Simdi hemen anlatayim canimHaydaaa. Tarçında ne varmış canım?
Dalaman'a yerleştiğimizden beri peynir, zeytin , yoğurt falan hep evde yapıyorum.
Tarçın da yapamam ki
Canim spor yarislarindan haberin var mi ? 200 ziplamissin 1. Sayfadaki puanlamaya bakman gerekiyor....Gelsin menü
Sabah sat 12
2 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek pepekli
Ara Kabak talisi 1 porsuyon
Akşam pirasa li soganli
İspit kavurmasi
1 dilim ekmek
Su 2lt
Zip zip 200
LAydLiNe
Hmmmmm kabuk tarçın da mı aynıymış canım?Simdi hemen anlatayim canim
Iki turlu tarcin varmis biri cin mali digeri hindistanda uretilen tarcinmis... cin mali olanlar beyin kanamasina sebep olabiliyormus.. hindistan urununden sıkıntı yokmus... isteeee aktardan alirken bilemiyoruz toz haline getirmis oluyorlar nedir bilmiyoruz aynen boyle söyledim aktara haklisiniz dedi...
Ancak marketten alacagiz marka olacak...
Canim kabuk tarcin boyle uzun ince olanlar cinmis , kalin sekli biraz bozuk olanlar ise hindistan urunuymus ... haberlerde bayagi gosterdiler...ben sogudum resmenHmmmmm kabuk tarçın da mı aynıymış canım?
Ayrıca aktar eğer tanıdık ise ve "insansa" söyler bence. Ben bi sorayım benimkine bilmezmiş gibi bunun menşei neresi? diye.
Ben kabuk olanı aktardan, tozu marketten alıyordum. Olmadı hepsi market olacak sanırım
Takımın ilk sayfasında spor puanlama listemiz var canım. Ev işinin 30 dk sı 10 puan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Takımın tek dukancısı sensin şu an. Ama ben takıma ilk geldiğimde çok fazla dukancı vardı. Hiç üşenmeden dukan krep felan hazırlarlardı. Açıkcası ben yapamam ne dukan ne karatay. Günde 3 öğün yerim. Her şeyi kararında ve yememem gerekenleri yemediğim zaman şakır şakır gider kilolar. Ama bence metabolizmam zayıf diye hayıflanma çünküada81 sürekli metabolizmam yavaş derdi. Şimdi metabolizması bizi geçecek. Umarım dukan iyi olur senin için.
Şuan 8 kişi var canım ana listede, bir de free listemiz var orada da şuan seninle birlikte 17 kişi oldu ama onların tamamı sürekli devam etmiyor. Şuan yaklaşık toplamda 15 kişiyiz aktif paylaşım yapan.
19 gün olmuş yaaaaa insan emeklerine acır valla. Sabret iki gün yoksa buradan kargoyla sana terlik yollarım
O sağlığa zararlı olan şeyi inşallah bırakırsın biran önce. Ben 7 yıl önce bıraktım dünyanın en mutlu insanıyım şuan
Sen de benim gibi akşama cozutmuşsun. Temizlikte olunca karışıyor her şey. Yarın telafi edersin inşallah. Ev temizliğini spor listemize eklemeyi unutma lütfen.
Tatlım daha önce yarıştı Fatma benimle birlikte. Haberim vardı geleceğinden yazmıştı ama formu doldur dediğimi görmemiş galiba. Çünkü yazmıştım geldiğinde ben seni tanıyorum ama arkadaşlarımızda tanısın formumuzu doldur diye.Akkat
Su az olmuş onun haricinde güzel menü. Kuymağı görmüyorum.
Ben de telefondan yazmayı sevmiyorum. Uygulamadan da haberim yok.
Cevabını @Phoenix_32 vermiş canım. Ellerine sağlık @Phoenix_32
Ben şifrede girmiyorum direkt açıyor cepten. Kolay oluyor aslında ama imleci yönlendirmeyi sevmiyorum. Sanırım yakında pro üyelik alıp hep cepten girerim olmuyor böyle tek tek uğraşmakla
Teşekkür ederim canım.
Evet bencede cok şükürBana da 3. çocuk baskısı var ama 2 tane yeter çok şükür. Bundan sonra birazda keyfini çıkartayım hayatın incecik çıtır çıtır
Ya benim en yakın arkadaşım 4 sene önce dukan yaptı yaklaşık 1 sene. O zamanlar seyir daha katıydı valla, ama işte koruma evresini düzenli yapmadı ve bırakınca olduğu gibi kilo aldı. Bir de kansızlık vs çıkınca soğudu. Simdi metabolizmasi alt ust oldu cok zor kilo verebiliyor. Cok uzuldum ona, cok adamisti kendini kitabi yutmustu, ozel tariflerin hepsini yapıyordu, butun macro marketleri didik didik ediyordu malzemeler icin. Haftada 1 kilo veriyordu ilk evreden sonra.Allah da bu Dukan'ın tepesinden baksın.
Şaka bir yana, ben sizlerin listelerdekini yesem yemin ederim kilo alırım.
Ağlamak istiyoruuummm...
