Telefon aldı tartı da eşantiyon olduDoğum günün kutlu olsun canım. Tartı doğum günü hediyen mi olacak
Şu an Sonuç bu ama belki 1000 tane daha yaparım yaparsam güncellerim inşallah31 Ocak Zıplama Yarışı
1.gulenyuzumsunsen=4000 zıplama
Mutlu yıllar canımTelefon aldı tartı da eşantiyon oldutaksitle de olsa iyi masrafa girdi
Canım çook teşekkür ederim hepinizi çook seviyorumMusmutlu yılların olsun Asyacımmmmmmmmmm
Tatlım menüleri akşam hep birlikte yazıyoruz. Yazan arkadaşların menülerini incele lütfen ve öyle yapmaya çalış. Ayrıca makarna yemiyoruz yasak.
Teşekkür ederim canimmmMutlu yıllar canım
Mutlu yıllar. Seninle diger bu zayiflama gurubundaydik sanirim 6 7 ay önceÇoook teşekkür ederim canimmm
Teşekkür ederim canimmm. Evet hatırlıyorum canım. Yeni mi katildin burayaMutlu yıllar. Seninle diger bu zayiflama gurubundaydik sanirim 6 7 ay önce
3-4 kişi daha 4000 atlarsa belki kazanabiliriz şu an baya yenildik31 Ocak Zıplama Yarışı
Asya sen hiç zıplamadın gir zıpla hadi 3000-4000 falanTeşekkür ederim canimmm. Evet hatırlıyorum canım. Yeni mi katildin buraya
31 Ocak Zıplama Yarışı
Aynen canım ama hiç tık yok valla 13.takım uyuyor3-4 kişi daha 4000 atlarsa belki kazanabiliriz şu an baya yenildik
Evt evdeyim 4 aydir kilo aldim isten ciktim bebis hala yok tedavi görüyorum iki kere asilama oldum yarin yine gitcem bakalimTeşekkür ederim canimmm. Evet hatırlıyorum canım. Yeni mi katildin buraya
Yok vallaAsya sen hiç zıplamadın gir zıpla hadi 3000-4000 falan
Inşallah olur Allah ın izniyle. Bende 60 gördükten sonra 2. Icin tedavi ye başlamayı düşünüyorumEvt evdeyim 4 aydir kilo aldim isten ciktim bebis hala yok tedavi görüyorum iki kere asilama oldum yarin yine gitcem bakalim
Gece bitiyor yarışma canım.Yok vallaziplamadim hiç. Yarın 'dan itibaren inşallah halim gökçek gezdim bugun
Tamam oyle olsun ama bi hafta eliptik bisiklet sectik diyelim herkeste var mi ?Tek dalda yarışalım canım. Puanlamayla uğraşmayalım. Her hafta kendimize bir spor türü seçelim. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Ama karışık olmasın. Yapacak kişi yine istediği sporu yapsın.
Şu an Sonuç bu ama belki 1000 tane daha yaparım yaparsam güncellerim inşallah
Sağlık olsun sonuçta herkes napıyorsa kendine yapıyor. İnşallah emeklerinin karşılığını sabah tartıda alacaksınAynen canım ama hiç tık yok valla 13.takım uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?