Heruflarımız iyi bakıyor sanırımHahaha bu kadar tesadüf oluryoksa muhendis hanimlarinin kilo problemi mi varrrr
Kız o emoji ne? Totosunu mu açıyor oKızlarrrrr hadi yaa nerdesinizzzz kimse zıplamıyor muu
Ohh ne guzel bende gezmeyi pek severimSlm kizlar,bugün yine evde degildim az önce geldim evebenim.disari isim cok oluyor olmasada gezmeyi seviyorum
Cardio, zumba bunlarda olsunO zaman belli sporlara puan verelim herkes leslie ,eliptik, yürüme yapabilir onun dısındakileri puanlama yapmayabiliriz
Yarısmaya karar verilsin ekleyebiliriz canımCardio, zumba bunlarda olsun
Bu takım arkadaşlarının için de makina mühendisi de var mı :)Vallahi kendine takım arkadaşları arıyor açıkçası :) kendi kuzenlerini getirtmeyi düşünüyor falan filan
Ben hiç sevmiyorum diyebilirim gezmek için iyi olabilir ama yaşamak için Türkiye derim ama işte paranın gözü çıksın burada imkanlar iyi
Kızlarrrrr hadi yaa nerdesinizzzz kimse zıplamıyor muu
Evde koşuşturuyorum canım girmeye fırsat olmadı
Zorlama canım dinlenme günün olsun çok ağrın varsa
Yemek yapıyorum. Regl de oldum ya belim fena ayakta durmakta da zorlanıyorum off bu akşam nasıl yürüyeceğim
Ben bütün gün boş oturdum bu günEvde koşuşturuyorum canım girmeye fırsat olmadı
Sizler napıyorsunuz
Zorlama canım dinlenme günün olsun çok ağrın varsa
Ben bütün gün boş oturdum bu gün
Kolay gelsin canim biraz zorlanacan...Kardeşim iki haftadır bendeydi çocuğa bakıyordu yarın gidecekyarın yürüyemem o yüzden bugün yürüsem iyi olacak. Bundan sonra çekirdek aile kalacaz yardım eden yok artık
Biizde bulundugumuz bölgeden tasinicaz yakinda ve ben gittigim yerde yanliz kalmaktan cok korkuyorumOhh ne guzel bende gezmeyi pek severim) ama tam cevre ediniyorsun sonra hoopp baska yere tayin sil bastan cevre edinmek cok zor.
Bende öyle dedimdeLAydLiNe zıplama olsun dedi,
Her türlü spor olursa herkes daha cook spor yapar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?