Teşekkür ederim canim şu an iyi şükürGeçmiş olsun, umarım ciddi bir durum değildir
kediye de yazık olmuş sana da bir sürü iş çıkmış. Benim kızlarım da istiyor bir kedi yada köpek ama ben cesaret edemiyorum. Bu arada Almanya’da mı yaşıyorsun? Bu kum havuzu orayı anımsattı.Kızlar benim evde bir kedim var resimde de görüldüğü gibi 2 küçük oğlum var birde kedim neredeyse bir senedir bizde bebekken aldık alıştı çocuklar şükür zarar vermiyorlar ama az önce küçük oğlum kedimin tubaletini yaptığı kaptaki kumları almış halıya saçmış kamyonuna koymuş bunlar aşağı yukarı 2-3 dklkada oldu gördüm bütün saçlarım havaya kalktı cinnet geçiriyordum halıyı alal acele süpürdüm kendimimizi bahçeye attık bu sopukta parka şimdi kumla oynuyorlar
Bende hayvanlari cook severim ama hic dokunamam korkarim evde besleyemem cekinirim acikcasi..Kızlar benim evde bir kedim var resimde de görüldüğü gibi 2 küçük oğlum var birde kedim neredeyse bir senedir bizde bebekken aldık alıştı çocuklar şükür zarar vermiyorlar ama az önce küçük oğlum kedimin tubaletini yaptığı kaptaki kumları almış halıya saçmış kamyonuna koymuş bunlar aşağı yukarı 2-3 dklkada oldu gördüm bütün saçlarım havaya kalktı cinnet geçiriyordum halıyı alal acele süpürdüm kendimimizi bahçeye attık bu sopukta parka şimdi kumla oynuyorlar
Biz iyiyizde sen nerelerdesin gunluk msjlarin cok az....Kizlar naber nasilsiniz
Ben yıllarca bekarlığımda da kedi besledim ailemde çok severdi annem babam onlar alıştırdı zaten kedi sevgisine birde oturduğumuz muhitte de çok vardı “Kadıköy-Moda” eşimde biliyor kedi sevdiğimi ve bana Doğum günümde sürpriz yaptı getirdi :) bu keidmiz çok uslu tam çocuklu aileler için yaratılmış tırmalama ısırma azma kudurma huyu yok eşim pek sevmediği için epey kedi karakterlerini araştırmış ama şimdi oğlum deyip seviyor bu kadar kediden korkup sevmeyen adan şimdi çok seviyorkediye de yazık olmuş sana da bir sürü iş çıkmış. Benim kızlarım da istiyor bir kedi yada köpek ama ben cesaret edemiyorum. Bu arada Almanya’da mı yaşıyorsun? Bu kum havuzu orayı anımsattı.
Bi test yap canim ... normalde atarmiydi günün ?Benim 10 gündür günüm geçiyor
Eşimde öleydi işte ben seviyorum diye katlandı çocuklar da çok sevdi oğlan okuldan koşa koşa geliyor özlüyor nasıl seviyor anlatamamBende hayvanlari cook severim ama hic dokunamam korkarim evde besleyemem cekinirim acikcasi..
