Yine miBunun bi son eklenme saati olması lazım. O saatten sonra eklenmemesi lazım. Bi de zaten bizim 2 günün toplam puanı onların 1 kişinin puanından az
LAydLiNe canim ben listeye ne zaman donecem diye seni etiketlemistim sanirim gormedin...
Ohalde bu onumuzdeki cuma degil diger cuma girebiliyorum ..71.100 altinda olurum o kesinGördüm canım alıntıladım ama şimdi tek cevap yazayım. İki hafta listeye giremiyorsan zaten. Ayrıca listeye yeniden girebilmen için de ayrıldığın kilonun altında olman lazım. Kaç hafta takımdan ayrı kaldıysan kilon o kadar bölünecek.
Gule gule misler gibi otur canim , artik her pazar mi gelecek kadın ?
Menu tam pratik temizlik menusu olmus.. bende kadin alinca boyle pratik besleniyorum...
Tarti yeri degisince maalesef oyle oluyor ben yere kucucuk tukenmez kalemle minik bir cizik attim sildikten sonra ayni hizaya koyuyorum
Ahahahaha benden şişmansın artıkİki haftaya bir gelecek. Ev zaten kolay kirlenmiyor benim. Hafta içi vaktim oldukça toparlıyorum. Kadın gelince hepsi bir anda bitiyor. Harika oluyor. Tam kendime göre birini buldum. Biraz yavaş çalışıyor ama pırıl pırıl oluyor her yer . İçime siniyor çok şükür. Yakında alışırsam hafta içi evin anahtarını verip gideceğim. Akşam ben gelene kadar temizler. Ben temiz eve gelirim. Hafta sonum bana kalır. Tartımda sıkıntı var galiba canım. Çünkü benim ufaklık 22 kiloydu. Az önce tarttım 20 kilo çıktı.
Eşim 79 kiloydu sabah tartılmış o da 81 çıkmış. Tuhaf tuhaf rakamlar çıkıyor. Ben çıktım biraz önce 68 küsür çıktı. Düzelmezse değiştireceğim.
Hala yarışmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz bence kabul edelim direk yormayın beni3 subat spor listesi
1.ada81
2 saat ev temizligi =40 puan
Tempolu yürüyüş= 150
2. LAydLiNe
8 saat ev temizliği = 160 puan
Hoş buldum.Hoşgeldin
Ben Dukan diyeti yapıyorum zira ben zaten aslında gerçekten çok az yerim. Başkası benim yediğimi yese, inanın zafiyet geçirir ama benim metabolizma çok yavaş çalışıyor.Tekrar aramiza hosgeldin... bende 38 yasindayim 1 kizim var ..
Dukan tarzi diyetler daha sonra hizlica kilo aldirabiliyor .. bugun menu paylaşıma basla canim merak ettim neler yiyorsun...
Seyirde meyve yok amaHoş buldum.
Ben Dukan diyeti yapıyorum zira ben zaten aslında gerçekten çok az yerim. Başkası benim yediğimi yese, inanın zafiyet geçirir ama benim metabolizma çok yavaş çalışıyor.
Sebze ile de aram çok olmadığından, Dukan tam benlik aslında.
Bugün 4 günüm.
İlk 3 gün atak evresi idi.
Seyir evresine bugün geçtim.
72,6 kg ile başladm. Bu sabah 70,8 kg çıkmıştım.
Bugün yediklerim:
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + yağsız çökelek + 1 dilim hindi füme
Öğlen : Bir koca kase light yoğurt (içinde 2 yk yulaf kepeği)
Öğleden sonra : Sebze çorbası (kabak + pırasa + havuç + 1sb süt ile)
Akşam : Sebze çorbası + haşlanmış yağsız et
Gün boyunca 1 şişe Dukan birası , 1 adet Türk Kahvesi (bu olmazsa olmazım, günde 3 içerdim eskiden) , 2 de m-life form çay içtim.
Şu anda tokum aslında ama seyir evresine bugün geçtim ve deli gibi meyve istiyor canım. Birazdan 1 adet portakal yemeyi planlıyorum
Bana tatlı konusunda destek lazım kızlar. Ben tatlıileyaşayangillerdendim. Tatlandırıcıların sağlıklı olduğuna inanmıyorum bu sebeple de 2 ay tatlısız ne yapacağım çok merak ediyorum.
