Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi ya en son hapse girdi diye okumuştum yalanmıymış
Biz teeeee 2011 mi 2012 mi ne o zamanlar yapmıştık MuMu85 ile. Çok devam edemedim zaten böbrek ağrısından bıraktım.

Oleyyyy

Anah hapis nerden cikti kiz :)

Ya bi kac gündür beni seytan cok pis dürtüyo diyoki bana seker orucunu 21 günde birak

Brokoli salatasında
Azar Mısır turşu havuç vardı o yüzden yemeyim dedim akşam

Ben Doğadan'ın Portakallı beyaz çayını kullanıyorum.
Şiddetle tavsiye ederim.

Yeşil Çay da gene Doğadan Ananaslı Açali ..

Araya girdim ama
Ben bugun cok aradim bulamadım m... baktim yok... icinde yesil cay olmaması lazim cunku yesil cay bende fena mide yakiyor..

Katılım ne kadar cok olursa o kadar insan motive oluyor... masallah anladığım kadariyla hoş sohbetlisin ))
Teşekkürler canım. Frekansımız tuttu bence
Açlıktan , nereye saracağımı bilemiyorum

Şaka bir yana, sohbeti severim, hele de kahve ve sağlığa zararlı olan madde de varsa :)

Menu harika canim 3 yk yogurt yiyebilirsin canim içine de pul biber at... tabii mideni rahatsiz etmiyorsa biber...

Ben bugun cok aradim bulamadım m... baktim yok... icinde yesil cay olmaması lazim cunku yesil cay bende fena mide yakiyor..
Aaa ben hep m'den alıyorum ama...
Yeşil çay bende de mide bulantısı yapıyordu, bu ananaslısı güzel ama.

Oğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an
gecmis olsun cnm yaa

ben de her 5 kiloda bi tık rahatlama oluyor, agrı halsizlik azalıyor, dogum da olumlu etkiledi.

yaramaz tosbikler kedi kopek cok severim, astım bronsit var evde bakamıyorum, sorumlulugu da ayrı, biz de koyde bahcede kopek bakıyoruz.

Benimde yarın temizlik günüm nevresimler değişecek ev süpür sil lavabolar detaylı yapılacak makina açılacak falan
Burada Pazar günü süpürge açamıyorsun :/
pazar yasak mı

hosgeldin cnm

Teşekkürler canım. Frekansımız tuttu bence
Açlıktan , nereye saracağımı bilemiyorum

Şaka bir yana, sohbeti severim, hele de kahve ve sağlığa zararlı olan madde de varsa :)
ben kahve icemiyorum midemden dolayi zararli ürünüde hic kullanmadim ama bol sohbet vardir ))

Kızlar aranızda kombucha içen var mı?
İçinde şeker olduğundan (mayalanma sürecinde) bana yasak ama şiddetle tavsiye ederim.
Gerçekten çok yararlı..

Hatta geçen yaz hiç bir şey yapmadan sadece onu içtiğimde, fark etmeden oldukça incelmiştim.

Allahım sonunda bitti saat 11 de basladım temizlige 7 de ancak bitirdim arada toplasan 1 saat dinlenmemisimdir
bugunku menum,
sabah 9.30
kasarlı omlet, 3 siyah zeytin, 3 ceviz, 1 dilim tahıllı ekmek
ogle 12.00
3 kofte 1 kase sehriye corbası
aksam 16.00
2 kucuk cıkolatalı pismaniye ( hem regliyim, hem temizlik yapıyorum diye niyeyse oyle bir odullendırme yaptım)
aksam 19.00
1 kase yogurt
su 2 lt
spor net 7 saat ev temizligi

bu arada bu sabah kendi tartımda tartıldım, istanbulda aldıgımla aynı cıktı, sevindim gercekten kilo verdiğime, regl siskinliginden su an bir sey anlamasam da

Allah da bu Dukan'ın tepesinden baksın.

Şaka bir yana, ben sizlerin listelerdekini yesem yemin ederim kilo alırım.
Ağlamak istiyoruuummm...

Hic duymadim canim, nasil bisey acep ?

Yok canım, ben doldurmadım. Eski üyeyim gerçi belki ondan bir aksaklık oldu
Canim takima yeni geldin ya ondan o listeyi doldurman lazim.. cunku laydline ve ben hemen hemen ayni zamanlarda bu takima geldik... sen daha once gelmemiştin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…