Mumu canim erken kalkmak cok etkiliymis 2 gundur erken kalkiyorum mecbur kahvaltim 9 da olması gerekiyor metabolizma daha hizli calisiyorHayirli pazarlar kizlar,
2 gündür misafirlikteyim gec yat gec kalk gec ye derken her tarafim sisti,bu hafta esim.yurt disinda olacak bunu iyi degerlendirip sisliklerden kurtulup - ye gecmem.lazim .Cok sükür cok olmasada incelmeye baslamisim kiloda cok veremedim zaten önceden ne güzel patir patir gidersi hey gidi günlerah bi erken kalkmaya alistirabilsem kendimi hersey cok daha güzel olacakkkk
Benimde aynen oyle korkularim var ustume atlar diyeEşimde öleydi işte ben seviyorum diye katlandı çocuklar da çok sevdi oğlan okuldan koşa koşa geliyor özlüyor nasıl seviyor anlatamam
Eşim günlerce evde kesi var diye uyuyamıyorum üstüme aylar diye şimdi koyun koyuna yatıyorlar :)
Ben de uzaktan seviyorum hayvanları, umarım alışırım çocuklar için ilerde. Evet, bu kum havuzu olayını çok seviyorum, pek Türkiye deki parklarda yok. Son yıllarda yazın bir ayımızı Frankfurtta geçiriyoruz, kızımın dil okulu için. Ordan bir tanıdık geldi :)Ben yıllarca bekarlığımda da kedi besledim ailemde çok severdi annem babam onlar alıştırdı zaten kedi sevgisine birde oturduğumuz muhitte de çok vardı “Kadıköy-Moda” eşimde biliyor kedi sevdiğimi ve bana Doğum günümde sürpriz yaptı getirdi :) bu keidmiz çok uslu tam çocuklu aileler için yaratılmış tırmalama ısırma azma kudurma huyu yok eşim pek sevmediği için epey kedi karakterlerini araştırmış ama şimdi oğlum deyip seviyor bu kadar kediden korkup sevmeyen adan şimdi çok seviyor
İşin özü çocuklar için evcil hayvan beslemek çok güzel bir şey onun sorumluluğunu alıyor daha bu yaşta mamasını suyunu veriyor ne bilim kucağında uyutuyor ve işini çok ciddi yapıyor ona göre onun kardeşi
Çoktavsiye ederim hiç korkmayın sevsin çocuklarınız hayvanları :)
Evet almanyadayız bahçede bir kum havuzu ve trambolin var sadece
maalesef ben de aynı durumdayım.Benimde aynen oyle korkularim var ustume atlar diye
AA öylemi ben çık yakınım frankfurtaBen de uzaktan seviyorum hayvanları, umarım alışırım çocuklar için ilerde. Evet, bu kum havuzu olayını çok seviyorum, pek Türkiye deki parklarda yok. Son yıllarda yazın bir ayımızı Frankfurtta geçiriyoruz, kızımın dil okulu için. Ordan bir tanıdık geldi :)
maalesef ben de aynı durumdayım.
Bu aralar öyle olduMerhaba, Geç mi yatıyorsun acaba? Kilo vermek için iyi uymak da gerekiyor.
Biliyorum canim ama coolkkkk zorrr gemiyo bana yaaaMumu canim erken kalkmak cok etkiliymis 2 gundur erken kalkiyorum mecbur kahvaltim 9 da olması gerekiyor metabolizma daha hizli calisiyor)
Kaçta kalkıyorsun canım. Ben eskiden gece uyusam da uyumasam da 6 da kalkardım şimdi çocuklar kalkmazsa 9-10 gibi kalkıyorum. Günün yarısı gitmiş gibi geliyor. Senle 21 gün 8 de kalkalım mıBu aralar öyle oldu
Biliyorum canim ama coolkkkk zorrr gemiyo bana yaaa
HahahaKaçta kalkıyorsun canım. Ben eskiden gece uyusam da uyumasam da 6 da kalkardım şimdi çocuklar kalkmazsa 9-10 gibi kalkıyorum. Günün yarısı gitmiş gibi geliyor. Senle 21 gün 8 de kalkalım mı
Güzel olur inşallah. Ben de evde yapmaya çalıştım ekmeği ama sıcak sıcak fırından çıkınca dayanamayıp hepsini yiyorumSuan firinda ekmeklerim pisiyor sonunda uzun süredir denemek istiyodum bakalim nasil olcsk icinde
500 gr guark ( süzme yogurt gibi bisey türkcesini bilmiyorum )
250 gr karakilcik bugday unu
2 tatli kasigi kabartma tozu
1 tatli kasigi tuz
Keten tohumu ay cekirdegi ve yulaf ezmesi var
Polikistik over var ondan sanırım. Sanmıyorum hamilelik olduğunu. Perşembe ye kadar beklicem ogün eşim evde oğlanı ona birakip gider yapar gelirim. Cumaya alırım sonucu.Bi test yap canim ... normalde atarmiydi günün ?
Aynen şekere de yarın bi daha başlıcam.Hahahaseker diyeti gibi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?