Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende kaptan yardımcısıyım ama takan yok ki canım bizi
Ben biraktim canim baktim ki kendimi yipratiyorum ayyy ne gereği var dedim... sorumluluk verildiyse layıkıyla yapmaya calisiyorum buda beni yıpratıyor hic geregi yok dedim ...

Ben biraktim canim baktim ki kendimi yipratiyorum ayyy ne gereği var dedim... sorumluluk verildiyse layıkıyla yapmaya calisiyorum buda beni yıpratıyor hic geregi yok dedim ...
Bende elimden geleni yapıyorum ama yıpratmıyorum canım zaten bosum burdayım sürekli

Bende elimden geleni yapıyorum ama yıpratmıyorum canım zaten bosum burdayım sürekli
Benim ayarim yok vaktimi cok harciyordum burada takim hareketlensin vs diye.... gidip baska diyet sayfalarindan milleti çağiriyordum takip vs )

Benim ayarim yok vaktimi cok harciyordum burada takim hareketlensin vs diye.... gidip baska diyet sayfalarindan milleti çağiriyordum takip vs )
Görüyordum canım cook emek verdin sen takıma gercekten ama suan cook iyisiniz sayende kac haftadır derece yapıyorsunuz masallah

Benim eşim de makina mühendisi, keşke benim eşim de yurt dışına gitse tabi bizde beraber :) Değişik yerleri gezip görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum
Vallahi kendine takım arkadaşları arıyor açıkçası :) kendi kuzenlerini getirtmeyi düşünüyor falan filan
Ben hiç sevmiyorum diyebilirim gezmek için iyi olabilir ama yaşamak için Türkiye derim ama işte paranın gözü çıksın burada imkanlar iyi

Adım yarışması yapalım bence
Bence herkes adim atiyor gun icerisinde ama bu pek ise yaramiyor kilo vermeyi pek saglamiyor.. bizlerin ciddi sporlar yapmasi gerek diye düşünüyorum. ..kimisi is yerinde cok koşturur adımı fazla olur bu onun cok spor yaptığını yansitmaz...bu benim fikrim kizlar ne düşünür bilemem..

Canim baktim 11.30 bizim.burda 9.30 diyo tam benim kalkma saatim ben 12 30 gibi bildireyim ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…