün öyle olduÖğlene doğru kahvaltı ne canım Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?