ben kilo verdikçe reglim düzenli oluyor ve şişklik ağrılarım çok azalıyor ... kilo herşeye zararKızlar günaydın sizinde sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra reglinizde iyileşmeler oldu mu benim karnım çok ağrırdı çok gazım olurdu rahatsızlıklarım olurdu bir takım ama şimdi çok iyi geçiyor bu özel günler Allah’a şükür
Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından azaaa evet yok benim 2 şubattı canım , böyle yapacağımıza hergün menü yazarken spor bölümüne seni etiketlesek nasıl olur canım böyle karışabilir diye düşündüm senin için hangisi kolay....
aaa evet yok benim 2 şubattı canım , böyle yapacağımıza hergün menü yazarken spor bölümüne seni etiketlesek nasıl olur canım böyle karışabilir diye düşündüm senin için hangisi kolay....
Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az
bende bir zamanlar spor listesi topluyordum menülere etiketliyorlardı günlük oradan kendim excelde gün gün yazıyordum bu benim için daha kolaydı.. tabiiAslında cuma başladı yarışma o yüzden 1 şubat ve 2 şubatta biraz karışıklık oldu aynı gün iki liste dolandı. Cumayı saymayıp direk Cumartesi başlasak karışmazdı bence.
Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az
canım son eklenme saati olsa bazı arkadaşlar ertesi günü menü ve spor bildirimi yapıyor..Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az
Etiket takip etmem çok zor canım benim. Başka konularda da etiket geliyor çok karışıyor. Foruma girince zaten bir sürü bildirim oluyor. En iyisi bu aslında da herkesin alışması için zaman lazım.canım son eklenme saati olsa bazı arkadaşlar ertesi günü menü ve spor bildirimi yapıyor..
Benim polikistiğim vardı senede 4 kez adet olurdum kilo verince düzeldi en çok 10 gün geçiyor. Kilo herşeye zarar malesefKızlar günaydın sizinde sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra reglinizde iyileşmeler oldu mu benim karnım çok ağrırdı çok gazım olurdu rahatsızlıklarım olurdu bir takım ama şimdi çok iyi geçiyor bu özel günler Allah’a şükür
Merhaba, Geç mi yatıyorsun acaba? Kilo vermek için iyi uymak da gerekiyor.Hayirli pazarlar kizlar,
2 gündür misafirlikteyim gec yat gec kalk gec ye derken her tarafim sisti,bu hafta esim.yurt disinda olacak bunu iyi degerlendirip sisliklerden kurtulup - ye gecmem.lazim .Cok sükür cok olmasada incelmeye baslamisim kiloda cok veremedim zaten önceden ne güzel patir patir gidersi hey gidi günlerah bi erken kalkmaya alistirabilsem kendimi hersey cok daha güzel olacakkkk
Spor konusu ile ilgili yazışmalar çok var ama ben ortadan girdiğim için konuya tam olarak anlamadım. Hergün gün sonunda menüleri, su oranını ve spor miktarını birlikte mi yazıyoruz? Anladığım kadarıyla ertesi güne bırakmamamız mı gerekiyor?Etiket takip etmem çok zor canım benim. Başka konularda da etiket geliyor çok karışıyor. Foruma girince zaten bir sürü bildirim oluyor. En iyisi bu aslında da herkesin alışması için zaman lazım.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum değildirOğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an
Spor konusu ile ilgili yazışmalar çok var ama ben ortadan girdiğim için konuya tam olarak anlamadım. Hergün gün sonunda menüleri, su oranını ve spor miktarını birlikte mi yazıyoruz? Anladığım kadarıyla ertesi güne bırakmamamız mı gerekiyor?
Benim 10 gündür günüm geçiyorKızlar günaydın sizinde sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra reglinizde iyileşmeler oldu mu benim karnım çok ağrırdı çok gazım olurdu rahatsızlıklarım olurdu bir takım ama şimdi çok iyi geçiyor bu özel günler Allah’a şükür
Şu an iyi çok şükür. Ama sabaha kadar ağladı durdu.geçmiş olsun canım , inşallah önemli bişey yoktur...
Temizlik gunumdu bugün. Dip köşe yaptım sen napiyorsunKizlar naber nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?