Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mantıklı evet. Ben kardesi olsun yalnız kalmasın diye düşünüyorum
Birazda yasla alakali canim 29 yasinda evlendim ...ben kizimi 32 yasinda dogurdum ... kizim nisanda 6 yas olacak....
Benim yas oldu 38 artik tekrar geriye donmek istemiyorum...
Herkes bana kiziyor dunyanin sonuymus gibi tepkiler aliyorum...hadi ikinciyi dogur diye.. ama bakacak olan benim kendimi taniyorum cok sabirli degilim...

Tabi çok haklısın...çevreye baksak evin yolunu sasiririz

Daha once birakip deneseydin esini ) benim esim bakardi kizima ama biraz rahat guvenemezdim carsiya gidince 10 kere arardim...

Geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde notla ayrılmışsın. Şuanki kilon o kilonun %5 inden fazla olduğu için ve üzerinden 6 ay geçtiği için LAydLiNe kaptan uygun gördüğü etapta listeye alır canım. Aldığın kilo ayrı kaldığın etap sayısına bölünür. Sen sağlıklı beslen, kaçamak yapma, spor yap ve bol bol paylaşım yap

İkinciyi yapınca 3. yü yap baskısı olacak. Üçüncü yü yapınca tek kalan cinsiyet çiftleşsin diye 4. yap diyecekler. 4. ye hamileyken amannn napcaksın bu kadar çocuğu diyecekler diyecekler de diyecekler

Bugünkü menüm
Sabah 11:00
Bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, cherry domates

Akşam 19:00
3 yk kuşbaşı kebap, 3 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara 20:00
Bir dilim peynirli kadayıf
14652 adım

Bu ev temizliği puanı neye göre veriliyor acaba canımcım?
Benim ev triplex ve 240m2.
Sırf merdiven inip çıkmama ve günlük işlere puan var mı

Çok pis çirkefe yatarım ona göre
Takımın ilk sayfasında spor puanlama listemiz var canım. Ev işinin 30 dk sı 10 puan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Valla amca coşmuş. Bir güncelleme yayınlandı mis mis.
Resimlerini ekleyeyim mi buraya? Belki ileride bir Dukan'cı daha gelir
Takımın tek dukancısı sensin şu an. Ama ben takıma ilk geldiğimde çok fazla dukancı vardı. Hiç üşenmeden dukan krep felan hazırlarlardı. Açıkcası ben yapamam ne dukan ne karatay. Günde 3 öğün yerim. Her şeyi kararında ve yememem gerekenleri yemediğim zaman şakır şakır gider kilolar. Ama bence metabolizmam zayıf diye hayıflanma çünkü ada81 sürekli metabolizmam yavaş derdi. Şimdi metabolizması bizi geçecek. Umarım dukan iyi olur senin için.
Şu anda kaç kişiyiz takımda canım?

Ben ilk günden ödevi eksik vermemek için yazdım valla
Şuan 8 kişi var canım ana listede, bir de free listemiz var orada da şuan seninle birlikte 17 kişi oldu ama onların tamamı sürekli devam etmiyor. Şuan yaklaşık toplamda 15 kişiyiz aktif paylaşım yapan.
Anah hapis nerden cikti kiz :)

Ya bi kac gündür beni seytan cok pis dürtüyo diyoki bana seker orucunu 21 günde birak
19 gün olmuş yaaaaa insan emeklerine acır valla. Sabret iki gün yoksa buradan kargoyla sana terlik yollarım
Teşekkürler canım. Frekansımız tuttu bence
Açlıktan , nereye saracağımı bilemiyorum

