Bu dediğin çook dogru canım herkeste eliptik,kosu bandı, yokTamam oyle olsun ama bi hafta eliptik bisiklet sectik diyelim herkeste var mi ?
Niye puanlama zor olsun ki dakika carpimi herkes yaptigi sporu belirtecek...
7200 zıplamış orda biriTamam yarışıyoruz ama bu kadar kendine yüklenme lütfen. 4000 bile çok fazla.
Yani en mantiklisi bu olur bide boyle tek dal yaparsak diyelim ki ben ziplamayi sevmiyorum yapmayacam boylece beni ne motive edecek spor acisindan..Bu dediğin çook dogru canım herkeste eliptik,kosu bandı, yok
Ortak spor puanı belirlesek daha güzel olabilir
7200 zıplamış orda biri
Yani amac spor yönünden motive etmek zaten canım bizim takım da işe yaradı yarıs belki böylece sizin takımda spor yapmayanlar da yapmıs olabilirYani en mantiklisi bu olur bide boyle tek dal yaparsak diyelim ki ben ziplamayi sevmiyorum yapmayacam boylece beni ne motive edecek spor acisindan..
Bu hafta aramıza yeni katıldı arkadas kaptanım belki ondan biraz hırs yapmıs olabilirTamam da doğru bir şey değil ki. Tamam yarışıyoruz ama fazla hırs olmuş bu. Yarışmaktaki amacımız bir şekilde hareket edebilmek. Fazla hırslı insanları hiç onaylamıyorum.
Ben hergun ziplayamam ama eliptik ve yürüyüş bandi yaparim lesli yaparim vs....Yani amac spor yönünden motive etmek zaten canım bizim takım da işe yaradı yarıs belki böylece sizin takımda spor yapmayanlar da yapmıs olabilir
Kendi istediğin bir sporu yaparsın Ada. Ama gerçekten motive olmak istiyorsan da zıplarsın. Sonuçta yarışıyoruz ve takım için yapıyoruz yaptığımız sporu. Ama kimse kimseyi zorlamıyor bu konuda. Eliptik için de herkesin yapabileceği sporları seçmeye çalışırız. Ola ki eliptiği olmayan var o da o hafta istediği bir sporu yapar ama yarışmaya dahil edilmez. Sonuçta kendimiz için yapıyoruz hepsini.Yani en mantiklisi bu olur bide boyle tek dal yaparsak diyelim ki ben ziplamayi sevmiyorum yapmayacam boylece beni ne motive edecek spor acisindan..
Bizim eski takımda da gülenyüzümsün 2000-3000 atlardı. Yarış yapmadığımız zamanlar da atlardı. Bünyesi alışık zararı olsa o zaman olurdu. Kilosu fazlaydı o zaman çünkü. Diğer takımdakileri tanımıyorum bişey diyemem onlara.Tamam da doğru bir şey değil ki. Tamam yarışıyoruz ama fazla hırs olmuş bu. Yarışmaktaki amacımız bir şekilde hareket edebilmek. Fazla hırslı insanları hiç onaylamıyorum.
Bu hafta aramıza yeni katıldı arkadas kaptanım belki ondan biraz hırs yapmıs olabilir
Haklisin kaptanim kendimiz icin yapiyoruz orasi oylede... hani bu takimlarin amaci motive etmek gaza getirmek ya o acidan herkes gaza gelir diye düşünmustum...ben cook samimi bisey soracam niye puanlama zor onu anlamadim aslında zorda bi bana mi kolay geliyor ...yanlis anlasilmasin benim mi goremedigim bisey var...Kendi istediğin bir sporu yaparsın Ada. Ama gerçekten motive olmak istiyorsan da zıplarsın. Sonuçta yarışıyoruz ve takım için yapıyoruz yaptığımız sporu. Ama kimse kimseyi zorlamıyor bu konuda. Eliptik için de herkesin yapabileceği sporları seçmeye çalışırız. Ola ki eliptiği olmayan var o da o hafta istediği bir sporu yapar ama yarışmaya dahil edilmez. Sonuçta kendimiz için yapıyoruz hepsini.
