Birazda yasla alakali canim 29 yasinda evlendim ...ben kizimi 32 yasinda dogurdum ... kizim nisanda 6 yas olacak....Mantıklı evet. Ben kardesi olsun yalnız kalmasın diye düşünüyorum
Tabi çok haklısın...çevreye baksak evin yolunu sasiririzBirazda yasla alakali canim 29 yasinda evlendim ...ben kizimi 32 yasinda dogurdum ... kizim nisanda 6 yas olacak....
Benim yas oldu 38 artik tekrar geriye donmek istemiyorum...
Herkes bana kiziyor dunyanin sonuymus gibi tepkiler aliyorum...hadi ikinciyi dogur diye.. ama bakacak olan benim kendimi taniyorum cok sabirli degilim...
Daha once birakip deneseydin esiniYa ben memlekette gidiyodum diyetisyene burda henüz hiç gitmedim. İlçede yaşıyorum burda özel diyetisyen yok il merkezine gitmem lazım o da biraz sıkıntı şuanda. 85e inince bi diyetisyene gidip diyetimi değiştirmesini isteyeceğim.
İl merkezine gitmem sıkıntı çünkü biliyorsun çalışıyorum. İş saatinde gidemem iş saati dışında da çocuğu bütün gün bırakmış olacam ki bırakamam. Zaten yarın ilk defa eşime bırakıp işe gidecem bakabilecek mi bilmiyorum
Geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde notla ayrılmışsın. Şuanki kilon o kilonun %5 inden fazla olduğu için ve üzerinden 6 ay geçtiği içinBen 2015 de Doğum için izne ayrılmıştım canım ama akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kaptana sordum ama sanırım mesaj yoğunluğundan atladı.LAydLiNe
Eğer ayrıldığım kiloya inmem gerekiyorsa tekrar takıma girmek için, zaten hedefime ulaşmış olacağım o zaman ve tüm azmim yok olacak
Şu an 86 kg ım. O zamanlarda 70 e yakındım.
Doğadan
İkinciyi yapınca 3. yü yap baskısı olacak. Üçüncü yü yapınca tek kalan cinsiyet çiftleşsin diye 4. yap diyecekler. 4. ye hamileyken amannn napcaksın bu kadar çocuğu diyeceklerBirazda yasla alakali canim 29 yasinda evlendim ...ben kizimi 32 yasinda dogurdum ... kizim nisanda 6 yas olacak....
Benim yas oldu 38 artik tekrar geriye donmek istemiyorum...
Herkes bana kiziyor dunyanin sonuymus gibi tepkiler aliyorum...hadi ikinciyi dogur diye.. ama bakacak olan benim kendimi taniyorum cok sabirli degilim...
Benimki sadece beyaz çay. Portakallısını karışık diye almadım. Migros’tan almıştımBen bugun cok aradim bulamadım m... baktim yok... icinde yesil cay olmaması lazim cunku yesil cay bende fena mide yakiyor..
Takımın ilk sayfasında spor puanlama listemiz var canım. Ev işinin 30 dk sı 10 puan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Bu ev temizliği puanı neye göre veriliyor acaba canımcım?
Benim ev triplex ve 240m2.
Sırf merdiven inip çıkmama ve günlük işlere puan var mı
Çok pis çirkefe yatarım ona göre
Takımın tek dukancısı sensin şu an. Ama ben takıma ilk geldiğimde çok fazla dukancı vardı. Hiç üşenmeden dukan krep felan hazırlarlardı. Açıkcası ben yapamam ne dukan ne karatay. Günde 3 öğün yerim. Her şeyi kararında ve yememem gerekenleri yemediğim zaman şakır şakır gider kilolar. Ama bence metabolizmam zayıf diye hayıflanma çünküValla amca coşmuş. Bir güncelleme yayınlandı mis mis.
Resimlerini ekleyeyim mi buraya? Belki ileride bir Dukan'cı daha gelir
Şuan 8 kişi var canım ana listede, bir de free listemiz var orada da şuan seninle birlikte 17 kişi oldu ama onların tamamı sürekli devam etmiyor. Şuan yaklaşık toplamda 15 kişiyiz aktif paylaşım yapan.Şu anda kaç kişiyiz takımda canım?
Ben ilk günden ödevi eksik vermemek için yazdım valla
19 gün olmuş yaaaaa insan emeklerine acır valla. Sabret iki gün yoksa buradan kargoyla sana terlik yollarımAnah hapis nerden cikti kiz :)
Ya bi kac gündür beni seytan cok pis dürtüyo diyoki bana seker orucunu 21 günde birak
O sağlığa zararlı olan şeyi inşallah bırakırsın biran önce. Ben 7 yıl önce bıraktım dünyanın en mutlu insanıyım şuanTeşekkürler canım. Frekansımız tuttu bence
Açlıktan, nereye saracağımı bilemiyorum
Şaka bir yana, sohbeti severim, hele de kahve ve sağlığa zararlı olan madde de varsa :)
Sen de benim gibi akşama cozutmuşsun. Temizlikte olunca karışıyor her şey. Yarın telafi edersin inşallah. Ev temizliğini spor listemize eklemeyi unutma lütfen.Allahım sonunda bittisaat 11 de basladım temizlige 7 de ancak bitirdim arada toplasan 1 saat dinlenmemisimdir
bugunku menum,
sabah 9.30
kasarlı omlet, 3 siyah zeytin, 3 ceviz, 1 dilim tahıllı ekmek
ogle 12.00
3 kofte 1 kase sehriye corbası
aksam 16.00
2 kucuk cıkolatalı pismaniye ( hem regliyim, hem temizlik yapıyorum diye niyeyse oyle bir odullendırme yaptım)
aksam 19.00
1 kase yogurt
su 2 lt
spor net 7 saat ev temizligi
Tatlım daha önce yarıştı Fatma benimle birlikte. Haberim vardı geleceğinden yazmıştı ama formu doldur dediğimi görmemiş galiba. Çünkü yazmıştım geldiğinde ben seni tanıyorum ama arkadaşlarımızda tanısın formumuzu doldur diye.Canim takima yeni geldin ya ondan o listeyi doldurman lazim.. cunku laydline ve ben hemen hemen ayni zamanlarda bu takima geldik... sen daha once gelmemiştin...
