Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kilo verdikçe reglim düzenli oluyor ve şişklik ağrılarım çok azalıyor ... kilo herşeye zarar

Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az

Aslında cuma başladı yarışma o yüzden 1 şubat ve 2 şubatta biraz karışıklık oldu aynı gün iki liste dolandı. Cumayı saymayıp direk Cumartesi başlasak karışmazdı bence.

Aslında cuma başladı yarışma o yüzden 1 şubat ve 2 şubatta biraz karışıklık oldu aynı gün iki liste dolandı. Cumayı saymayıp direk Cumartesi başlasak karışmazdı bence.
bende bir zamanlar spor listesi topluyordum menülere etiketliyorlardı günlük oradan kendim excelde gün gün yazıyordum bu benim için daha kolaydı.. tabii Anka nasıl isterse onun istediği gibi yapalım önemli olan onun nasıl kolayına gelmesi...

Bunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az

Benim yolum uzun canım o yüzden bi anda spora yüklenip sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sporun da bi ayarı olmalı hırs yapıp da karşı takımın bu kadar sporu arttırmasının doğru olduğunu da düşünmüyorum. Gerçi bizim takıma da hırs hiç uğramıyor.

canım son eklenme saati olsa bazı arkadaşlar ertesi günü menü ve spor bildirimi yapıyor..

6. takım kaç kişi biz kaç kişiyiz ???onlarda herkes katılıyormu ? bizim listeye baksan kalabalık gibi ama katılım yok..

canım son eklenme saati olsa bazı arkadaşlar ertesi günü menü ve spor bildirimi yapıyor..
Etiket takip etmem çok zor canım benim. Başka konularda da etiket geliyor çok karışıyor. Foruma girince zaten bir sürü bildirim oluyor. En iyisi bu aslında da herkesin alışması için zaman lazım.

Benim polikistiğim vardı senede 4 kez adet olurdum kilo verince düzeldi en çok 10 gün geçiyor. Kilo herşeye zarar malesef

Hayirli pazarlar kizlar,

2 gündür misafirlikteyim gec yat gec kalk gec ye derken her tarafim sisti,bu hafta esim.yurt disinda olacak bunu iyi degerlendirip sisliklerden kurtulup - ye gecmem.lazim .Cok sükür cok olmasada incelmeye baslamisim kiloda cok veremedim zaten önceden ne güzel patir patir gidersi hey gidi günler ah bi erken kalkmaya alistirabilsem kendimi hersey cok daha güzel olacakkkk

Merhaba, Geç mi yatıyorsun acaba? Kilo vermek için iyi uymak da gerekiyor.

Etiket takip etmem çok zor canım benim. Başka konularda da etiket geliyor çok karışıyor. Foruma girince zaten bir sürü bildirim oluyor. En iyisi bu aslında da herkesin alışması için zaman lazım.
Spor konusu ile ilgili yazışmalar çok var ama ben ortadan girdiğim için konuya tam olarak anlamadım. Hergün gün sonunda menüleri, su oranını ve spor miktarını birlikte mi yazıyoruz? Anladığım kadarıyla ertesi güne bırakmamamız mı gerekiyor?

Evet aslında aynı gün yazmamız gerekiyor ama bazı arkadaşlar ertesi güne bırakıyor.
Birde 6. takımla spor yarışması yaptığımız için sporları ayrı listede de puanıyla beraber paylaşıyoruz.

Benim 10 gündür günüm geçiyor

Kızlar benim evde bir kedim var resimde de görüldüğü gibi 2 küçük oğlum var birde kedim neredeyse bir senedir bizde bebekken aldık alıştı çocuklar şükür zarar vermiyorlar ama az önce küçük oğlum kedimin tubaletini yaptığı kaptaki kumları almış halıya saçmış kamyonuna koymuş bunlar aşağı yukarı 2-3 dklkada oldu gördüm bütün saçlarım havaya kalktı cinnet geçiriyordum halıyı alal acele süpürdüm kendimimizi bahçeye attık bu sopukta parka şimdi kumla oynuyorlar

Eklentiler

• 11F1B700-E9A8-467C-B5A2-4E8C04D4C46D.webp
    224,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…