Bizim grupta var canım
Sizin gruptakileri biraz daha hareketlendirmek lazım canım
Benim de ilk atladıklarımda agrıyordu tutarak zıplıyordum sonradan alıstı canımBen zipladim 200 adet 15 dakikada yürüdüm. .amannnnn oyle zor zipladim ki goguslerim cok şiş regli oldum olacam nasil ağrıdı ziplarkennn ...sizlerin boyle olmuyor mu ?
Aynen canımSizin gruptakileri biraz daha hareketlendirmek lazım canım
Regli sonrası agri olmazda simdi pek fenaaa ama devam ziplamayaBenim de ilk atladıklarımda agrıyordu tutarak zıplıyordum sonradan alıstı canım
Bizimkiler emekli ruhluKızlarrrrr hadi yaa nerdesinizzzz kimse zıplamıyor muu
Anladım canım ben bugün zıplamıcam yarın devam edeceğim :)))Regli sonrası agri olmazda simdi pek fenaaa ama devam ziplamaya
Ohh beeAnladım canım ben bugün zıplamıcam yarın devam edeceğim :)))
Hiç halim yok bugün canım ama bizim grupta benim yerime zıplamıslarOhh bee
Hiç halim yok bugün canım ama bizim grupta benim yerime zıplamıslar
Yarısmada ben sizin takımda mı olsam ki bizim takımda zıplayan cokk denge kurmak lazım :))
Bilmem ben daha yarışmamYarısmada ben sizin takımda mı olsam ki bizim takımda zıplayan cokk denge kurmak lazım :))
Bence ziplama disinda diger sporlarıda puanlarsak dengeli olur... cunku ziplamayi herkes sevmeye bilir...Yarısmada ben sizin takımda mı olsam ki bizim takımda zıplayan cokk denge kurmak lazım :))
Ne bileyim ben yahu sizin takımın içinden çekirge çıkacağınıAma yarısmayı sen baslattın
Bende öyle dedimdeBence ziplama disinda diger sporlarıda puanlarsak dengeli olur... cunku ziplamayi herkes sevmeye bilir...
Benimki fikirdi sundum kabul ettiler renk gelir takıma dedim ama 6. takım abarttı zıplamayıBence ziplama disinda diger sporlarıda puanlarsak dengeli olur... cunku ziplamayi herkes sevmeye bilir...
Valla cekirgeyi sen uyandırdınNe bileyim ben yahu sizin takımın içinden çekirge çıkacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?