Haklısın o konuda kaptanım sürekli yapılmaz tabiki ben bile yapmıyorum hergün spor bugün yapmadım mesela zamanla öğrenir bence kendiside zaten cook agrım var diyordu bugünNe güzel canım ama biliyorsun her şeyin fazlası zarar. Bu hangi konuda olursa olsun. Bazı spor videolarını izliyorum instagramda. Tamam sürekli spor yapıyorlar ama vücutları o kadar çirkin görünüyor ki farkında bile değiller. Sonrasına da biraz bişeyler bırakmamız lazım. Biliyorsun ki sürekli aynı tempoda spor yapılamaz hayatımız boyunca.
Bizim eski takımda da gülenyüzümsün 2000-3000 atlardı. Yarış yapmadığımız zamanlar da atlardı. Bünyesi alışık zararı olsa o zaman olurdu. Kilosu fazlaydı o zaman çünkü. Diğer takımdakileri tanımıyorum bişey diyemem onlara.
Haklisin kaptanim kendimiz icin yapiyoruz orasi oylede... hani bu takimlarin amaci motive etmek gaza getirmek ya o acidan herkes gaza gelir diye düşünmustum...ben cook samimi bisey soracam niye puanlama zor onu anlamadim aslında zorda bi bana mi kolay geliyor ...yanlis anlasilmasin benim mi goremedigim bisey var...)
Canım şimdi ipte liste yaptık ya herkes alıntılayıp adını ekledi sayısını yazdı. Puanda da aynısı olacak. Herkes yaptığı sporu yazıp puanını hesaplayıp adını listeye ekleyecek. Bir kişi en son eklenen listeyi alıp hesap tutacak. Ben yaparım onu. Excelde eklerim tablo yapar bildiririm. Eğer çoğunluk puan olsun diyorsa sorun olmaz hesaplamaCanım ben çalışıyorum. Sabah saat 07:00 de uyanıp işe gidiyorum. Öğleye kadar 5 dk boş vaktim olmuyor. Takıma girip günaydın yazana kadar saat 10:00 oluyor. Öğle yemeğinden sonra gelip geçmişi okuyorum. O tam bitmeden öğleden sonra mesaisi başlıyor. Mesai bitiyor eve geliyorum iki tane çocuk var. Onlara yemek yap, hazırla, yedir derken çok kısıtlı zamanım kalıyor. O nedenle ben puan hesaplayamam. Ama birisi çıkarda ben hesaplarım derse yapalım benim için hiç sakıncası yok. Bak mesela şimdi Gülce' nin sömestr için ödevi var, Birlikte kurabiye yapacağız beni bekliyor. Yapamayacağım bir şeye de yaparım diyemem. Tamam dersem kime söyleyeceğim puanlamayı sen yap diye? Malum öyle bir zihniyet oluştu ki takımda her şey kaptandan bekleniyor. Anlamamız gereken bir şey var sadece. Biz bir takımız, biz bir aileyiz. Burada birbirimiz için varız. Kendimizi germeye üzmeye gerek yok. Bunu herkes için söylüyorum. Ben burada olmak istiyorum ki buradayım. Biliyorsun ki kimse kimseye bir ödül vermiyor burada. Kimsenin kimseden bir çıkarı yok. Daha öncede defalarca söyledim bunu. Hepimiz bir şeylerden fedakarlık yapıyoruz. Bunu da sürekli söylemeye gerek yok. Mesela sen şuan eşinle, kızınla oturup sohbet etmek yerine burada bizimle konuşuyorsun. Bu bir fedakarlıktır. Kimse 24 saat bu bilgisayarın başında oturamaz. Kimseden de oturmasını bekleyemeyiz. Ama oturan olursa da herkesten aynı şeyi beklememeli. Bir saat takımdan ayrı kalıyorum. Dünya bir mesaj birikiyor mesela ama hala takımda sanki hiç konuşulmuyormuş gibi mesajlar görüyorum. Bu sözlerimin büyük çoğunluğu bunun için. Senin mesajının altına yazmam sana söylüyorum anlamına gelmiyor yanlış anlama sakın. Sözüm herkese. Sırf yeri geldi diye yazdım. Umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi.
Yazdıklarımı yeniden okumadım. Hatam varsa affola.
Akşam nerde kaptan? Acıkıp saldırma perşembe perşembeKızlar ben kurabiye yapmaya gidiyorum. Tadına bakmayacağım söz
Bu arada menümü yazayım
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Öğle (12:15)
1 kase kesme çorba
1 tane avuç içi büyüklüğünde snitzel
1 sk salata
Akşam(17:00)
4 tane ceviz
3 tane gün kurusu
2,5 lt su
7500 adım
Zıplayamadım ama kurabiye işi biterse zıplamaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?