Hadi ya en son hapse girdi diye okumuştum yalanmıymış
Biz teeeee 2011 mi 2012 mi ne o zamanlar yapmıştıkMuMu85 ile. Çok devam edemedim zaten böbrek ağrısından bıraktım.
Oleyyyy
Brokoli salatasındaKahvaltı 09:30
2 kuru erik 1 kuru kayısı
1 çay bardağı süt
5 fındık 1 ceviz
12:00
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 dilim tahıllı ekmek
Zeytin peynir
Marul maydanoz
2 bardak çay
15:50
Koca bi kase brokoli salatası
1 bardak ayran
2 lt su
Ben şu ana kadar bunları yedim
Erken bitti ama aç değilim
Ye derseniz yoğurt yiyeyim veya ayran içeyim
Ben bugun cok aradim bulamadım m... baktim yok... icinde yesil cay olmaması lazim cunku yesil cay bende fena mide yakiyor..Ben Doğadan'ın Portakallı beyaz çayını kullanıyorum.
Şiddetle tavsiye ederim.
Yeşil Çay da gene Doğadan Ananaslı Açali ..
Araya girdim ama
Ben de geldim kızlar.
Doğru geldim umarım
Hayatımda ilk defa bu kadar kilo alınca (hamilelik hariç), ne olduğumu şaşırdım.
Bakalım hedefim 60kg, Dukan'ın verdiği hedef 62,8.
Yaşayıp göreceğiz
Teşekkürler canım. Frekansımız tuttu benceKatılım ne kadar cok olursa o kadar insan motive oluyor... masallah anladığım kadariyla hoş sohbetlisin))
Menu harika canim 3 yk yogurt yiyebilirsin canim içine de pul biber at... tabii mideni rahatsiz etmiyorsa biber...Kahvaltı 09:30
2 kuru erik 1 kuru kayısı
1 çay bardağı süt
5 fındık 1 ceviz
12:00
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 dilim tahıllı ekmek
Zeytin peynir
Marul maydanoz
2 bardak çay
15:50
Koca bi kase brokoli salatası
1 bardak ayran
2 lt su
Ben şu ana kadar bunları yedim
Erken bitti ama aç değilim
Ye derseniz yoğurt yiyeyim veya ayran içeyim
Aaa ben hep m'den alıyorum ama...Ben bugun cok aradim bulamadım m... baktim yok... icinde yesil cay olmaması lazim cunku yesil cay bende fena mide yakiyor..
gecmis olsun cnm yaaOğlum gece istifra etti sonrası sürekli ağladı kızlar. Uyanmaya çalışıyorum şu an
ben de her 5 kiloda bi tık rahatlama oluyor, agrı halsizlik azalıyor, dogum da olumlu etkiledi.Kızlar günaydın sizinde sağlıklı beslenmeye başladıktan sonra reglinizde iyileşmeler oldu mu benim karnım çok ağrırdı çok gazım olurdu rahatsızlıklarım olurdu bir takım ama şimdi çok iyi geçiyor bu özel günler Allah’a şükür
yaramaz tosbiklerKızlar benim evde bir kedim var resimde de görüldüğü gibi 2 küçük oğlum var birde kedim neredeyse bir senedir bizde bebekken aldık alıştı çocuklar şükür zarar vermiyorlar ama az önce küçük oğlum kedimin tubaletini yaptığı kaptaki kumları almış halıya saçmış kamyonuna koymuş bunlar aşağı yukarı 2-3 dklkada oldu gördüm bütün saçlarım havaya kalktı cinnet geçiriyordum halıyı alal acele süpürdüm kendimimizi bahçeye attık bu sopukta parka şimdi kumla oynuyorlar
pazar yasak mıBenimde yarın temizlik günüm nevresimler değişecek ev süpür sil lavabolar detaylı yapılacak makina açılacak falan
Burada Pazar günü süpürge açamıyorsun :/
hosgeldin cnm13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :csi
İsim (İsteğe Bağlı ): ayça
Mesleginiz: artık ev hanımı
Yaşınız : 43
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 (kız)
Yaşadığınız şehir: aslen İstanbul, son 3 senedir Muğla
Boyunuz : 165 cm
Kilonuz: 70,8 kg (72,6 kg ile başladım)
Hedef kilonuz : 60 kg (Dukan'ın vediği 62,8 kg)
Kilo alma hikayeniz : hipotroidli bir birey olarak 3 ay bol bol oturunca 7 kg aldım :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : fiziken (fıtık) ve ruhen daha iyi hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : gel dediniz geldim.13 pek sevilmez ama bana uğur getirir belki
Hoş buldum kızlar, teşekkürler.hosgeldin cnm
Teşekkürler canım. Frekansımız tuttu bence
Açlıktan, nereye saracağımı bilemiyorum
Şaka bir yana, sohbeti severim, hele de kahve ve sağlığa zararlı olan madde de varsa :)
Allah da bu Dukan'ın tepesinden baksın.Allahım sonunda bittisaat 11 de basladım temizlige 7 de ancak bitirdim arada toplasan 1 saat dinlenmemisimdir
bugunku menum,
sabah 9.30
kasarlı omlet, 3 siyah zeytin, 3 ceviz, 1 dilim tahıllı ekmek
ogle 12.00
3 kofte 1 kase sehriye corbası
aksam 16.00
2 kucuk cıkolatalı pismaniye ( hem regliyim, hem temizlik yapıyorum diye niyeyse oyle bir odullendırme yaptım)
aksam 19.00
1 kase yogurt
su 2 lt
spor net 7 saat ev temizligi
Yok canım, ben doldurmadım. Eski üyeyim gerçi belki ondan bir aksaklık olduSen doldurmadin mi canim yeni gelen uyeler hep doldurur..
Hic duymadim canim, nasil bisey acep ?Kızlar aranızda kombucha içen var mı?
İçinde şeker olduğundan (mayalanma sürecinde) bana yasak ama şiddetle tavsiye ederim.
Gerçekten çok yararlı..
Hatta geçen yaz hiç bir şey yapmadan sadece onu içtiğimde, fark etmeden oldukça incelmiştim.
Canim takima yeni geldin ya ondan o listeyi doldurman lazim.. cunku laydline ve ben hemen hemen ayni zamanlarda bu takima geldik... sen daha once gelmemiştin...Yok canım, ben doldurmadım. Eski üyeyim gerçi belki ondan bir aksaklık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?