O çok adil gelmiyor bana. Bölgesel hareket diyoruz mesela çok kolay hareketleri yapıp puan alınıyor. Tek tek hareketleri puanlamak lazım.Bende öyle dedimdeLAydLiNe zıplama olsun dedi,
Her türlü spor olursa herkes daha cook spor yapar diye düşünüyorum
Ama güzel fikirdi canım en azından yeni yarısmalar yapabiliriz :)))Benimki fikirdi sundum kabul ettiler renk gelir takıma dedim ama 6. takım abarttı zıplamayı
Onlarada yaradi deseneBenimki fikirdi sundum kabul ettiler renk gelir takıma dedim ama 6. takım abarttı zıplamayı
O zaman belli sporlara puan verelim herkes leslie ,eliptik, yürüme yapabilir onun dısındakileri puanlama yapmayabilirizO çok adil gelmiyor bana. Bölgesel hareket diyoruz mesela çok kolay hareketleri yapıp puan alınıyor. Tek tek hareketleri puanlamak lazım.
Onlara da değil bi tek onlara yaradıOnlarada yaradi desene)
O olabilirO zaman belli sporlara puan verelim herkes leslie ,eliptik, yürüme yapabilir onun dısındakileri puanlama yapmayabiliriz
Katiliyorum sen tecrubelisin canim bi puanlama listesi yapsana vaktin oldugunda ben ilk sayfaya hazirlamistim ama cok kapsamli degildi..O çok adil gelmiyor bana. Bölgesel hareket diyoruz mesela çok kolay hareketleri yapıp puan alınıyor. Tek tek hareketleri puanlamak lazım.
Birinci olmamız imkansız 2 kişi bildirim yapamayacakOnlara da değil bi tek onlara yaradıbirinci olursanız kupayı ben alırım
Öff en sinir olduğum durum. Kaptanlık yaparken sinirden çatlardım böyle yaptıklarındaBirinci olmamız imkansız 2 kişi bildirim yapamayacak
Belki bir kişi daha var ugramıyor oda gelmez
Bakalım Laydline ile yaparız boş vakitteKatiliyorum sen tecrubelisin canim bi puanlama listesi yapsana vaktin oldugunda ben ilk sayfaya hazirlamistim ama cok kapsamli degildi..
Yani düşününce mantıklı birseyler buluruz ama yarısma sizin takımada bizim takımada iyi gelir canımO olabilir
Yaa sorma canım kac haftadır böyleyiz yaÖff en sinir olduğum durum. Kaptanlık yaparken sinirden çatlardım böyle yaptıklarında
Bahara söyleyip diskalifiye edeceksiniz canım. Yapacak bişey yokYaa sorma canım kac haftadır böyleyiz ya
Görüyorum sayfada ama yazmıyor hatta yazdım cevap bile vermiyor
Bende kaptan olsaydim cok catlardim... yardimciyken bile cok yiprattim kendimi kaptanken düşünemiyorum kendimiÖff en sinir olduğum durum. Kaptanlık yaparken sinirden çatlardım böyle yaptıklarında
Ciddi degillerse niye takima girmek istiyorlar anlamiyorum...Yaa sorma canım kac haftadır böyleyiz ya
Görüyorum sayfada ama yazmıyor hatta yazdım cevap bile vermiyor
Öyle yapacagız artık canım kaptanımız da yok diye galiba kimse cok takmıyor kanguruda cumartesi gelecek inşallah dün yazdıBahara söyleyip diskalifiye edeceksiniz canım. Yapacak bişey yok
Yani burda kaç kişinin emeği var saygısızlık resmen.Bende kaptan olsaydim cok catlardim... yardimciyken bile cok yiprattim kendimi kaptanken düşünemiyorum kendimi)
KesinlikleYani burda kaç kişinin emeği var saygısızlık resmen.
Sorma gercekten onu anlamıyorum listeye girene kadar sürekli yazıyorlar sonra kayboluyorlar 3-4 haftadır onun yüzünden takım cok etkileniyorCiddi degillerse niye takima girmek istiyorlar anlamiyorum...
Canim en buyuk etken kaptanin olmayisi bu cok etkiliyor bence...Öyle yapacagız artık canım kaptanımız da yok diye galiba kimse cok takmıyor kanguruda cumartesi gelecek inşallah dün yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?