İyi düşünmüşsünüz canım. Ya aslında şu misafirliklerde hamur işini toptan kaldırsalar keşke
Diyetisyenle zayıflamak hem çok masraflı hem sıkıcı. Hergün hem sebze yemeğin hem proteinin olmak zorunda. Bugün yemeğim yok geçiştiriyim diye bişey yapamıyorsun. Eve sebze meyve taşımaktan bıktım
İyi de ben zaten 4 çocukla yemek yapamadığım günler yiyorum etli ekmekle uğraşana kadar yemek yaparımHahahahahahaha tamam tam buğday unundan yap etli ekmeği makarnayı kabul ben de kaldırırım yasağı
İyi de ben zaten 4 çocukla yemek yapamadığım günler yiyorum etli ekmekle uğraşana kadar yemek yaparım
Ben de bir kere 12 kilo kadar bir kere de 20 kilo verdim. Hepsinde de nutella da yedim etli ekmek de. İlk kez diyet yapmıyorum ki.Bak sana ne anlatıcam. 2009 da Adana' dan Konya' ya atandım. Adana' da bir yiyorum bir yiyorum anlatamam. Kebaplar, çiğ köfteler, tatlılar, baklavalar. Ama kilo almıyorum. 69 kiloydum o zamanlar. Konya' ya tayin olduktan 3 ay sonra tartıda 80 kiloyu gördüm
Bunun sebebi neydi biliyor musun? E T L İ E K M E K
Hemen diyetisyene gittim korkumdan. Acaba dedim bir hastalık mı var. Ailemde herkes şeker hastası. Bende demi var diye düşündüm. Çünkü çok ani geldi bana kilo alışım.
Diyetisyenle birlikte 1 ayda 4 kilo verdim. Çok mutlu oldum. Kontrole gittim. Dümdüz hiç gazlamadan beni iyi gayet güzel gitmiş. Zaten haftada 1 kilo vermeni hedefliyoruz. Listene aynen devam et dedi.. Önümüz ramazandı listemi değiştirmeyecek misiniz dedim? İki hafta sonra gel değiştirelim dedi. Bir hafta daha diyetisyenin menüsüne uydum. Sonra amannnnnnnn yaaaa dedim bıraktım. Bir daha gitmedim. Sonra ne mi oldu verdiğim 4 kiloyu da geri aldım. Sonra ayağım kırıldı, bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartı bana 85,5 i gösterdi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Bu arada 69 kiloda 38 beden giyiyordum. Boyum 170. Birden kendimi 42 bedenlerin içinde bulduğumda şoka girdim. Son bir kez kendime biraz bol bir pantolon aldım. 44 bedendi. Veeeeeeeee o kiloların hepsini hatta daha fazlasını 13. takımla verdim. Hem de sadece 6 ayda. Yani etli ekmek cısssssssssssssssssssssssssssss
Tebrik ederim kaptanım ne güzel kilo vermişsinBak sana ne anlatıcam. 2009 da Adana' dan Konya' ya atandım. Adana' da bir yiyorum bir yiyorum anlatamam. Kebaplar, çiğ köfteler, tatlılar, baklavalar. Ama kilo almıyorum. 69 kiloydum o zamanlar. Konya' ya tayin olduktan 3 ay sonra tartıda 80 kiloyu gördüm
Bunun sebebi neydi biliyor musun? E T L İ E K M E K
Hemen diyetisyene gittim korkumdan. Acaba dedim bir hastalık mı var. Ailemde herkes şeker hastası. Bende demi var diye düşündüm. Çünkü çok ani geldi bana kilo alışım.
Diyetisyenle birlikte 1 ayda 4 kilo verdim. Çok mutlu oldum. Kontrole gittim. Dümdüz hiç gazlamadan beni iyi gayet güzel gitmiş. Zaten haftada 1 kilo vermeni hedefliyoruz. Listene aynen devam et dedi.. Önümüz ramazandı listemi değiştirmeyecek misiniz dedim? İki hafta sonra gel değiştirelim dedi. Bir hafta daha diyetisyenin menüsüne uydum. Sonra amannnnnnnn yaaaa dedim bıraktım. Bir daha gitmedim. Sonra ne mi oldu verdiğim 4 kiloyu da geri aldım. Sonra ayağım kırıldı, bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartı bana 85,5 i gösterdi beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. Bu arada 69 kiloda 38 beden giyiyordum. Boyum 170. Birden kendimi 42 bedenlerin içinde bulduğumda şoka girdim. Son bir kez kendime biraz bol bir pantolon aldım. 44 bedendi. Veeeeeeeee o kiloların hepsini hatta daha fazlasını 13. takımla verdim. Hem de sadece 6 ayda. Yani etli ekmek cısssssssssssssssssssssssssssss
Bir ara bizim takımda da öyle yapıyorduk ama motivasyonu olumsuz anlamda etkilediğini düşünüyorum o yüzden uzun zaman önce vazgeçtik.
