Eczaneden alsana bi test kızım. Benim yaklaşınca regl belirtileri gelmezse başlardım test yapmayaPolikistik over var ondan sanırım. Sanmıyorum hamilelik olduğunu. Perşembe ye kadar beklicem ogün eşim evde oğlanı ona birakip gider yapar gelirim. Cumaya alırım sonucu.
Ihtimal vermiyorum ki canım yaa. Yine düzensizlik yaşıyorumEczaneden alsana bi test kızım. Benim yaklaşınca regl belirtileri gelmezse başlardım test yapmaya10 gündür çatlar insan
4. de ben de hiç ihtimal vermiyordum eşim de ben de şoka girdik nasıl oldu diyeIhtimal vermiyorum ki canım yaa. Yine düzensizlik yaşıyorumbıktım bu polikistik over denen zikkimdan
Senin sağlık problemi yok baci. Ben ilkinde 3 yıl tedavi gördüm. Hattâ eşimle konuştuk kendimizi toplayalım yine baslicam tedaviye. Kendiliğinden olacani hiic sanmıyorum4. de ben de hiç ihtimal vermiyordum eşim de ben de şoka girdik nasıl oldu diye
Bugun benim sekerde 2. GunumAynen şekere de yarın bi daha başlıcam.21 gün misafir çağırmıcam. Gelene de kapıyı açmıcam
Bol yumurtali menu olmus afiyet olsun... tartiya bakiyormusun durumlar nasilKızlar msnumu vereyim
Sabah 10.40 da
2 haslama yum Az peynir salatalık çay
Saat 14 de öğle
Karnabahar yogurtladim sonra bir elma
Saat 17.30 gibi
1 has yum 5 zeytin yoğurt 1 dil ekmek çay
Su 2 lt
Spor yok yarın umarım yapabilirim artik
Benimde polikistik overim vardi 60 gundr 70 gunde bir regli oluyordum... uzun sure sogan suyu yaptim coook faydasini gordum tavsiye ederim canim....Ihtimal vermiyorum ki canım yaa. Yine düzensizlik yaşıyorumbıktım bu polikistik over denen zikkimdan
9-9.30 hafta sonlari 10 11Kaçta kalkıyorsun canım. Ben eskiden gece uyusam da uyumasam da 6 da kalkardım şimdi çocuklar kalkmazsa 9-10 gibi kalkıyorum. Günün yarısı gitmiş gibi geliyor. Senle 21 gün 8 de kalkalım mı
Sonraki 21 gün de 7 de kalkarız
Güzel olur inşallah. Ben de evde yapmaya çalıştım ekmeği ama sıcak sıcak fırından çıkınca dayanamayıp hepsini yiyorum
hadi gazan mübarek olsun :) ben 19. GündeyimBugun benim sekerde 2. Gunum)
13 yaşında. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?AA öylemi ben çık yakınım frankfurta
Kızın kaç yaşında ?
ben darmstadttayım13 yaşında. Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Tartı göz kırptıBol yumurtali menu olmus afiyet olsun... tartiya bakiyormusun durumlar nasil)
Ayyy ben gunde 10 kere cikiyorum tartiya)
2. Yi dusunmuyormusun canımBenimde polikistik overim vardi 60 gundr 70 gunde bir regli oluyordum... uzun sure sogan suyu yaptim coook faydasini gordum tavsiye ederim canim....
Kilo verdikce duzene giriyor birde 35 yastan sonra kendiliginden duzene girermis gercektende oyle oluyor ben suan 38 yasindayim ve 35 ten sonra kiloda alsam cok etkilemedi en fazla 4-5 gun gecikti...
Yok canım, kızım 9 yaşındayken başladı. Yaşı küçük olduğu için ben de onunla geliyorum. İlk iki senlerde ders aldı, geçen sene dil kampına başladı. Eşim ilerde çocuklar Avrupa’ya gidebilirler diye onları kanalize ediyor. Maalesef gelecek hakkında kaygılı.. hem dil açısından hem de alışmaları açısından. Akrabası çok Almanya’da ama biz apart tutuyoruz, çocuklarla orda kalıyoruz. Fuar alanına yakın Adagio apart otel var, orda kalıyoruz.Ben
ben darmstadttayım
Sizin işiniz bana biraz karışık geldi akrabanız falan var mı burada nasıl 13 yaşında dil kursu
Tamam çarşamba perşembe cuma 7 de diğer günler 8 de kalkıyoruz9-9.30 hafta sonlari 10 11deneyelim canim hatta bu hafta crs prs cuma cocuga ben kalkicam esim yok yani 7.10
insallah
-.iyiymis , ekmeklerim pisti güzel förünüyolar denemedim henüz ,bugün cok atistirdim
hadi gazan mübarek olsun :) ben 19. Gündeyim
Hayırlısı o zaman canım inşallah kilo verince tedaviye gerek kalmadan gelir kuzucukSenin sağlık problemi yok baci. Ben ilkinde 3 yıl tedavi gördüm. Hattâ eşimle konuştuk kendimizi toplayalım yine baslicam tedaviye. Kendiliğinden olacani hiic sanmıyorum
Inşallah canım inşallahHayırlısı o zaman canım inşallah kilo verince tedaviye gerek kalmadan gelir kuzucuk
Yok canim düşünmüyoruz. ..maddi manevi iyi bir gelecek icin tek cocuk düşünüyorum. .2. Yi dusunmuyormusun canım
Geldim canım, hafta sonu eşim gelmişti, ne zaman elime telefonu alsam konuşunca giremedim k.k'ya, az önce gönderdim hemen telefonu elime aldım:))zambak86 neredesin gözükmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?