Su az olmuş onun haricinde güzel menü. Kuymağı görmüyorum.03 Şubat Pazar Menüm
Kahvaltı 11.00
2 parça peynirle tereyağında 1 yumurta
2 çatal pekmez
2 dilim beyaz ekmek
Ara 12.30
1 bardak süt
Yarın elma
Öğle 17.00
1 kase ezogelin çorbası
Biraz peynir
Domates salatalık
1 zeytin
Biraz kuymak
2 dilim ekmek
Ara 21.00
Yarım elma
1 kase yoğurt
Su 1.5 falan
Öğleden sonra dışarı çıktım market falan yaptım sonra görümceme gittim yemeği yoktu böyle oldu bugün
Ben de telefondan yazmayı sevmiyorum. Uygulamadan da haberim yok.Kızlar foruma nerden giriyorsunuz? Bilgisayardan girmem zor oluyor, telefondan yazılanlara hakim olamıyorum. App uygulaması var mı kk nın?
CevabınıBen 2015 de Doğum için izne ayrılmıştım canım ama akıbetim ne olacak bilmiyorum. Kaptana sordum ama sanırım mesaj yoğunluğundan atladı.LAydLiNe
Eğer ayrıldığım kiloya inmem gerekiyorsa tekrar takıma girmek için, zaten hedefime ulaşmış olacağım o zaman ve tüm azmim yok olacak
Şu an 86 kg ım. O zamanlarda 70 e yakındım.
Webden kk hep acik durumda sadece sifre giriyorum..
Teşekkür ederim canım.Geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde notla ayrılmışsın. Şuanki kilon o kilonun %5 inden fazla olduğu için ve üzerinden 6 ay geçtiği içinLAydLiNe kaptan uygun gördüğü etapta listeye alır canım. Aldığın kilo ayrı kaldığın etap sayısına bölünür. Sen sağlıklı beslen, kaçamak yapma, spor yap ve bol bol paylaşım yap
Bugünkü menüm
Sabah 11:00
Bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir, cherry domates
Akşam 19:00
3 yk kuşbaşı kebap, 3 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara 20:00
Bir dilim peynirli kadayıf
14652 adım
Evet hic bitmiyorİkinciyi yapınca 3. yü yap baskısı olacak. Üçüncü yü yapınca tek kalan cinsiyet çiftleşsin diye 4. yap diyecekler. 4. ye hamileyken amannn napcaksın bu kadar çocuğu diyeceklerdiyecekler de diyecekler
Bende ikigundur baktim yok evde vardi beyaz cayim dogadan simdilik onu iciyorum ... eve depolayayim dedim bulamadim... yarin esim bi aktardan bakacak.Benimki sadece beyaz çay. Portakallısını karışık diye almadım. Migros’tan almıştım
Haydaaa. Tarçında ne varmış canım?Tarcindan korkar oldum son haftalardir hic iyi haberler duymadim.. hatta cumartesi aktara sordum anlatiim ne diyeyim sizde haklisiniz dedi..
Evet hic bitmiyor
Daha once birakip deneseydin esini) benim esim bakardi kizima ama biraz rahat guvenemezdim carsiya gidince 10 kere arardim...
*Ben merdivenleri günde en az 30 defa inip çıkıyorum. puanlamada nereye koyayım onuTakımın ilk sayfasında spor puanlama listemiz var canım. Ev işinin 30 dk sı 10 puan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Takımın tek dukancısı sensin şu an. Ama ben takıma ilk geldiğimde çok fazla dukancı vardı. Hiç üşenmeden dukan krep felan hazırlarlardı. Açıkcası ben yapamam ne dukan ne karatay. Günde 3 öğün yerim. Her şeyi kararında ve yememem gerekenleri yemediğim zaman şakır şakır gider kilolar. Ama bence metabolizmam zayıf diye hayıflanma çünküada81 sürekli metabolizmam yavaş derdi. Şimdi metabolizması bizi geçecek. Umarım dukan iyi olur senin için.
Şuan 8 kişi var canım ana listede, bir de free listemiz var orada da şuan seninle birlikte 17 kişi oldu ama onların tamamı sürekli devam etmiyor. Şuan yaklaşık toplamda 15 kişiyiz aktif paylaşım yapan.
O sağlığa zararlı olan şeyi inşallah bırakırsın biran önce. Ben 7 yıl önce bıraktım dünyanın en mutlu insanıyım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?