Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz zaman geçsin düzenini oturt. Sonra bırakırsın diyetisyeni. Mesela ben şuan diyetisyene ihtiyaç duymuyorum. Bir süre sonra bence sende duymayacaksın. Ama para verdiğin için sanki kendini mecbur gibi hissedebilirsin belki onun faydası vardır.

İyi de ben zaten 4 çocukla yemek yapamadığım günler yiyorum etli ekmekle uğraşana kadar yemek yaparım

Bak sana ne anlatıcam. 2009 da Adana' dan Konya' ya atandım. Adana' da bir yiyorum bir yiyorum anlatamam. Kebaplar, çiğ köfteler, tatlılar, baklavalar. Ama kilo almıyorum. 69 kiloydum o zamanlar. Konya' ya tayin olduktan 3 ay sonra tartıda 80 kiloyu gördüm

Bunun sebebi neydi biliyor musun? E T L İ E K M E K

Hemen diyetisyene gittim korkumdan. Acaba dedim bir hastalık mı var. Ailemde herkes şeker hastası. Bende demi var diye düşündüm. Çünkü çok ani geldi bana kilo alışım.

Diyetisyenle birlikte 1 ayda 4 kilo verdim. Çok mutlu oldum. Kontrole gittim. Dümdüz hiç gazlamadan beni iyi gayet güzel gitmiş. Zaten haftada 1 kilo vermeni hedefliyoruz. Listene aynen devam et dedi.. Önümüz ramazandı listemi değiştirmeyecek misiniz dedim? İki hafta sonra gel değiştirelim dedi. Bir hafta daha diyetisyenin menüsüne uydum. Sonra amannnnnnnn yaaaa dedim bıraktım. Bir daha gitmedim. Sonra ne mi oldu verdiğim 4 kiloyu da geri aldım. Sonra ayağım kırıldı, bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartı bana 85,5 i gösterdi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Bu arada 69 kiloda 38 beden giyiyordum. Boyum 170. Birden kendimi 42 bedenlerin içinde bulduğumda şoka girdim. Son bir kez kendime biraz bol bir pantolon aldım. 44 bedendi. Veeeeeeeee o kiloların hepsini hatta daha fazlasını 13. takımla verdim. Hem de sadece 6 ayda. Yani etli ekmek cısssssssssssssssssssssssssssss

Kızlar bir sürü alıntı yaptım. Yaklaşık 1 saattir geçmiş okuyorum. Alıntıları sonra cevaplayacağım inşallah. Zipzip- puanlamayı yazmış sağ olsun. Ben akşam gelemediğim için yazamadım. Listeye aynen uyuyoruz. Ev işi konusunda ve adım konusunda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Ev işi de spordur, adım da spordur. Ama ev işi yaparken bir zahmet telefonu kenara bırakın adım saymasın. Yürüyüşe çıktığınızda da ister adım hesabı yapın ister yürüyüş hesabı yapın. Yürüyüş hesabı yapacaksanız telefonu ya yanınıza almayın ya da durdurun adım saymayı. İkisi bir arada olmak. O da sizin bildiriminize kalmış oluyor. Hangisini bildirmek isterseniz. Unutmayın adım sayısı günlük hayatımızda çok önemli. Sağlık bakanlığı boş yere bas bas bağırmıyor günlük 10000 adım diye. Kendim yaşayarak deneyimleyerek öğrendim adım meselesini. Sizinde bu sayma işine alışmanızı istiyorum. Adım önemli

Ben de bir kere 12 kilo kadar bir kere de 20 kilo verdim. Hepsinde de nutella da yedim etli ekmek de. İlk kez diyet yapmıyorum ki.

Tebrik ederim kaptanım ne güzel kilo vermişsin

tamamdir kaptan cumaya kadar tartı yi kaldırdım

Kızlar benim 1 haftadır günüm geçiyor. Polikistik over var ondan sanırım yıne düzensizlik başladı. Pazartesi kan vericem. 2. Kuzucuk olsun istiyorum ama şöyle bir15 kilo verdikten sonra inşallah

Anka arkadaşım dün ben 40 dk yürüdüm normal tempoda ama şimdi acil dışarı çıkmam laızm benim için sen hesaplayıp listeye yazarmışım teşekkürler şimdiden

kesinlikle haklisin canım.sağlık her şeyden önemli. bugün yattım kaldım 2 çocuk var evde ama bakacak mecalim yok kolum bile kalkmıyor.sanırım çok kan kaybettim .her şeyin başı sağlık kilo nasılsa verilir ben de vereceğime inanıyorum .daha önce de burda 13 kilo verdim.ilk doğumum dan önce 10 kilo verdim .bunu da veririm.yeter ki sağlık olsun

Kızlar benim 1 haftadır günüm geçiyor. Polikistik over var ondan sanırım yıne düzensizlik başladı. Pazartesi kan vericem. 2. Kuzucuk olsun istiyorum ama şöyle bir15 kilo verdikten sonra inşallah
inşallah istediğin zaman olur 2. kuzucuk.ama çok tatlı oluyirlar.ben su an 2.yi doğum yaptım çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin .

]Eki Görüntüle 2231382 Arkadaşlar herkes aşağıya adını dünkü yaptığı sporu ve puanını yazıp eklesin lütfen. Alıntı yaparken puan tablosunun silmeyin ekleyeceklere kolaylık olsun

Anka

1 şubat spor puan listesi

1. Madamhd
1860 adım = 28 Puan
2. hebelee
40 dk yürüyüş= 40 puan
3. gülenyüzümsünsen
4000 adım = 60 puan

Coook teşekkür ederim kaptanim , bu sefer bende cok mutlu cok istekliyim... pes etmek yok bu isi bitirecem yaza kadar bu kilolardan kurtulacam.....
Canim metabolizmam yavas çalışıyormuş .... ben az yedikce daha cok kitliga girip metabolizma duruyormus o... verdigim listeyi bi yap ...10 gun sonra geldiginde duruma gore degisiklik yapacam dedi....cunku seni tanimam lazim dedi...

Ayyyy sanki bana bisey oldu beynimde bitti sanki esim suan karsimda abur cubur yiyor hic canim istemiyor ki regli ataklarim olmasına ragmen ))

Amiin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…