Ben zaten çok az yiyen bir insanım.Ya benim en yakın arkadaşım 4 sene önce dukan yaptı yaklaşık 1 sene. O zamanlar seyir daha katıydı valla, ama işte koruma evresini düzenli yapmadı ve bırakınca olduğu gibi kilo aldı. Bir de kansızlık vs çıkınca soğudu. Simdi metabolizmasi alt ust oldu cok zor kilo verebiliyor. Cok uzuldum ona, cok adamisti kendini kitabi yutmustu, ozel tariflerin hepsini yapıyordu, butun macro marketleri didik didik ediyordu malzemeler icin. Haftada 1 kilo veriyordu ilk evreden sonra.
Ben de denedim 2 defa ama her defasında atak sonrası bıraktım maalesef.
Cnm 4 gün geçmiş alışmışsındır o zamn gittiği yere kadar yap, ben de çok yapmak istedim hatta benim beslenme tarzıma çok yatkın ama işte olmadı, gün boyu açlık hissi hiç geçmedi, ağzım kurudu fln. Arkadaşım çok güzel yaptı ama işte sonunu iyi bitirmek lazım sanirim o da sabir işi. Seni şimdiden tebrik ediyorum .Ben zaten çok az yiyen bir insanım.
İnanın benim normal şartlarda yediklerimi siz yeseniz kilo verirsiniz, başkası olsa zafiyet geçirir.
Tek handikapım haftada bir yediğim tatlılar ki şerbetli tatlı da çok yemem. Sütlü tatlı severim, çikolata severim.
Yani bu sebeple, benim gerçekten bundan başka şansım yok. Bu da olmazsa hiç bir şey olmaz.
Diyetisyene de gittim geçmişte, bana 1500 kalorilik liste verdi, ben zaten günde 1500 kalori almıyordum ki :)
Kahvaltı etmeyi oldum olası sevmem. Dukan'da beni en çok zorlayan kahvaltı. Günde 2 tane yumurta haşladığımı gören eşim şok üstüne şok yaşıyor çünkü 22 senede 22 defa görmemiştir yumurta yediğimi. Menemen ya da patatesli yumurta olursa ancak.
Bilmiyorum. Bir heves başladım, gittiği yere kadar gitsin bakalım. Aç hissetmiyorum kendimi, benim mide alışık. Herhangi bir yorgunluk falan da yok ki bugün 4.gün bitti. Bilemiyorum. Hep beraber göreceğiz.
Teşekkürler canım.Cnm 4 gün geçmiş alışmışsındır o zamn gittiği yere kadar yap, ben de çok yapmak istedim hatta benim beslenme tarzıma çok yatkın ama işte olmadı, gün boyu açlık hissi hiç geçmedi, ağzım kurudu fln. Arkadaşım çok güzel yaptı ama işte sonunu iyi bitirmek lazım sanirim o da sabir işi. Seni şimdiden tebrik ediyorum .
Üşenmedim kalktım tarçınlarımı kontrol ettim.Canım, ben baktım Google'dan tam tersini söylüyor
En iyisi marketten alıp orijinini kontrol etmek sanırım.
Eki Görüntüle 2232047
*Ben merdivenleri günde en az 30 defa inip çıkıyorum. puanlamada nereye koyayım onu(benimki latife)
*Ben günde 200mg ilaç kullanıyorum. Bende hastalık çok, girmeyelim hiç o konulara. Herkese sağlıklı yaşam diliyorum.
*15 kişi de az değil. Yavaş yavaş tanırım inşallah hepinizi. Bana Ayça diyebilirsiniz bu arada, madem mütemadiyen buralarda olacağız
* Neler neler atlattım da bırakmadım. Onun da günü gelecek bence ama henüz zamanını bilmiyorum canım.
Gelsin menü
Sabah sat 12
2 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek pepekli
Ara Kabak talisi 1 porsuyon
Akşam pirasa li soganli
İspit kavurmasi
1 dilim ekmek
Su 2lt
Zip zip 200
LAydLiNe
Kahvaltıyı çok geç yapmışsın bir de kabak tatlısı ne yaaaaaaaaaaaa diyettesin huuuuuu hatırlatalım. Bu hafta çok az kilo verdin farkındasın dimi?
Yaşla da alakalı, malesef her geçen sene kilo vermekte biraz daha zorlanıyorum.Ben zaten çok az yiyen bir insanım.
İnanın benim normal şartlarda yediklerimi siz yeseniz kilo verirsiniz, başkası olsa zafiyet geçirir.
Tek handikapım haftada bir yediğim tatlılar ki şerbetli tatlı da çok yemem. Sütlü tatlı severim, çikolata severim.
Yani bu sebeple, benim gerçekten bundan başka şansım yok. Bu da olmazsa hiç bir şey olmaz.
Diyetisyene de gittim geçmişte, bana 1500 kalorilik liste verdi, ben zaten günde 1500 kalori almıyordum ki :)
Kahvaltı etmeyi oldum olası sevmem. Dukan'da beni en çok zorlayan kahvaltı. Günde 2 tane yumurta haşladığımı gören eşim şok üstüne şok yaşıyor çünkü 22 senede 22 defa görmemiştir yumurta yediğimi. Menemen ya da patatesli yumurta olursa ancak.
Bilmiyorum. Bir heves başladım, gittiği yere kadar gitsin bakalım. Aç hissetmiyorum kendimi, benim mide alışık. Herhangi bir yorgunluk falan da yok ki bugün 4.gün bitti. Bilemiyorum. Hep beraber göreceğiz.
Aynen öyle maalesef.Yaşla da alakalı, malesef her geçen sene kilo vermekte biraz daha zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?