Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 şubat spor puan listesi

1. Madamhd
1860 adım = 28 Puan
2. hebelee
40 dk yürüyüş= 40 puan
3. gülenyüzümsünsen
4000 adım = 60 puan

4. LAydLiNe
5967 adım =90 puan

Anka

Gece geç geldiğimiz için yazamamıştım canım güncelledim.

Canim yanlış yerden guncelmissin en son ben eklemiştim sporumu )

Kolay gelsin canim bugun benimde dip kose temizlik gunum )

Günaydın.. iyi Pazar’lar.. Çok güzel menü, sanırım tahin helva olmasaydı çok daha iyi olurdu.

emziriyorum canım ben daha bebeğim 52 günlük o yüzden
aa bebek deyince akan sular durur benim için. :) şimdiden kilona dikkat etmekle iyi yapmışsın. Ben kilo verme işini emzirme sonrasına bıraktım çünkü, 2 yaşına kadar emince kızım kilolar iyice yapıştı vücuduma

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dünkü menumu vereyim akşam yazamadim

Sabah 10 gibi
1 haslama yum
Az peynir salatalık çay

Öğle 150 gr kadar has tavuk 5 kaşık kabak turp

Saat 17 30 da
5 kaşık kabak 2 kepçe kuru fasulye turp

Şu 2.5 lt
Spor yapamadım oğlum uyumadi öğlen

Oğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an

Kızlar günaydın sizinde sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra reglinizde iyileşmeler oldu mu benim karnım çok ağrırdı çok gazım olurdu rahatsızlıklarım olurdu bir takım ama şimdi çok iyi geçiyor bu özel günler Allah’a şükür

O 1 şubat canım 1 şubata mı ekledin
aaa evet yok benim 2 şubattı canım , böyle yapacağımıza hergün menü yazarken spor bölümüne seni etiketlesek nasıl olur canım böyle karışabilir diye düşündüm senin için hangisi kolay....

Günaydınlar...

Bugün herkesin temizlik günü sanırım. Ben dün çoğu işimi halletim bugüne pek bişey kalmadı. Hepinize kolay gelsin
erken kalkınca temilizğimde bitti sayılır saat 1 gibi kızımı parka götüreyim diyorum hava çook güzel bende biraz yürüyüş yaparım orada ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…