Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence aynı olmaz ama çoğunluk öyle olsun derse öyle yapalım. Sizin takımda adım sayıyor musunuz? Bence adımda sayabiliriz.
Sayanda var kaptanım saymayanda, mesela ben hiç adım saymıyorum :)
Bizim takım için sıkıntı yok kaptanım biz zıplarız :))))
Ama sizin takım diğer sporlarla daha iyi olacak gibi görünüyor,
Tek sıkıntı puanlama nasıl yapılacak

Tamam ziplamada olsun onada puan verelim ama diger sporlarda olsun LAydLiNe canim tek zıplama olmasinnnnn

Tek dalda yarışalım canım. Puanlamayla uğraşmayalım. Her hafta kendimize bir spor türü seçelim. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Ama karışık olmasın. Yapacak kişi yine istediği sporu yapsın.

Canım bütün sporları eklerse hepimiz hesaplamada zorlanırız. Dediğim gibi tek dal yapalım. Bu hafta zıpladık. Haftaya adım sayalım. Herkesin akıllı telefonu var nasılsa.. Koysun cebine yürüsün oradan oraya. Maksat hareket etmek. Daha sonraki hafta başka bir dal seçelim onu yapalım. Mesela mekik çekebiliriz. Bunun gibi her hafta farklı birini deneriz.

Dediğin gibi hesaplama sıkıntısı var sporlar birbirine girecek kaptanım,
O zaman sporu belirleyelim ona göre onu yapalım tek ceşit spor olsun

Bugünkü menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta, yarım tereyağında yumurta, 5 zeytin, peynir, cherry domates

Akşam 17:30
Bir tabak yeşil fasulye, bir kase yoğurt

OOOOOOoooooooooooooooooo ceviz yok süper. Harika bir menü olmuş.

Kızlar hazirlandim çıkıyoruz tartı yi alıyorum sonunda. Aut bide 80 cikiyormusum yarınbugün doğum günüm 29 oluyorum
Musmutlu yılların olsun Asyacımmmmmmmmmm
Aksam menu 2 3 ymk kasigi salata lahana corba yarim kase . 2 ymk kasigi mantarlı domatesli makarna 4 ymk kasigi yoğurtlu ispanak ve dislerimi fircaliyorum ki istahim olmasin aksami bitiriyorum
Tatlım menüleri akşam hep birlikte yazıyoruz. Yazan arkadaşların menülerini incele lütfen ve öyle yapmaya çalış. Ayrıca makarna yemiyoruz yasak.

menü yazayım
sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık

Ara rezene çayı ve 5-6 fındık

öğlen yoğurt ve 1 dilim labneli tb ekmeği

Ara yarim elma ve 1 mandalina

Akşam
1 dilim tb ekmeği
yoğurtlu karnabar kavurması
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tb ekmeği

yazınca fark ettim ki ne çok şey yemişim

Musmutlu yılların olsun Asyacımmmmmmmmmm
Tatlım menüleri akşam hep birlikte yazıyoruz. Yazan arkadaşların menülerini incele lütfen ve öyle yapmaya çalış. Ayrıca makarna yemiyoruz yasak.
Kac gibi yazıyoruz. Tarti günlerindeki saat kac gibi yazıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…