Bu ev temizliği puanı neye göre veriliyor acaba canımcım?3 subat spor listesi
1.ada81
2 saat ev temizligi =40 puan
Tempolu yürüyüş= 150
2. LAydLiNe
8 saat ev temizliği = 160 puan
Bende 15 tatil boyunca öğleye doğru kalkıyordum, ohh bee yarın okullar açılıyor inşallah çocukları gönderince geri yatmazsam :) hayatımız düzene girecekKaçta kalkıyorsun canım. Ben eskiden gece uyusam da uyumasam da 6 da kalkardım şimdi çocuklar kalkmazsa 9-10 gibi kalkıyorum. Günün yarısı gitmiş gibi geliyor. Senle 21 gün 8 de kalkalım mı
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Biran önce iyileşir.Oğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an
Listedesin artık çok daha dikkatli olman lazımHayirli pazarlar kizlar,
2 gündür misafirlikteyim gec yat gec kalk gec ye derken her tarafim sisti,bu hafta esim.yurt disinda olacak bunu iyi degerlendirip sisliklerden kurtulup - ye gecmem.lazim .Cok sükür cok olmasada incelmeye baslamisim kiloda cok veremedim zaten önceden ne güzel patir patir gidersi hey gidi günlerah bi erken kalkmaya alistirabilsem kendimi hersey cok daha güzel olacakkkk
Bence kızlarında söylediği gibi test yaptır mutlaka. Nolur nolmazBenim 10 gündür günüm geçiyor
Kaçta kalkıyorsun canım. Ben eskiden gece uyusam da uyumasam da 6 da kalkardım şimdi çocuklar kalkmazsa 9-10 gibi kalkıyorum. Günün yarısı gitmiş gibi geliyor. Senle 21 gün 8 de kalkalım mı
Aynen şekere de yarın bi daha başlıcam.21 gün misafir çağırmıcam. Gelene de kapıyı açmıcam
Cevabını vermiştimLAydLiNe canim , simdi ben 71.100 iken izine ayrilmistim...bu kilonun altina düşersem listeye girebiliyorum degil mi ? O zaman yuzdem kaca bölünüyor ?
Ben de geldim kızlar.
Doğru geldim umarım
Hayatımda ilk defa bu kadar kilo alınca (hamilelik hariç), ne olduğumu şaşırdım.
Bakalım hedefim 60kg, Dukan'ın verdiği hedef 62,8.
Yaşayıp göreceğiz
Sürpriz yapmış Dukan amca sağ olsun.Seyirde meyve yok ama
Bende yeni diyetisyene basladim 2 gundur onun bana tatli krizi icin önerdiği 2 sey oldu ... 3 hurma yiyebilirsin dedin meyve yerine... yada muzun ustune biraz kako ekleyipbyiyebilirsin dedi....Hoş buldum.
Ben Dukan diyeti yapıyorum zira ben zaten aslında gerçekten çok az yerim. Başkası benim yediğimi yese, inanın zafiyet geçirir ama benim metabolizma çok yavaş çalışıyor.
Sebze ile de aram çok olmadığından, Dukan tam benlik aslında.
Bugün 4 günüm.
İlk 3 gün atak evresi idi.
Seyir evresine bugün geçtim.
72,6 kg ile başladm. Bu sabah 70,8 kg çıkmıştım.
Bugün yediklerim:
Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + yağsız çökelek + 1 dilim hindi füme
Öğlen : Bir koca kase light yoğurt (içinde 2 yk yulaf kepeği)
Öğleden sonra : Sebze çorbası (kabak + pırasa + havuç + 1sb süt ile)
Akşam : Sebze çorbası + haşlanmış yağsız et
Gün boyunca 1 şişe Dukan birası , 1 adet Türk Kahvesi (bu olmazsa olmazım, günde 3 içerdim eskiden) , 2 de m-life form çay içtim.
Şu anda tokum aslında ama seyir evresine bugün geçtim ve deli gibi meyve istiyor canım. Birazdan 1 adet portakal yemeyi planlıyorum
Bana tatlı konusunda destek lazım kızlar. Ben tatlıileyaşayangillerdendim. Tatlandırıcıların sağlıklı olduğuna inanmıyorum bu sebeple de 2 ay tatlısız ne yapacağım çok merak ediyorum.
Ahahahaha benden şişmansın artık
Güzel olur inşallah. Ben de evde yapmaya çalıştım ekmeği ama sıcak sıcak fırından çıkınca dayanamayıp hepsini yiyorum
Hala yarışmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz bence kabul edelim direk yormayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?