Canim yanlış yerden guncelmissin en son ben eklemiştim sporumu1 şubat spor puan listesi
1. Madamhd
1860 adım = 28 Puan
2. hebelee
40 dk yürüyüş= 40 puan
3. gülenyüzümsünsen
4000 adım = 60 puan
4. LAydLiNe
5967 adım =90 puan
Anka
Gece geç geldiğimiz için yazamamıştım canım güncelledim.
Kolay gelsin canim bugun benimde dip kose temizlik gunumGünaydın kızlar
Bugün pazar meşhur pazar kahvaltılarından uzak durun diye hatırlatayım dedim
Ben de bugün temizlik günü. 06:30 da kalktım. İki haftaya bir yardımcı geliyor artık çok şükür. Onunla birlikte bütün işi hallediyoruz. Bu arada bugün spor rekorunu kıracağım haberiniz olsun çünkü deli gibi temizlik yapacağım
Ara ara bakmaya çalışırım buraya ama yoğun bir gün olacak.
O 1 şubat canım 1 şubata mı ekledinCanim yanlış yerden guncelmissin en son ben eklemiştim sporumu)
Bu liste hep 1 şubat mı kızlar1 şubat spor puan listesi
1. Madamhd
1860 adım = 28 Puan
2. hebelee
40 dk yürüyüş= 40 puan
3. gülenyüzümsünsen
4000 adım = 60 puan
4.yumaknuro
30dk yürüyüş = 30 puan
5.merve4416
8000 adım = 120 puan
6.ada81
60dk yürüyüş =60 puan
Çok güzel menü, sanırım tahin helva olmasaydı çok daha iyi olurdu.tilkinin dönüp dolaşacağı kürkçü dükkanı, latiskanın dönüp ulaşacağı eski kilosu... bugün spora başladım...
listem gelsin
10.30
1 yumurtadan az omlet
1/3 avokado
1 kk peynir
1/2 simit
14.00
kase cacık
2 kalem pirzola
19.00
1 porsiyon hamsi tava
1 dilim ekmek
salata
1 kk kadar tahin helva
şekersiz çay ve kahveler
40 dk pilates
30 dk yürüyüş
aa bebek deyince akan sular durur benim için. :) şimdiden kilona dikkat etmekle iyi yapmışsın. Ben kilo verme işini emzirme sonrasına bıraktım çünkü, 2 yaşına kadar emince kızım kilolar iyice yapıştı vücudumaemziriyorum canım ben daha bebeğim 52 günlük o yüzden
Gunaydin herkese tarti bana gulumsedi kiii regli siskinligimin olmasina ragmen
aaa evet yok benim 2 şubattı canım , böyle yapacağımıza hergün menü yazarken spor bölümüne seni etiketlesek nasıl olur canım böyle karışabilir diye düşündüm senin için hangisi kolay....O 1 şubat canım 1 şubata mı ekledin
inşallah canım çoook umutluyum bu seferOoo ne güzel. Çok daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Hedefe doğru emin adımlarla devam inşallah
geçmiş olsun canım , inşallah önemli bişey yoktur...Oğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an
erken kalkınca temilizğimde bitti sayılır saat 1 gibi kızımı parka götüreyim diyorum hava çook güzel bende biraz yürüyüş yaparım oradaGünaydınlar...
Bugün herkesin temizlik günü sanırım. Ben dün çoğu işimi halletim bugüne pek bişey kalmadı. Hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?