Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

03 Şubat Pazar Menüm

Kahvaltı 11.00
2 parça peynirle tereyağında 1 yumurta
2 çatal pekmez
2 dilim beyaz ekmek

Ara 12.30
1 bardak süt
Yarın elma

Öğle 17.00
1 kase ezogelin çorbası
Biraz peynir
Domates salatalık
1 zeytin
Biraz kuymak
2 dilim ekmek

Ara 21.00
Yarım elma
1 kase yoğurt

Su 1.5 falan

Öğleden sonra dışarı çıktım market falan yaptım sonra görümceme gittim yemeği yoktu böyle oldu bugün

Kuymak olmasaymis iyiymiş canim... senin kontrolun ne zaman diyetisyenle...

Kızlar foruma nerden giriyorsunuz? Bilgisayardan girmem zor oluyor, telefondan yazılanlara hakim olamıyorum. App uygulaması var mı kk nın?

Hic duymadim canim, nasil bisey acep ?
Ulumalitu Google'da tipi vardır canım.
Kendisi bir çeşit mantar.

Çayda besliyorsun.
Hatta ben bir ara tarif vermiştim, alıntılıyayım.

Kızlar foruma nerden giriyorsunuz? Bilgisayardan girmem zor oluyor, telefondan yazılanlara hakim olamıyorum. App uygulaması var mı kk nın?
Ben de telefondan rahat edemiyorum.
Laptop'tan giriyorum.

App var ama çok işlevsel değil, ya da ben rahat edemedim yaşlılıktan

Canim takima yeni geldin ya ondan o listeyi doldurman lazim.. cunku laydline ve ben hemen hemen ayni zamanlarda bu takima geldik... sen daha once gelmemiştin...
Ben 2015 de Doğum için izne ayrılmıştım canım ama akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kaptana sordum ama sanırım mesaj yoğunluğundan atladı. LAydLiNe
Eğer ayrıldığım kiloya inmem gerekiyorsa tekrar takıma girmek için, zaten hedefime ulaşmış olacağım o zaman ve tüm azmim yok olacak
Şu an 86 kg ım. O zamanlarda 70 e yakındım.

Himmm degisik bir tarifmis
Özellikle yazın soğuk çay yerine gayet güzel oluyor.
Ben içemiyorum ama mantarı bir şekilde bulabilirseniz (internette satan vardı sanırım) ben tavsiye ederim.
Kilo kaybı olmasa da acayip sıkılaştırıyor ve çok sağlıklı.

Benim bildigim kadariyla canim 2015 te ayrilmissin yeni uye uygulamasi yapilir yani iki hafta deneme surecinin sonunda kaptanimiz listeye alabilir...

Mantar hic sevmiyorum canim , ama kizlardan yapanlar olabilir...

Reactions: csi

Harika bir menü olmuş canım akşama da ekleseydin bir şeyler çok erken kapatmışsın günü.

İki gündür çok gelmiyorsun? Bana mı kırıldın? Yoksa başka bir sorun mu var?

Menu harika canim 3 yk yogurt yiyebilirsin canim içine de pul biber at... tabii mideni rahatsiz etmiyorsa biber...
Bu arada, ben yoğurda tarçın ekliyorum.
Bence gayet hoş oluyor.
tarçın zaten bildiğiniz gibi tatlı krizlerini önlemede oldukça etkili.

Bu arada, ben yoğurda tarçın ekliyorum.
Bence gayet hoş oluyor.
tarçın zaten bildiğiniz gibi tatlı krizlerini önlemede oldukça etkili.
Tarcindan korkar oldum son haftalardir hic iyi haberler duymadim.. hatta cumartesi aktara sordum anlatiim ne diyeyim sizde haklisiniz dedi..

Kuymak olmasaymis iyiymiş canim... senin kontrolun ne zaman diyetisyenle...

Ya ben memlekette gidiyodum diyetisyene burda henüz hiç gitmedim. İlçede yaşıyorum burda özel diyetisyen yok il merkezine gitmem lazım o da biraz sıkıntı şuanda. 85e inince bi diyetisyene gidip diyetimi değiştirmesini isteyeceğim.

İl merkezine gitmem sıkıntı çünkü biliyorsun çalışıyorum. İş saatinde gidemem iş saati dışında da çocuğu bütün gün bırakmış olacam ki bırakamam. Zaten yarın ilk defa eşime bırakıp işe gidecem bakabilecek mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…