Benimki fikirdi sundum kabul ettiler renk gelir takıma dedim ama 6. takım abarttı zıplamayı
Sayanda var kaptanım saymayanda, mesela ben hiç adım saymıyorum :)Bence aynı olmaz ama çoğunluk öyle olsun derse öyle yapalım. Sizin takımda adım sayıyor musunuz? Bence adımda sayabiliriz.
Tamam ziplamada olsun onada puan verelim ama diger sporlarda olsunLAydLiNe canim tek zıplama olmasinnnnn
Sayanda var kaptanım saymayanda, mesela ben hiç adım saymıyorum :)
Bizim takım için sıkıntı yok kaptanım biz zıplarız :))))
Ama sizin takım diğer sporlarla daha iyi olacak gibi görünüyor,
Tek sıkıntı puanlama nasıl yapılacak
Onlar da sessiz sakin kendi halinde duruyordu ya benim dürtmemi beklemişlerBiz en iyisi başka takımla yarışalım az zıplayanlarla
Gidiyorum ben o zamanBiz en iyisi başka takımla yarışalım az zıplayanlarla
Dediğin gibi hesaplama sıkıntısı var sporlar birbirine girecek kaptanım,Canım bütün sporları eklerse hepimiz hesaplamada zorlanırız. Dediğim gibi tek dal yapalım. Bu hafta zıpladık. Haftaya adım sayalım. Herkesin akıllı telefonu var nasılsa.. Koysun cebine yürüsün oradan oraya. Maksat hareket etmek. Daha sonraki hafta başka bir dal seçelim onu yapalım. Mesela mekik çekebiliriz. Bunun gibi her hafta farklı birini deneriz.
Sen geldin valla Zıplamayan kişiler bile zıpladı :)))Onlar da sessiz sakin kendi halinde duruyordu ya benim dürtmemi beklemişler
Takım ruhu bunu gerektirirSen geldin valla Zıplamayan kişiler bile zıpladı :)))
Bugünkü menüm
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta, yarım tereyağında yumurta, 5 zeytin, peynir, cherry domates
Akşam 17:30
Bir tabak yeşil fasulye, bir kase yoğurt
Kesinlikle öyle canımTakım ruhu bunu gerektirir
Gidiyorum ben o zaman
Biliyorum kaptanımOoooyyyyyyy kıyamam yaaaaaaaaaaaa şaka şaka
Musmutlu yılların olsun AsyacımmmmmmmmmmKızlar hazirlandim çıkıyoruz tartı yi alıyorum sonunda. Aut bide 80 cikiyormusum yarınbugün doğum günüm 29 oluyorum
Tatlım menüleri akşam hep birlikte yazıyoruz. Yazan arkadaşların menülerini incele lütfen ve öyle yapmaya çalış. Ayrıca makarna yemiyoruz yasak.Aksam menu 2 3 ymk kasigi salata lahana corba yarim kase . 2 ymk kasigi mantarlı domatesli makarna 4 ymk kasigi yoğurtlu ispanak ve dislerimi fircaliyorum ki istahim olmasin aksami bitiriyorum
Kac gibi yazıyoruz. Tarti günlerindeki saat kac gibi yazıyoruzMusmutlu yılların olsun Asyacımmmmmmmmmm
Tatlım menüleri akşam hep birlikte yazıyoruz. Yazan arkadaşların menülerini incele lütfen ve öyle yapmaya çalış. Ayrıca makarna yemiyoruz yasak.
Güncel çok teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun canım
Çoook teşekkür ederim canimmmIyiki doğdun canım , dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee
Takım ruhu bunu gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?