Şaka bir yana, sohbeti severim, hele de kahve ve sağlığa zararlı olan madde de varsa :)
O sağlığa zararlı olan şeyi inşallah bırakırsın biran önce. Ben 7 yıl önce bıraktım dünyanın en mutlu insanıyım şuan
Sen de benim gibi akşama cozutmuşsun. Temizlikte olunca karışıyor her şey. Yarın telafi edersin inşallah. Ev temizliğini spor listemize eklemeyi unutma lütfen.
Canim takima yeni geldin ya ondan o listeyi doldurman lazim.. cunku laydline ve ben hemen hemen ayni zamanlarda bu takima geldik... sen daha once gelmemiştin...
Tatlım daha önce yarıştı Fatma benimle birlikte. Haberim vardı geleceğinden yazmıştı ama formu doldur dediğimi görmemiş galiba. Çünkü yazmıştım geldiğinde ben seni tanıyorum ama arkadaşlarımızda tanısın formumuzu doldur diye. Akkat
Su az olmuş onun haricinde güzel menü. Kuymağı görmüyorum.
Kızlar foruma nerden giriyorsunuz? Bilgisayardan girmem zor oluyor, telefondan yazılanlara hakim olamıyorum. App uygulaması var mı kk nın?
Ben de telefondan yazmayı sevmiyorum. Uygulamadan da haberim yok.
Cevabını Anka vermiş canım. Ellerine sağlık Anka
Webden kk hep acik durumda sadece sifre giriyorum..

Ben şifrede girmiyorum direkt açıyor cepten. Kolay oluyor aslında ama imleci yönlendirmeyi sevmiyorum. Sanırım yakında pro üyelik alıp hep cepten girerim olmuyor böyle tek tek uğraşmakla
Teşekkür ederim canım.

Bugünkü menüm
Sabah 11:00
Bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, cherry domates

Akşam 19:00
3 yk kuşbaşı kebap, 3 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara 20:00
Bir dilim peynirli kadayıf
14652 adım

Kadayıf bütün adımları almış götürmüş.
Adımlarınızı spor listemize ekleyin lütfen burada kalmasın.

Anka canım herkesi etiketle demişsin mesajın birinde spor yarışması için tam olarak anlayamadım ben o mesajı. Ben pc den giriyorum. Yapayım ben ne yapılacaksa.

Bu arada bu hafta yine yarış devam etsin 6. takımla haftaya tekrarlamayız kendi aramızda yarışırız. Başladık artık yarı yoldan dönmeyelim. Maksat hareket etmek.

Benimki sadece beyaz çay. Portakallısını karışık diye almadım. Migros’tan almıştım
Bende ikigundur baktim yok evde vardi beyaz cayim dogadan simdilik onu iciyorum ... eve depolayayim dedim bulamadim... yarin esim bi aktardan bakacak.

Tarcindan korkar oldum son haftalardir hic iyi haberler duymadim.. hatta cumartesi aktara sordum anlatiim ne diyeyim sizde haklisiniz dedi..
Haydaaa. Tarçında ne varmış canım?
Dalaman'a yerleştiğimizden beri peynir, zeytin , yoğurt falan hep evde yapıyorum.
Tarçın da yapamam ki

Daha once birakip deneseydin esini ) benim esim bakardi kizima ama biraz rahat guvenemezdim carsiya gidince 10 kere arardim...

Aynen benim eşim de rahat o yüzden güvenemiyorum zaten. Şuana kadar eşime bırakmamı gerektirecek bir durum olmadı canım. Annem vardı annem gitti kardeşim geldi ben çoğu zamanı memlekette geçirdim derken ilk defa yalnız kaldık şimdi. İki gündür bezini değiş göriyim diyorum yok değişmedi ben biliyorum sen yokken yaparım şimdi niye yapıyım diyo Gel mama yapmayı gösteriyim diyorum ben yarın ararım seni diyo yarın Allah’a emanet bırakıp gidecem artık

*Ben merdivenleri günde en az 30 defa inip çıkıyorum. puanlamada nereye koyayım onu (benimki latife)

*Ben günde 200mg ilaç kullanıyorum. Bende hastalık çok, girmeyelim hiç o konulara. Herkese sağlıklı yaşam diliyorum.

*15 kişi de az değil. Yavaş yavaş tanırım inşallah hepinizi. Bana Ayça diyebilirsiniz bu arada, madem mütemadiyen buralarda olacağız

* Neler neler atlattım da bırakmadım. Onun da günü gelecek bence ama henüz zamanını bilmiyorum canım.

3 subat spor listesi

1.ada81
2 saat ev temizligi =40 puan
Tempolu yürüyüş= 150

2. LAydLiNe
8 saat ev temizliği = 160 puan

3. Madamhd
160 zıplama = 20 puan
1021 adım = 15 puan

4.Merve4416
14652 adım = 210 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…