Aynen ben deEczaneden alsana bi test kızım. Benim yaklaşınca regl belirtileri gelmezse başlardım test yapmaya10 gündür çatlar insan
Hadi ya en son hapse girdi diye okumuştum yalanmıymışSürpriz yapmış Dukan amca sağ olsun.
Son gelen güncelleme ile günde 120 gr meyveye izin var.
Tam zamanında başlamışım Dukan'a yani
OleyyyyHahahahahahhaah
Etliekmek sana serbest canım
Dün mesajını alıntılamıştım ama cevap yazamadım. Seninle o düşüncelerimiz uyuşmuyor ama olsun ben seni seviyorum
Ye ye etlekmek yeeeeeeeeeee
İşte o yüzden evde yapmayı bıraktımNe anladık biz bu işten
Benim tolere meyvelerim : Çilek, ahududu, üzüm, nar, karpuz, elma , greyfurt, portakal. Ve toplamı 120gr'ı geçmeyecek.Bende yeni diyetisyene basladim 2 gundur onun bana tatli krizi icin önerdiği 2 sey oldu ... 3 hurma yiyebilirsin dedin meyve yerine... yada muzun ustune biraz kako ekleyipbyiyebilirsin dedi....
Benim de senin gibi metabolizmam yavas calisiyor... yillarca iki öğün bir ara yaparak diyet yapmaya calistim olmadi en son solugu diyetisyende aldim... kilom 72.5
Kendi icimizde yarisalim ohalde bakalim haftanin 1. Kim olacak...Sen yorulma zaten yaaaa biz kendimize yarışıyoruz. Onların faydası onlara bizim faydamız bize. İstiyorsanız kendi içimizde yarışalım ne dersiniz?
Valla amca coşmuş. Bir güncelleme yayınlandı mis mis.Hadi ya en son hapse girdi diye okumuştum yalanmıymış
Biz teeeee 2011 mi 2012 mi ne o zamanlar yapmıştıkMuMu85 ile. Çok devam edemedim zaten böbrek ağrısından bıraktım.
Oleyyyy
O zaman herkesi etiketleyerek bir metin hazırlayalım sana zahmet benim PC yok. Yarından itibaren kendi içimizde yarışalım.Sen yorulma zaten yaaaa biz kendimize yarışıyoruz. Onların faydası onlara bizim faydamız bize. İstiyorsanız kendi içimizde yarışalım ne dersiniz?
Ahahahah karataya dönmüş galiba oBenim tolere meyvelerim : Çilek, ahududu, üzüm, nar, karpuz, elma , greyfurt, portakal. Ve toplamı 120gr'ı geçmeyecek.
Hatta bir güzel haber daha, Dukan amca kuruyemiş de eklemiş yeni güncellemede.
Ekle dediğin gibi belki ilgisini çeken olur. Ben emziriyorum katı diyet yapamıyorum.Valla amca coşmuş. Bir güncelleme yayınlandı mis mis.
Resimlerini ekleyeyim mi buraya? Belki ileride bir Dukan'cı daha gelir
25 gr kuruyemiş neremize yetecekse artıkAhahahah karataya dönmüş galiba o
Atak evresi yaparken 1 fıstık bile yeterdi bana25 gr kuruyemiş neremize yetecekse artık
Ağzımı kirlettiğime değmez
Şu anda kaç kişiyiz takımda canım?Kizlar menuulerrrr nerdeeeee
Net sayiyi kaptanimiz bilir canim.. duzenli gelmeyen arkadaşlar var..Şu anda kaç kişiyiz takımda canım?
Ben ilk günden ödevi eksik vermemek için yazdım valla
Teşekkürler canım ..Net sayiyi kaptanimiz bilir canim.. duzenli gelmeyen arkadaşlar var..
Ben Doğadan'ın Portakallı beyaz çayını kullanıyorum.
Katılım ne kadar cok olursa o kadar insan motive oluyor... masallah anladığım kadariyla hoş sohbetlisinTeşekkürler canım ..
Benimki sırf meraktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?