Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kediye de yazık olmuş sana da bir sürü iş çıkmış. Benim kızlarım da istiyor bir kedi yada köpek ama ben cesaret edemiyorum. Bu arada Almanya’da mı yaşıyorsun? Bu kum havuzu orayı anımsattı.

Bende hayvanlari cook severim ama hic dokunamam korkarim evde besleyemem cekinirim acikcasi..

kediye de yazık olmuş sana da bir sürü iş çıkmış. Benim kızlarım da istiyor bir kedi yada köpek ama ben cesaret edemiyorum. Bu arada Almanya’da mı yaşıyorsun? Bu kum havuzu orayı anımsattı.
Ben yıllarca bekarlığımda da kedi besledim ailemde çok severdi annem babam onlar alıştırdı zaten kedi sevgisine birde oturduğumuz muhitte de çok vardı “Kadıköy-Moda” eşimde biliyor kedi sevdiğimi ve bana Doğum günümde sürpriz yaptı getirdi :) bu keidmiz çok uslu tam çocuklu aileler için yaratılmış tırmalama ısırma azma kudurma huyu yok eşim pek sevmediği için epey kedi karakterlerini araştırmış ama şimdi oğlum deyip seviyor bu kadar kediden korkup sevmeyen adan şimdi çok seviyor
İşin özü çocuklar için evcil hayvan beslemek çok güzel bir şey onun sorumluluğunu alıyor daha bu yaşta mamasını suyunu veriyor ne bilim kucağında uyutuyor ve işini çok ciddi yapıyor ona göre onun kardeşi
Çoktavsiye ederim hiç korkmayın sevsin çocuklarınız hayvanları :)
Evet almanyadayız bahçede bir kum havuzu ve trambolin var sadece

Bende hayvanlari cook severim ama hic dokunamam korkarim evde besleyemem cekinirim acikcasi..
Eşimde öleydi işte ben seviyorum diye katlandı çocuklar da çok sevdi oğlan okuldan koşa koşa geliyor özlüyor nasıl seviyor anlatamam
Eşim günlerce evde kesi var diye uyuyamıyorum üstüme aylar diye şimdi koyun koyuna yatıyorlar :)

Mumu canim erken kalkmak cok etkiliymis 2 gundur erken kalkiyorum mecbur kahvaltim 9 da olması gerekiyor metabolizma daha hizli calisiyor )

Benimde aynen oyle korkularim var ustume atlar diye

Ben de uzaktan seviyorum hayvanları, umarım alışırım çocuklar için ilerde. Evet, bu kum havuzu olayını çok seviyorum, pek Türkiye deki parklarda yok. Son yıllarda yazın bir ayımızı Frankfurtta geçiriyoruz, kızımın dil okulu için. Ordan bir tanıdık geldi :)
Benimde aynen oyle korkularim var ustume atlar diye
maalesef ben de aynı durumdayım.

AA öylemi ben çık yakınım frankfurta
Kızın kaç yaşında ?

Suan firinda ekmeklerim pisiyor sonunda uzun süredir denemek istiyodum bakalim nasil olcsk icinde

500 gr guark ( süzme yogurt gibi bisey türkcesini bilmiyorum )
250 gr karakilcik bugday unu
2 tatli kasigi kabartma tozu
1 tatli kasigi tuz
Keten tohumu ay cekirdegi ve yulaf ezmesi var

Güzel olur inşallah. Ben de evde yapmaya çalıştım ekmeği ama sıcak sıcak fırından çıkınca dayanamayıp hepsini yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…