Hic eziyet etme canim kendine bende kabak corbasi yapmistim vicdan corbasida deniliyordu boggg olmustumSabah kahvalti lahana çorbası 3 gunluk olacak şekilde sabah aksam yemegim olacak aralarda çerez ve meyve olacak suan moringa cayi içiyorum takviye
Lahana corbamda 5 6 yaprak lahana
1 kereviz 10 yaprak ispanak
1 havuc 1 kızmızı sogam
1 sub kemiksuyu
1 ymk kasigi ev salcasi cok az tuz yedikten sonra midem dunyaya küstü sanirim bu corba yemekten sogutuyobide onu 3 gun icecegimi düşünerek
Benim esimde mimar butun inşaat ekibinin hatunlari buradaymisBenim eşim de makina mühendisi, keşke benim eşim de yurt dışına gitse tabi bizde beraber :) Değişik yerleri gezip görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum
Iyiki doğdun canım , dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeKızlar hazirlandim çıkıyoruz tartı yi alıyorum sonunda. Aut bide 80 cikiyormusum yarınbugün doğum günüm 29 oluyorum
Aynen benimki de inşaat mühendisiBenim esimde mimar butun inşaat ekibinin hatunlari buradaymis
Hahaha bu kadar tesadüf olurAynen benimki de inşaat mühendisi
Kızlar hazirlandim çıkıyoruz tartı yi alıyorum sonunda. Aut bide 80 cikiyormusum yarınbugün doğum günüm 29 oluyorum
Hahaha bu kadar tesadüf oluryoksa muhendis hanimlarinin kilo problemi mi varrrr
Kızlar hazirlandim çıkıyoruz tartı yi alıyorum sonunda. Aut bide 80 cikiyormusum yarınbugün doğum günüm 29 oluyorum
Bende baktim simdi bulamadimKızlar forum seçeneklerinde saat ayarlarınızda neresi yazıyor. Ben Moskovaya ayarlamıştım şimdi değiştireceğim ama eskisi neydi hatırlayamıyorum
çorbadan vazgeçtin sanırımTurk kahvesi sade 2 kare bitter suan 1 lt su oldu
çorbadan vazgeçtin sanırım
Tamam canım hallettimBende baktim simdi bulamadim
Bizim grupta var canımKızlar zıplayan var mı?
Ben zipladim 200 adet 15 dakikada yürüdüm. .amannnnn oyle zor zipladim ki goguslerim cok şiş regli oldum olacam nasil ağrıdı ziplarkennn ...sizlerin boyle olmuyor mu ?Kızlar zıplayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?