Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haydaaa. Tarçında ne varmış canım?
Dalaman'a yerleştiğimizden beri peynir, zeytin , yoğurt falan hep evde yapıyorum.
Tarçın da yapamam ki
Simdi hemen anlatayim canim
Iki turlu tarcin varmis biri cin mali digeri hindistanda uretilen tarcinmis... cin mali olanlar beyin kanamasina sebep olabiliyormus.. hindistan urununden sıkıntı yokmus... isteeee aktardan alirken bilemiyoruz toz haline getirmis oluyorlar nedir bilmiyoruz aynen boyle söyledim aktara haklisiniz dedi...
Ancak marketten alacagiz marka olacak...

Gelsin menü
Sabah sat 12
2 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek pepekli

Ara Kabak talisi 1 porsuyon

Akşam pirasa li soganli
İspit kavurmasi
1 dilim ekmek
Su 2lt
Zip zip 200
LAydLiNe
Canim spor yarislarindan haberin var mi ? 200 ziplamissin 1. Sayfadaki puanlamaya bakman gerekiyor....

Hmmmmm kabuk tarçın da mı aynıymış canım?
Ayrıca aktar eğer tanıdık ise ve "insansa" söyler bence. Ben bi sorayım benimkine bilmezmiş gibi bunun menşei neresi? diye.

Ben kabuk olanı aktardan, tozu marketten alıyordum. Olmadı hepsi market olacak sanırım

Canim kabuk tarcin boyle uzun ince olanlar cinmis , kalin sekli biraz bozuk olanlar ise hindistan urunuymus ... haberlerde bayagi gosterdiler...ben sogudum resmen

Reactions: csi
kuzum zaten 2 gün sabredicem dee ben 40 güne niyetlendiydimdiii amma 21 gün iyi sanki

Canim kabuk tarcin boyle uzun ince olanlar cinmis , kalin sekli biraz bozuk olanlar ise hindistan urunuymus ... haberlerde bayagi gosterdiler...ben sogudum resmen
Canım, ben baktım Google'dan tam tersini söylüyor

En iyisi marketten alıp orijinini kontrol etmek sanırım.

Allah da bu Dukan'ın tepesinden baksın.

Şaka bir yana, ben sizlerin listelerdekini yesem yemin ederim kilo alırım.
Ağlamak istiyoruuummm...
Ya benim en yakın arkadaşım 4 sene önce dukan yaptı yaklaşık 1 sene. O zamanlar seyir daha katıydı valla, ama işte koruma evresini düzenli yapmadı ve bırakınca olduğu gibi kilo aldı. Bir de kansızlık vs çıkınca soğudu. Simdi metabolizmasi alt ust oldu cok zor kilo verebiliyor. Cok uzuldum ona, cok adamisti kendini kitabi yutmustu, ozel tariflerin hepsini yapıyordu, butun macro marketleri didik didik ediyordu malzemeler icin. Haftada 1 kilo veriyordu ilk evreden sonra.
Ben de denedim 2 defa ama her defasında atak sonrası bıraktım maalesef.

3 subat spor listesi

1.ada81
2 saat ev temizligi =40 puan
Tempolu yürüyüş= 150

2. LAydLiNe
8 saat ev temizliği = 160 puan

3. Madamhd
160 zıplama = 20 puan
1021 adım = 15 puan

4.Merve4416
14652 adım = 210 puan

5.yumaknuro
Ev temizliği 7 saat= 140 puan

Ben zaten çok az yiyen bir insanım.
İnanın benim normal şartlarda yediklerimi siz yeseniz kilo verirsiniz, başkası olsa zafiyet geçirir.

Tek handikapım haftada bir yediğim tatlılar ki şerbetli tatlı da çok yemem. Sütlü tatlı severim, çikolata severim.

Yani bu sebeple, benim gerçekten bundan başka şansım yok. Bu da olmazsa hiç bir şey olmaz.

Diyetisyene de gittim geçmişte, bana 1500 kalorilik liste verdi, ben zaten günde 1500 kalori almıyordum ki :)

Kahvaltı etmeyi oldum olası sevmem. Dukan'da beni en çok zorlayan kahvaltı. Günde 2 tane yumurta haşladığımı gören eşim şok üstüne şok yaşıyor çünkü 22 senede 22 defa görmemiştir yumurta yediğimi. Menemen ya da patatesli yumurta olursa ancak.

Bilmiyorum. Bir heves başladım, gittiği yere kadar gitsin bakalım. Aç hissetmiyorum kendimi, benim mide alışık. Herhangi bir yorgunluk falan da yok ki bugün 4.gün bitti. Bilemiyorum. Hep beraber göreceğiz.

Cnm 4 gün geçmiş alışmışsındır o zamn gittiği yere kadar yap, ben de çok yapmak istedim hatta benim beslenme tarzıma çok yatkın ama işte olmadı, gün boyu açlık hissi hiç geçmedi, ağzım kurudu fln. Arkadaşım çok güzel yaptı ama işte sonunu iyi bitirmek lazım sanirim o da sabir işi. Seni şimdiden tebrik ediyorum .

Teşekkürler canım.
Dukan'ın bana en büyük faydası ne oldu biliyor musun? Ben sıvı alımımı sadece kahve ve belki içtiğim 3 bardak su ile tamamlıyordum.

Dukan birasını pek sevdim. Şişe yanımda, durmadan içiyorum ve ister istemez günlük min 1 litre su içmiş oluyorum. Kahveler, formlar hariç

Canım, ben baktım Google'dan tam tersini söylüyor

En iyisi marketten alıp orijinini kontrol etmek sanırım.

Eki Görüntüle 2232047
Üşenmedim kalktım tarçınlarımı kontrol ettim.

Toz olan b..t marka : Sri Lanka tarçını imiş
Kabuk olan da kesin Çin değil çünkü hem ince, hem eciş bücüş hem de çift oluklu. Çin olanlar tek ve kalın oluyormuş genelde, bilgine canım

Bireysel tanışmadık canım ben de Ebru. Çok memnun oldum seni tanıdığıma

Gelsin menü
Sabah sat 12
2 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek pepekli

Ara Kabak talisi 1 porsuyon

Akşam pirasa li soganli
İspit kavurmasi
1 dilim ekmek
Su 2lt
Zip zip 200
LAydLiNe

Kahvaltıyı çok geç yapmışsın bir de kabak tatlısı ne yaaaaaaaaaaaa diyettesin huuuuuu hatırlatalım. Bu hafta çok az kilo verdin farkındasın dimi?

Kahvaltıyı çok geç yapmışsın bir de kabak tatlısı ne yaaaaaaaaaaaa diyettesin huuuuuu hatırlatalım. Bu hafta çok az kilo verdin farkındasın dimi?

Valla kaptanım ben anlamadım hiç bu işten.
Pişmaniyeler, kuymaklar, kabak tatlıları.
Ben az önce portakalın gramajını ölçtüm de 120 gr'ı geçti diye 3 dilimini kocaya pasladım ya.

Ben gidip ağlayıp geleyim mi?

Biraz geç oldu ama :)
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Akkat
İsim (İsteğe Bağlı ): Fatma
mesleğiniz: mühendis
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:BURSA
Boyunuz : 1.70 m
Kilonuz: 86.4 kg
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? Daha önce yarıştığım için

Yaşla da alakalı, malesef her geçen sene kilo vermekte biraz daha zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…