Bende kaptan yardımcısıyım ama takan yok ki canım biziBende kaptan olsaydim cok catlardim... yardimciyken bile cok yiprattim kendimi kaptanken düşünemiyorum kendimi)
Olabilir canım bakalım cumartesi gelecek kvsi geldi mecbur gelemediCanim en buyuk etken kaptanin olmayisi bu cok etkiliyor bence...
Ben biraktim canim baktim ki kendimi yipratiyorum ayyy ne gereği var dedim... sorumluluk verildiyse layıkıyla yapmaya calisiyorum buda beni yıpratıyor hic geregi yok dedim ...Bende kaptan yardımcısıyım ama takan yok ki canım bizi
Düşünen yok ki canım herkes bir heves giriyor listeye sonra yok gecen cuma 3 kişi bildirim yapmadı listede biride gelmis ben tok tartıldım diyorYani burda kaç kişinin emeği var saygısızlık resmen.
Acaba takimlara iki kaptan mi olsaBende kaptan yardımcısıyım ama takan yok ki canım bizi
Bende elimden geleni yapıyorum ama yıpratmıyorum canım zaten bosum burdayım sürekliBen biraktim canim baktim ki kendimi yipratiyorum ayyy ne gereği var dedim... sorumluluk verildiyse layıkıyla yapmaya calisiyorum buda beni yıpratıyor hic geregi yok dedim ...
Olabilir aslında güzel fikirAcaba takimlara iki kaptan mi olsa
Benim ayarim yok vaktimi cok harciyordum burada takim hareketlensin vs diye.... gidip baska diyet sayfalarindan milleti çağiriyordum takip vsBende elimden geleni yapıyorum ama yıpratmıyorum canım zaten bosum burdayım sürekli
Görüyordum canım cook emek verdin sen takıma gercekten ama suan cook iyisiniz sayende kac haftadır derece yapıyorsunuz masallahBenim ayarim yok vaktimi cok harciyordum burada takim hareketlensin vs diye.... gidip baska diyet sayfalarindan milleti çağiriyordum takip vs)
Herkes adım atamayabilir ben evdeyim sürekli canım ama puan belirlersek onuda katabiliriz puanlamayaAdım yarışması yapalım bence
Sağol canımGörüyordum canım cook emek verdin sen takıma gercekten ama suan cook iyisiniz sayende kac haftadır derece yapıyorsunuz masallah
Vallahi kendine takım arkadaşları arıyor açıkçası :) kendi kuzenlerini getirtmeyi düşünüyor falan filanBenim eşim de makina mühendisi, keşke benim eşim de yurt dışına gitse tabi bizde beraber :) Değişik yerleri gezip görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum
Bence herkes adim atiyor gun icerisinde ama bu pek ise yaramiyor kilo vermeyi pek saglamiyor.. bizlerin ciddi sporlar yapmasi gerek diye düşünüyorum. ..kimisi is yerinde cok koşturur adımı fazla olur bu onun cok spor yaptığını yansitmaz...bu benim fikrim kizlar ne düşünür bilemem..Adım yarışması yapalım bence
Ben de çok yıprattım kendimi ama kimseye de yaranamadım.Benim ayarim yok vaktimi cok harciyordum burada takim hareketlensin vs diye.... gidip baska diyet sayfalarindan milleti çağiriyordum takip vs)
Boyle guzelmis demiii ohh yipratmadan sohbete devamBen de çok yıprattım kendimi ama kimseye de yaranamadım.
Canim baktim 11.30 bizim.burda 9.30 diyo tam benim kalkma saatimÖğlene doğru kahvaltı ne canım Allah aşkına?
Zaman almasın hemen dön lütfen. Sadece gel akşamları menü yaz. Sohbete katılmana gerek yok. Çünkü böyle devam edersen o 2 kilo 5 kilo olacak. Bugün sana milat olsun. Akşama bekliyorum.
Çok fena yaaaaa hiç uyumamışlar anlaşılan sürekli zıplamışlar
Aynen canım harika oldu bu iş. Ama bence bu haftada zıplamaya devam edelim çünkü farklı bir aktivite oluyor. Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Çünkü her şekilde biz karlı çıkıyoruz.
Ne kadar yedin etli ekmeği?
Var canım takımın ilk sayfasında yazıyor ama sen biraz geç verebilirsin sıkıntı olmaz.
Şeytan dürtmüyor değilBoyle guzelmis demiii ohh yipratmadan sohbete devam)
Benim esimde mimar butun inşaat ekibinin hatunlari buradaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?