Menün çok güzel olmuş canım. Maşallah.
Bunları dün evden çıkmadan alıntılamışım. Cevap yazamadan çıkmışım ondan böyle tek oldu
kesinlikle haklisin canım.sağlık her şeyden önemli. bugün yattım kaldım 2 çocuk var evde ama bakacak mecalim yok kolum bile kalkmıyor.sanırım çok kan kaybettim .her şeyin başı sağlık kilo nasılsa verilir ben de vereceğime inanıyorum .daha önce de burda 13 kilo verdim.ilk doğumum dan önce 10 kilo verdim .bunu da veririm.yeter ki sağlık olsunYaaaa tatlım sağlık her şeyden önemli. Geçmiş olsun öncelikle. Doktor ne dedi? Kanamanın sebebi neymiş? Kan değerlerin nasıl? Süt durumun nasıl? Bu yaptığımızı da diyet olarak düşünme lütfen sağlıklı beslenmek olarak düşün. Birazcık sabırlı olman lazım. Sonuçta hala lohusasın. Kendini kötü hissetmen çok normal. Hepimiz aynı dönemlerden geçtik. Ben de senin gibi düşünüyordum doğumdan sonra ama emin ol geçiyor hepsi. Bak şimdi hedefime sadece 5 kilom kaldı. Sen de başaracaksın ama biraz zaman ver vücuduna. Yeni bir savaştan çıktı. İkinci savaşı sen başlatma.
inşallah istediğin zaman olur 2. kuzucuk.ama çok tatlı oluyirlar.ben su an 2.yi doğum yaptım çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin .Kızlar benim 1 haftadır günüm geçiyor. Polikistik over var ondan sanırım yıne düzensizlik başladı. Pazartesi kan vericem. 2. Kuzucuk olsun istiyorum ama şöyle bir15 kilo verdikten sonra inşallah
Kaç adım attın canımYürümemi adım olarak söyleseydim çok faha fazla puan almış olacaktım neyse
Coook teşekkür ederim kaptanim , bu sefer bende cok mutlu cok istekliyim... pes etmek yok bu isi bitirecem yaza kadar bu kilolardan kurtulacam.....Bu mesaja ayrı cevap yazmak istedim. Öncelikle diyetisyene gittiğin için seni kutluyor kocaman tebrik ediyorum.Ayrıca sana diyetisyenin çok faydalı olacağına da inanıyorum ama pes etmek yok, dediği gibi listenin dışına çıkıp kaçamak yapmak yok. Atakları da bizimle savuşturursun artık. Seni örnek alacak arkadaşlarımız olacaktır mutlaka. Onları da düşünerek başaracağına inanıyorum. Kas ağırlığının çok çıkacağı belliydi çünkü ciddi anlamda fazla spor yapıyorsun. Zayıfladıktan sonra da mutlaka devam etmelisin ki vücudu alıştırmışsın bir kere geriye dönüşü olmaz. 21 gün şeker olayını zaten uzun süre önce takımın ilk mesajına da yazmıştım. Uygulayabilirsek ne güzel olacak ama maalesef arada kaçırıyoruz. Seninle birlikte ben de tekrar başlıyorum o zaman şekersiz 21 güne. Anka ne dersin canım ikimiz de yapalım mı?
Veeeeeeeeeeeeee gelelim etimek olayınaBen de sayende bir şey öğrenmiş oldum. Haklı çıkmana da sevindim. Peki spor yaptığın halde menülerinin güzel olduğu halde neden kilo veremediğini sordun muu? Sebebi iki öğün müymüş? Yani nerede hata olduğunu öğrenebildin mi? Bu çok önemli. Toplamda 6 öğün yiyeceksin mesela. Bu eminim metabolizmanı hızlandıracaktır.
İnşallah etkili olur canım. Ben de beyaz çay içiyorum. Diyetisyenin de yeşil çay yerine beyaz çay tavsiye etmiş
Amiin inşallah canımkesinlikle haklisin canım.sağlık her şeyden önemli. bugün yattım kaldım 2 çocuk var evde ama bakacak mecalim yok kolum bile kalkmıyor.sanırım çok kan kaybettim .her şeyin başı sağlık kilo nasılsa verilir ben de vereceğime inanıyorum .daha önce de burda 13 kilo verdim.ilk doğumum dan önce 10 kilo verdim .bunu da veririm.yeter ki sağlık olsun
inşallah istediğin zaman olur 2. kuzucuk.ama çok tatlı oluyirlar.ben su an 2.yi doğum yaptım çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin .
Adım olarak da hesaplayabilirsin canım adımında puanını belirledikYürümemi adım olarak söyleseydim çok faha fazla puan almış olacaktım neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?